Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er tilgengæld ret sikker på at Daniel Agger vil være væsentligt vigtigere for Brøndby (som spiller) end Cornelius nogensinde bliver for FCK.

Nu er det jo rent faktisk tilfældet at NETOP en forsvarsspiller med god boldbehandling er det som Brøndbyfans herinde har sukket efter i månedsvis.

Og holdet skal jo ikke løftes op til en hidtil uset højere enhed. Der skal styr på defensiven, og det er hvad Agger kan komme ind og bidrage med. Får man styr på det, vil der automatisk kommer meget mere ro over holdets evne til at spille fremover også (i tillæg til at Agger også bidrager i den del af spillet).
http://brondby.com/nyhed…aniel-agger

Et eller andet sker der i hver fald.
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
moderator
Det kunne sgu være fedt for jer. Og helt generelt for Suppen med Agger tilbage. Det har virket umuligt, men pludselig ser det realistisk ud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Edit. Forkert tråd. Doh.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
TB: \"Den type angriber vi leder efter, har det med at melde sig ind i Bayern München."\
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Jeg havde stadig foretrukket Zanka, men Agger er også okay.
Husk at drikke vand!
Fantastisk. Intet mindre end fantastisk.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Sindsygt. Det havde jeg aldrig forventet. Nu er det selvfølgelig vores sugar daddy der betaler, men jeg havde stadig aldrig forventet at økonomien kunne falde på plads - for 2 år siden afviste Liverpool et bud fra City på over £20m - i dag har de accepteret et bud på £3-4m.

Hvis han kan holde sig skadesfri kan det jo betyde at vi kan være med i mesterskabskampen i denns sæson, hvis alle de andre tophold spiller lige så svingende som i starten af sæsonen (bortset fra FCM).
annonce