Snak

Mere indhold efter annoncen
Talenter må vel også leve med at være indskiftere. Får de lidt spilletid jævnligt på den måde, er det vel ikke helt dumt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Frederik Holst har også fået rigtig meget spilletid. Umiddelbart er han jo andenvalg på højrebacken, men konkurrencen om den plads er tæt.

Som Svoger er inde på, så behøver udviklingen ikke nødvendigvis komme i form af at spille hver gang.

Nu fik Nørgaard en kamp sidst, fordi Kahlenberg var væk. Og han har nu gjort sig fortjent til minimum regelmæssige indhop.

Jeg håber dog snart at vores unge sydafrikaner får lidt minutter på banen.
Har Aldo givet en forklaring på kovendingen og købte man de nye spillere for at undgå nedrykning eller for at spille med øverst? Har ikke lige fået læst udmeldingen i dag.

Det må være gået din næse forbi, lidt overraskende med den store interesse du har i Brøndby IF.
http://www.youtube.com/w…jsEGB7rOK2c
Interviewet er fra 21/8...
Hjulsager!!
Stakkels Chuck.
fck-medløber.
moderator
Dr.JoeJoe, ja det er gået min næse forbi. Det er nok druknet i alle "æv bæv jamen hvad med FCK" indlæggene, hvis det har været bragt herinde. Ellers har du ret. Jeg sidder limet til skærmen hvis der er chance for at der kommer noget med BIF på Canal9.

Sjovt interview i øvrigt. Han snakker om at man ikke kan sige at de køber dyre spillere. Det ville være sjovt at se samme interview nu, efter Kannibalen. Edit, ahh ok han siger at der kan komme flere ala Kahlenberg til sidst. Det har han jo ret i. Gamle spillere der har været meget skadet ;)

Cabra, det giver fint mening.
Dette er en signatur.
Det er fint med mig du ikke er så obsevant omkring noget der interesser dig så meget.
Så er det godt jeg gladeligt kan hjælpe med informationer. Nu kan du jo med ro i sjælen vide du er blevet klogere om emnet ;)
moderator
ok
Dette er en signatur.
Haha, jeg underviser børn i matematik... Men jeg er ikke sikker på, at de fatter, hvad jeg prøver at lære dem ;)

Kahlenberg ude igen i morgen. Det må give Nørgaard genvalg. Det er heller ikke så dumt.
Ja, det er oplagt at Nørgaaard endnu engang starter inde. Jeg synes han gjorde en rigtig god figur i sidste kamp hvor han fik over 70 min.

Der skulle være solgt over 1200 billetter til udebane afsnittet, så der kommer ikke til at mangle blå/gul støtte på lægterne.
annonce