Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fodbøldsmølf
Der går ikke mange dage uden tosserne trækker overskrifter.
Klubben har et kæmpe problem, og gør alt for lidt for at komme det til livs.
Hvis der ikke snart gøres noget radikalt ved disse typer, så forsvinder min støtte til klubben. Orker ikke at blive ved ved at blive sat i bås med disse sinker.

https://www.bt.dk/fodbold/politiet-bekraefter-fck-fans-overfaldet-af-dortmund-og-broendby-fans
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af Halil
Det er så ubeskriveligt dumt og går ud over alle bif fans.

Kevin Adrian Werner tragedien er også helt håbløs.

Det går ud over alle bif fans ry og rygte, hvilket er en skam.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Matias
Det er dumt, det der sker, men jeg har faktisk ikke det store at udsætte på Brøndby som klub i den forbindelse. Om man udelukker og sanktionerer og samarbejder med politiet, forhindrer det ikke organiseret slagsmål og hooligan-ligaer, interne pointsystemer, alliancer osv. Jeg er helt på linje med BIF om, at det er mennesker, som tager klubben som gidsel.
Skrevet af Bløde babser
Klubben har et kæmpe problem, og gør alt for lidt for at komme det til livs.
Hvis der ikke snart gøres noget radikalt ved disse typer, så forsvinder min støtte til klubben. Orker ikke at blive ved ved at blive sat i bås med disse sinker.


Klubben har ganske rigtigt et kæmpe problem, ligesom vi i FCK har et kæmpe problem med de ting vores brådne kar smudser klubben til med.
Du derimod har intet problem i sig selv. Du kan selvfølgelig intet gøre og det vil være utrolig trist hvis din støtte til din klub falder pba hvad nogle idioter render rundt og laver.
De fleste af os der mener at have bare lidt følelse med hvad der foregår sætter dig ikke i bås med idioterne. MEn som fodboldfans er vi jo alle underlagt de indtryk folk udefra får og som sikkert sætter os i bås fra tid til anden. Det bare et vilkår.

Jeres klub har mere end nogle andre et problem. For ingen brander sig så meget på deres fansscene som jer. Deres ageren i en situation som denne siger jo så noget om dem.
Om hvordan de håndterer det i denne omgang er vist lidt for tidligt at fælde dom over, da vi sikkert ikke kan sætte punktum for alt der her endnu. Der sker sikkert mere dumt klubberne skal forholde sig til i dag.
Det så trist.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Kaffe
Klubben gør ikke alt, hvad den kan.
Jeg synes, det er glædeligt, at man er begyndt at udsende officielle reaktioner hurtigere efter forskellige hændelser, og jeg aner en skærpelse i tonen over for de dele af fanmiljøet, man tidligere har været hunderæd for at fremmedgøre.
Fint nok med alle de ting, der allerede er blevet nævnt, men det er værd at huske på, at klubben aktivt privilegerer Alpha (og i nogen grad Svinget, der for en stor dels vedkommende består af "pensionerede" hooligans). Man tildeler Alpha magt ved at give dem lov til at styre capotårnet og tifogruppen, og begge grupper har plads i Fanafdelingen, selvom ingen har stemt på dem. Fanafdelingen skal efter eget udsagn sikre en højere grad af demokratisering i klubben, men kun Brøndby Support har en demokratisk, transparent struktur.
Det er ikke noget, jeg har bemærket, man taler specielt meget om, men måske nogen herinde kan forklare, hvorfor klubben ikke beslutter, at de privilegier, Alpha har i dag, kun kan gives til en gruppe, der giver demokratisk indflydelse til almindelige fans, og hvor ledelsen dermed er på valg med jævne mellemrum. Efter min mening ville det være den rigtige vej at gå.
Alle ved, at Alpha regerer ved vold og intimidering. Ingen bør være i tvivl om, at Alpha ved, hvem de voldelige tabere er. Ingen skal bilde mig ind, at de mange problematiske situationer på stadion, som fx da et hold af sortklædte voldsmænd forlod Sydsiden og løb ned på langsiden for at dele håndmadder ud til skotske fans ifm. hjemmekampen mod Rangers sidste år, ville have kunnet finde sted, hvis Alpha havde forbudt det.
Jeg har selv overværet, hvordan de sortklædte afstraffer medfans, der ikke opfører sig, som de mener, man skal: 20 mand vælter ud bagved fra det centrale Nedre Syd lige bag capotårnet, mens de skiftes til at sparke og slå én anden. Selv efter han ligger ned, er der lige 5-6 stykker, der skal have et par hug ind. Ingen griber ind, naturligvis.

Det er naturligvis vanskeligt at bevise, at Alpha står bag den slags, eller at de har direkte skyld i forskellige ting, men der tegner sig et klart billede af, at de forstår sig selv som vigtigere end noget andet i klubben. De tager aldrig tydeligt afstand fra volden. Det er altid politiets, mediernes eller klubbens skyld. De hader politiet, og de er imod karantæner, men de tilbyder aldrig løsninger på noget som helst. Til gengæld skal man tåle, at de konsekvent synger deres i øvrigt virkeligt dårlige sange under indløbet, så ingen kan høre Jump, og at blive talt til som et undermenneske af en eller anden maskeret pyroklovn, hvis man ikke lige fatter, hvordan tifoen skal holdes.
Igen: Hvorfor skal de bestemme? Klubben bør gribe den chance, den tiltagende utilfredshed tilbyder den, og sikre, at grupper som Alpha ikke får nogen magt, de ikke er tildelt demokratisk.

I øvrigt, bare for lige at vende tilbage til, hvad klubben kan gøre, bliver der indtaget utrolige mængder af kokain på toiletterne, helt åbenlyst. Det gør klubben intet for at forhindre. Ingen vagter på toiletterne. Intet.
Niddets arkivar
Skrevet af Halil
Vi er vidne til det bedste indlæg der nogensinde er blevet skrevet i en bif tråd i form af Kaffes seneste indlæg.

Da capo
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Diogenes
Dio, men sidste år var jo også en sløj omgang i de første mange runder. Miraklet var jo mellem til den sene turnering, hvor de så gik kolde til sidst.


Det er jo hele pointen.
Skrevet af fodbøldsmølf
Nu har vi igennem de sidste mange år set, hvordan uroen er blevet værre og klubben vasker hænder hver gang.

Derfor mit:
Hvis der ikke snart gøres noget radikalt ved disse typer, så forsvinder min støtte til klubben.

Brøndby kunne gøre meget mere hvis man ville. Problemet er, at det virker som om man er bange for sine egne fans.

Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af Kaffe
JBA med stikpille til det sortklædte specialklassesegment.

https://brondby.com/nyheder/herrer/2022/september/jan-bech-vis-os-viljen-til-faellesskabet

Jeg synes, som nævnt i går, at det er glædeligt at se, at klubben begynder at reagere, og at retorikken skærpes. Det er dog tæt på indholdsløst, når man ikke formulerer mere præcist, hvad man mener, problemet er, og så er det fortsat lidt mystisk for mig, at man ikke berører det, som alle ved, nemlig at der er et betydeligt overlap imellem voldsmændene og dem, der uden noget legitimt mandat, men med klubbens velsignelse, bestemmer på tribunen.

Man håber givetvis på, at denne lidt forsigtige måde at sige tingene på vil være tilstrækkeligt til at få fx Alpha til at ændre kurs, således at man undgår den helt hårde konfrontation, men selvom det - hvad jeg betragter som helt usandsynligt - skulle vise sig at virke, består problemet stadig: at uofficielle og dermed udemokratiske grupperinger har tilranet sig og er blevet givet indflydelse, de ikke har krav på.
Derudover mener jeg ikke, de sortklædtes metoder in mente, at selvjustits er nogen god vej frem. Den stærkes ret bør ikke være det bærende princip.
Niddets arkivar
Skrevet af Nandeyanen
Kan godt forstå man er bange for egen fans.

FCKs tidligere formand fortalte at da han lavede AWAY kort tiltaget blev han opsøgt på sin hjemmelige addresse flere gange og måtte have politi foran sin bopæl over en længere periode. Der skulle en dialog til med S12 så de kunne tage fat i en person med en høj rang i det miljø til at få stoppet truslerne.

Reelt set er det personer fra bandemiljøet man har at gøre med.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Kaffe
Det giver mening, ja. Det krænker dog i den grad min retsbevidsthed, at man skal kunne afpresse sig til underkastelse.
Dialogsporet giver mindelser om Abu Labans forslag om blodpenge mhp. at få sat en stopper for bandevolden i 2005.
Men det er da en rimelig bekymring, som man så virkelig må håbe på, at justitsministeriets arbejdsgruppe tager alvorligt. Det skal blive spændende at høre, hvad man når frem til.
Niddets arkivar
Skrevet af Diogenes
Ord er tomme naar der ikke er handling bag. Hvad er tiltagene til at identificere gerningsmaendende, bortvise dem for evigt og samarbejde med polititiet vedr. retsforfoelgelse?

Der skal vaere absolut nul-tolerance i alle fucking aspekter - hvilket inkludere at smide rotter paa banen og alt muligt andet lort. Vi maa have nok ansigtsgenkendende teknologi til at det kan lade sig goere hvis man virkeligt vil det. Men det vil man ikke, man haaber det gaar vaek af sig selv og derfor staar vi i en situation hvor almindelige mennesker med familier ikke gider tage paa stadion. Det er en absolut skaendsel som starter med at man tolererer smaa overtraedelser hvilket bandelementerne tolker som groent lys. Fuck dem.
Skrevet af Kurtwagner
@repos: Tanken var faldet mig ind.. BIF samlede mange fans i 80-90erne, og gik forrest med introduktionen på børsen, hvilket gav en fordel økonomisk, der også afspejlede sig i sportslige resultater og faninteresse.

Så overtog FCK langsomt ved at udnytte momentum fra købet af Parken og udviklingen mod øget kommercialisering af fodbolden, der dog naturligvis altid har været et underholdningsprodukt. Det var og er en førerrolle, som FCK har den dag i dag, og som også er faldet sammen med udviklingen af København som by befolkningsmæssigt og økonomisk.

Det er såmænd ikke fordi, at FCK gør noget voldsomt anderledes i dag end de andre klubber. Oplevelsesøkonomi sætter stadig retningen for kulturlivet også i provinsen og på Vestegnen. Det er bare en større forretning og måske mere tydeligt i FCK end i andre klubber. Sådan er det.

Har jeg en anke mod FCK - lever rivaliseringen af noget hos mig - er det nok, at man fx i forhold til transfers nogle gange læser sig til sådan en naturlighed; måske er det det, FCK-fans selv kalder positiv arrogance, uden at jeg skal påstå at kende dette begrebs historie eller dybere mening.. At man er berettiget til en position, som - og her bliver det en påstand - ikke nødvendigvis beror på nogens gode arbejde, men mere på økonomiske faktorer og kulturelle omstændigheder. Man har svært ved at forestille sig andet end, at man er de førende. Men det kunne nu altså godt være anderledes.

På den anden side har både Brøndbys overlevelse og forfald de sidste mange år beroet på millioner fra rigmænd, der med "kærlighed til klubben" som begrundelse, har gjort Brøndby til en klub, hvor den frivillighed og faninvolvering i klubbens inderste, som jeg stadig ser som noget positivt, måske mere er staffage, når det handler om resultater på banen, der afhænger af dygtighed men også bare likvide midler.

Det er en umulighed ikke at spille med i den overordnede logik, men tilbage til min pointe fra det tidligere indlæg. Det er godt; at det ikke kun er den økonomiske logik, der bestemmer, hvem folk holder med. Og selvom jeg ikke nødvendigvis er blevet gladere for fodboldens udvikling indenfor de senere år, siden FCK økonomisk og resultatmæssigt overhalede Brøndby (kan næsten ingen interesse fatte for Champions League), var det nok alligevel meget godt for interessen for sporten, at nogle tog handsken op og udfordrede Brøndby den gang, ligesom jeg mener, at det er sundt og nødvendigt at FCK udfordres i dag, også på tilgangen og selvforståelsen. På den måde holdes interessen i live, og tænkes der over, hvordan det kan og bør gøres.
Skyggekabinet
Skrevet af Kurtwagner
Angående hooliganismen og alt det omkring handler sagen som jeg ser det i høj grad om angst. Hvem har lyst til at for alvor udfordre cokehoveder og folk, der har fået tilranet sig en sådan magtposition, som @Kaffe glimrende beskriver? Deres logik er jo blevet den regerende, og den skal forandres, ved at en anden træder i stedet. Mange er nok klar til et opgør med dette, men det skal gøres kollektivt, og klubben skal gå forrest med nogle initiativer, som der så fra fanside kan støttes op omkring. "forhandlingerne" med Alpha, skal være på klubbens og flertallets vilkår. Og ud med coke fra stadion. Føj!
Skyggekabinet
Skrevet af bendixboogie
Jeg kan ikke se kampen. Hvad skete der med Ohi?
Skrevet af KristianFH
Nå, men på de to første kampe efter de sidste forstærkninger:
Wass: 3 assists
Vallys: 1 mål, 1 assist
Ohi: 2 mål

Det er da instant impact.
Skrevet af FynskBIFFER
Fra nu af skal målmanden bare angribes, det er åbenbart tilladt nu
Skrevet af Diogenes
Loeber Mikkelsen ikke selve ud og hopper mens han straekker sig for at bokse bolden? Jeg synes ikke der er frispark - hvilket der ville vaere hvis en spiller loeb ind i Mikkelsen mens han hoppede direkte op.

Naa, lidt en aergelig slutning for Broendby, men de beder fandeme ogsaa selv om det naar de hver gang de er foran laegger an til 10 minutters belejring i egen boks. Schwartau skulle selvfoelgelig have afgjort det, men det er pinligt man ikke kan holde paa bolden mere og det var vel 2-3 store chancer Randers havde i den periode.

Og ja, instant impact af de nye offensive forstaerkninger men det virker stadig meget usammehaengende og baseret paa tilfaeldigheder og der er ingen evne til at spille gennem kaederne.

jeg vil i oevrigt fremhaeve Jens Martin Gammelby som polakkerne maa have givet ham et eller andet for at goere ham en habil back - tredjesidste fod paa begge maal og altid soegene mod sidste linie offensivt og proever altid ihaerdigt. Ikke 10 mio. kr. habil, men alligevel. Maaske skulle han bare have en fire-aarig tilvaenningsperiode.
Skrevet af Fiskeren92
Enig, synes umiddelbart heller ikke der er frispark. Det er en fair duel om bolden, og målmænd skal i mine øjne ikke overbeskyttes. Synes i hvertfald ikke det er en clear and obvious fejl som VAR skal overrule, men var den blevet dømt i første omgang havde VAR næppe heller blandet sig.

Pisse bitter afslutning på kampen, som vel ikke kunne ende mere uheldigt med en overtidsscoring imod os, og vores andenmålmand som sikkert nu er ude i noget tid.

Synes dog der var flere positive takter, især offensivt hvor vi endelig fik spillet os frem til en del. Den sidste skarphed mangler dog, også mangler vi desværre også noget coolness i den afgørende fase af kampen. Synes dog det begynder at se fornuftigt ud, og jeg ser væsentligt lysere på top-6 muligheden end jeg gjorde for 2 uger siden.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Jonson10
Salech bomber videre i HB Køge, og har scoret 2 mål her til aften mod Fremad Amager, hvoraf det sidste igen var en matchvinder i overtiden.
Agger og Per Rud må være glade for den aftale : )
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
annonce
0