Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sab
Jeg synes det er så ærgerligt at vi igen smider de første 20% af sæsonen fordi vi ikke har truppen på plads... nye ejere eller ej.

Der er godt nok langt op til top 3 med denne trup
Skrevet af KristianFH
Det er klart, at man har svært ved at se den nuværende trup spille med helt fremme, men få forbedringer kan gøre meget. Målmand og forsvar ser jo ok ud. Hermansen er god, Riveros er god når han er i form og husker på, at han ikke kun er fløj, og der er mange midtstoppere, hvoraf den største profil er skadet. Tshiembe har været meget op og ned, men både han og Heggheim har vist noget, der kunne blive top-3, hvis de minimerer udsvingene. Rosted er en klodset, men ok top-6-forsvarer. Den nye højreback må vi se an.

Det bliver desværre værre, jo længere frem ad banen vi bevæger os. Radosevic har været anker på et mesterhold, men toppede måske den sæson. Desvære har Bell ikke indtil nu vist sig at være en forbedring. Anis Ben Slimane har et stort potentiale, som han også jævnligt viser prøver på, men er lidt alene om at have klasse på midten for tiden. Greve er stadig uforløst, Cappis har langt mellem de rigtigt gode præstationer, selvom han af og til kan komme ind med lidt målsøgende spil (dog ikke i dag!).

Men en god 10´er og en god angriber, og så er der alligevel ikke så langt til tredjepladsen. Og tag så bare Wass med, hvis der alligevel spilles med to 8´ere. Men for en million euro får man nok desværre flere Carl Björk´er end Han Mukhtar´er.
Skrevet af Jonson10
Tja, nr. 7, 9 og 10 er ledige på trøjerne. De burde snart tages i brug.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af bendixboogie
Selvom NF har lavet mirakler, vokser træerne ikke ind i himlen.

Det står ganske klart at vores offensiv mangler kvalitet.

Marko Divković
Simon Hedlund
Mathias Kvistgaarden
Oscar Schwartau
Carl Björk
Yousef Salech
Valdemar Kwasniak

Det er virkelig ikke en imponerende liste af offensive spillere.
Det er enten spillere som ikke har ramt niveau (Hedlund), nyindkøb der ikke har slået til (Divkovic & Björk), eller helt unge spillere uden erfaring.

Det er muligt at fremtidens topscorer findes heriblandt, men det hjælper os ikke lige nu.
Jeg er kæmpe fan af at vi fokuserer mere på MasterClass spillere, men det kan ikke stå alene.

Og så lige en bredside til strategien om at købe sidst i vinduet...
Det kan du gøre hvis du grundlæggende har truppen på plads.
Hvis ikke truppen er på plads til sæsonstart, har du ikke handlet med rettidig omhu.
Hvis man insisterer på at handle sidst i vinduet, må man sørge for at være et vindue foran i sin rekruttering.
Det nytter ikke noget at sæsonen allerede er tabt, nærmest før den er igang, fordi man skal finde den ene gode handel de andre overså, sidst i vinduet.
CV er rigtig god til at sælge, men vi mangler altså at se ham hente offensiv kvalitet.

Og så må vi simpelthen få hyret en dødboldstræner! Det er decideret jammerligt det vi laver på dødbolde.
29 hjørnespark i de første 3 kampe, uden at det er blevet til en stor chance (Det straffespark vi fik i går, var ikke på grund af en veludført dødbold). Det er næste en præstation i sig selv.
Skrevet af KristianFH
Og så lige en bredside til strategien om at købe sidst i vinduet

Helt enig. Det er forrykt, at vi står med et hold uden nogen videre offensiv power, når problemet har været synligt siden vel nærmest allerede før Uhre smuttede. Og det kan jo ikke passe, at det er Divkovic og Björk, der skal gøre det ud for rettidig omhu her. Divkovic fik en kontrakt første gang han scorede to mål, og så har han vel ikke scoret siden den pokalkamp. Björk må være tænkt som en ny Uhre, men kan ikke vise alverden på træningsbanen og har bestemt heller ikke gjort det i kamp.

Så skal det være op til Kvistgaarden, der har overhalet de to indkøb, og Hedlund, der skal være den erfarne angriber på holdet. Kvistgaarden så spændende ud i foråret, men hverken han eller Hedlund er inde i en god periode, selvom de jo er hårdtarbejdende nok.

Der SKAL simpelthen en angriber ind til startopstillingen, og hvis Björk så kommer for langt fra holdet, må han på lejeophold og se, om han kan score nogle mål i 1. division eller i Norge eller sådan noget. Nu er Pavlovic sendt videre. Om de så skal tilbyde Nikolaj Jørgensen en kontrakt, skal der et eller andet ind, der ikke er en 22-årig udviklingsspiller (ikke at jeg forventer at NJ ville spille for Brøndby).

Der er mere potentiale i angriberne end det, vi ser lige nu, men der mangler den spiller eller den struktur, der kan forløse det.
Skrevet af Jonson10
Der er så kedeligt på rygtefronten i øjeblikket, udover Wass, som formentlig aldrig bliver til noget..

Er der ikke nogen herinde som har lidt nyt? Måske endda et billede af CV og Niels, som sidder inde på Den Hvide Hest på Bakken, og snakker med en unavngiven angriber over et fad stegt flæsk og en fadøl?
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af KristianFH
Måske sker der noget med Wass. Atletico har købt en højreback, og en journalist siger, at Wass er enig med Brøndby: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/medie-wass-og-broendby-er-enige-om-kontrakten

Der var også et sted nogen der skrev om Slimane til Leverkusen (mener jeg, det var), men det er så den forkerte slags rygter lige nu.

Og Gustaf Nilsson, der var et af de mange angiveligt store nordiske talenter, Brøndby har købt men aldrig forløst, har åbenbart fået gang i karrieren og er skiftet til et belgisk tophold.
Skrevet af KristianFH
Det er en mærkelig kamp. Man må sige, at marginalerne er med Brøndby denne gang. Først falder Hedlund to gange, hvor det ligner noget, der på en anden dag måske kunne have givet to kort for film. Derefter tager han et håbløst straffespark, hvor målmanden på forunderlig vis hopper over bolden, så får Kvistgaarden tilsyneladende et offsidemål, og senere slipper man for et straffe imod, da Radosevic´ arm flagrer. Læg dertil de andres skud på stolpen.

Spillet er ringe. Midtbanen har været helt væk; Schwartau usynlig, Slimane dårlig. Og så laver de udskældte angribere alligevel fire mål, og Divkovic, guddødemig, et rigtigt flot mål. Ja, Hedlunds andet og med lidt god vilje også Kvistgaardens var jo også gode.

Lad os håbe, som man altid gør i de situationer, at det giver et boost. Der bliver brug for noget mere fremadrettet. Effektiviteten må de godt tage med.
Skrevet af Acheron 3
Kan der dømmes straffe når bolden rammer en anden legemsdel før den ryger op på armen? Under alle omstændigheder er det svært at se, hvordan Radosevic skal undgå den bold. Det ser mere tilfældigt ud end bevidst. Arm til bold er det på ingen måde.

Hedlunds første forsøg er klart film. Nummer to KAN der være kontakt. Den er mere tvivlsom, og bør i al fald ikke takseres til gult.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Malresi
@KristianFH

Havde helt glemt Nilsson indtil nu. Jeg synes egentlig at han virkede som en spændende tilføjelse i sin tid, så det er da glædeligt at han har fået gang i karrieren igen.

Slimane til Leverkusen er ikke så rart et rygte - selvom det er en klub, der må formodes at kunne slippe nogle mønter. De er også ofte gode til at sælge, så hvis det ender med en Slimane-exit til dem skal der for så afgjort en videresalgsklausul med!

Alexander Jeremejeff som spiller i Häcken er suveræn topscorer i Alsvenskan. Han har tidl i karrieren været rygtet til Brøndby, men han bliver nok en lige lovlig dyr herre at hente.
Skrevet af FynskBIFFER
Og alle indhoppere gjorde det sgu ok, der var noget kamp i Greve
Skrevet af KristianFH
Ja, man glæder sig jo helt til Basel, selvom det faktisk var en rædderlig kamp med stor usikkerhed. Ret beset fungerede det bedst, når de andre havde bolden, fordi de enten smed den lige hen til en fri BIF’er eller lod sig presse. Jeg synes, midtbanen var bekymrende dårlig, men forhåbentligt er Slimane tilbage i gear næste gang. Schwartau skal man nok ikke smide alt for meget over på allerede, og han ligner en, der måske lige skal have en pause nu.

Basel er ikke det hold, de var for år tilbage. Ellers var de jo ikke her. Lad os håbe, at marginalerne er med Brøndby igen, for det er et af de år, hvor man kan “snyde” sig til en seedning i playoff, og det kunne da være lækkert. Som Morten Bruun har skrevet i en klumme, så er det godt nok sjældent, Brøndby bryder seedningen og smider et større hold ud.

Jeg tror heller ikke rigtigt på det denne gang, men håbet er der jo altid. Jeg synes ikke, at holdet er særligt godt lige nu. Det kunne lune med Wass inden næste runde. Ideelt en 10’er og en angriber, men vi kender jo CVs strategi og tempo.
Skrevet af Diogenes
Det er enten spillere som ikke har ramt niveau (Hedlund)


Han har perioder uden maal og nogle ret klare mangler, men i 132 kampe (111 hele kampe) for Broendby har han scoret 25 maal og lavet 41 assists. Simon Hedlund har bestemt niveau til Broendby, det er mere spilleren ved siden af ham der ikke har ramt niveau siden Uhre forlod klubben.
Skrevet af bendixboogie
@Diogenes

Jeg er enig i at Hedlund har niveau til BIF. Det skulle mere forståes som at han ikke har ramt det niveau vi tidligere har set, endnu i denne sæson.

Du har bestemt ret i at han jo selvfølgelig har brug for spillere omkring sig med kvalitet, for at han selv bliver bedre.
Han havde jo en nærmest telepatisk evne til at ramme Uhre. Det virker ikke til at han har samme forbindelse med nogle af vores nuværende angribere.

Er Björk egentlig skadet? Syntes ikke jag har hørt noget om at det skulle være tilfældet, men han har ikke været i en kamptrup i denne sæson.


Virkelig mærkelig kamp i går. Vi spiller ikke særlig godt, og får først rigtig fat i kampen efter 3-0 målet, hvor modstanderen resignerer lidt.
Mindst 2 af målene, måske 3, er rene foræringer, enten af modstanderen eller af dommerteamet.
Og så Laver Divkovic et klassemål. Hvor kom det fra?
Skrevet af FynskBIFFER
Fucking Rosted....
Skrevet af Malresi
Ligner da at Heggheim har lagt et par kilo på i muskelmasse.

Egentlig nogle fine momenter stillingen til trods. Der er gode kombinationer og det ligner at den hurtige bane bekommer os ganske ok.
Skrevet af bendixboogie
Rosted ser godt nok ringe ud ved målet.

Helenius er virkelig ikke noget lyn, og han løber fra Rosted som var han en træningskegle.
Det er selvfølgelig svært at løbe stærkt, når man laver piruetter.

Og al den skarphed vi havde i midtugen skal vi bruge igen, hvis vi skal vende dette resultat.
Skrevet af FynskBIFFER
Blas spil nu den bold!!!!
Skrevet af FynskBIFFER
Hvem står for de dødbolde??
Uanset hvem, så skal han fyres
Skrevet af bendixboogie
Elendigt resultat.

Kommentatorerne taler om alle vores chancer, men vi skaber vel reelt ikke en åben chance i hele kampen (hvor der ikke efterfølgende er offside).
En masse lige ved og næsten, men ikke afslutninger hvor der burde være scoret mål.

Og hvor er det dog utroligt at vi kan pisse alle dødbolde væk på den måde.
annonce
0