Snak

Mere indhold efter annoncen
@Diogenes

Alle tre spændende spillere, som stadig er unge.
Gartenmann er en højrebenet midterforsvarer, hvilket har en del af i truppen. Skal han ind er det fordi vi skal af med noget (ud over Maxsø).

Magnus Kofod Andersen er en dygtig, og alder taget i betragtning, erfaren spiller. Han er vist også god til at slå dødbolde, hvilket virkelig er tiltrængt. Han er dog en spiller der tidligere har tiltrukket udlandets interesse, hvilket nok fortsat er tilfældet. Det ville overraske mig hvis han ikke ender i en større liga.

Alan Sousa har vist et højt topniveau, men han er virkelig også en type der bibringer meget andet knap så positivt.
Jeg er meget enig, specielt i at Kofod formentlig kan og vil til udlandet hvilket var det jeg mente med at han nok ikke var relevant, men hvis det var en mulighed fordi han prioriterer spilletid og saa blive solgt for et stort beloeb ville det vaere oplagt for Broendby.

Hvad angaar Gartenmann ville det selvfoelgelig goere sagen mere interessant for Broendby hvis han var venstrebenet, men paa trods af det tror jeg stadig det er oplagt. Rosted er 27 og har et aar tilbage naar Gartenmanns kontrakt udloeber - det ville vaere rettidig omhu med en yngre model der sikrer kontinuitet og bredde i forberedelse paa at Rosted ret sandsynligt tager afsted.

Sousa er lidt en sjov stoerrelse, og der kan ikke vaere for mange af hans typer, men jeg synes han er lidt som Hedlund. Aergerrig, unfair, flamboyant, men med et stort offensivt output fra en spiller som er meget individuel og ikke en relationsspiller som saadan. Hedlund skal Broendby jo ogsaa forberede sig at sige farvel til.
For mig at se, burde vintertransfervinduet mest handle om at rydde op i truppen. Den er pt. på 30 spillere, og der er en 10-11 stykker af dem, der får ingen eller meget lidt spilletid (og det fraregnet målmænd). Og til foråret, når programmet er mindre tæt, bliver det nok ikke bedre. Vi har f.eks. seks wingbacks til to pladser og så noget som otte angribere, også til to pladser. Det er for mange.
Mange af dem er unge, men ikke så unge – de fleste er 20-22 år, og så skal man helst være tættere på holdet end fx Skipper, Børkeeiet og Pyndt er, hvis de skal udvikle sig – og tilføre klubben værdi.
Så oprydning, så truppen når ned på 23-26 spillere – i en blanding af salg, kontraktophævelser og udlån.

Skal der købes ind, så ser jeg mest behovet for en dygtig målscorer, der kan tage over for Uhre, der nok senest er væk til sommer. Og selv om der er andre syv angribere i truppen, så tror jeg ikke på, at nogen af dem kan score de mål han gør på kort sigt – Pavlo har jo været en skuffelse, og Kvistgaarden er endnu for ung.
Maxsø er også snart væk, men ham tror jeg man erstatter internt – der er trods alt fem andre i truppen. Skal der købes nyt til midterforsvaret, skal det være en til venstre side, ikke til midten.
Vi har f.eks. seks wingbacks til to pladser


Der er vel kun fem - Gammelby, Mensah, Bruus, Riveros og Lumb, og Lumb er vaek om halvanden maaned.

Og som du skriver kommer der selvfoelgelig afgange blandt profilerne der tiltraekker sig interesse som Uhre og Maxsoe. Nu har man tid til at koere erstatninger ind i god tid eller i det mindste sikre sig deres kontrakter hvis de tiltraeder i sommeren 2022.


de fleste er 20-22 år, og så skal man helst være tættere på holdet end fx Skipper, Børkeeiet og Pyndt er,


Borkeeiet er vel et godt eksempel paa en spiller der netop *er* taet paa holdet. Han er foerstereserve til 6´er positionen - han har startet inde i 1/3 af ligakampene, spillet i 3 EL kampe, 1 CL kval. kamp og faaet fuld tid i begge pokalkampe.

Skal der købes nyt til midterforsvaret, skal det være en til venstre side, ikke til midten.


Jeg kan godt se hvorfor det ville fordelagtigt, men de spillere haenger ikke paa traeet. Rosted og Maxsoe er formentlig begge vaek inden for et aar og saa er der pludselig kun ret uerfarne midterforsvarerer tilbage. Det skal man forberede sig paa.
Bjur må være den 6. wingback
Saa forstaar jeg, men det er jo ikke hans egentlige position og det er vel egentlig et meget godt eksempel paa risikoen ved at skaere for meget ned i bredden at man pludselig bliver noedt til at bruge en ung midtbanespiller som venstreback.

Det skal ogsaa med til historien at Broendby baade i denne saeson og forrige har vaeret skaanet for alt for mange skader.
Ja, Bjur er den 6. wingback. Måske er hans favoritposition noget andet, men jeg vil tro at 90 % af spilleminutterne på førsteholdet har været på den position, hvor han jo i foråret også slog den erfarne, indkøbte back Lumb af. Vi kan også sige at han er central midt, men så er han 7/8 valg, og problemet består.

Ang. Tobias Børkeeiet så fik han spilletid i starten af sæsonen i midterforsvaret, da man i sommers kun havde to midterforsvarere til rådighed (Rosted og Skipper), og lidt senere, da 7 mand var ude med Corona. Men efter holdet er kommet på plads har han jo stort set ikke spillet, bortset fra pokalkampe mod seriehold. I praksis vælger NF jo Cappis eller Greve hvis Rado eller Frendrup er ude. Han er 22 år og 6. valg til de tre centrale midtbanepladser.

Truppen ser jo helt fornuftig ud efter en lang indkøring i denne sæson. Heggheim har været en fin spiller at få ind, og selvom Tshiembe er lidt op og ned, er han udmærket som førstereserve. Han har et højt topniveau, som der kan arbejdes på, at han rammer lidt hyppigere. Men som Diogenes siger, er det jo kun til Rosted og især Maxsø er væk. Et salg af Maxsø kan virkelig destabilisere forsvaret, og der må man regne med, at der skal en ny ind. Der er ikke meget, der tyder på, at man tror på Skipper. Wikström har været skadet hele sit ophold, men er nok næppe heller tænkt som starter i stedet for Maxsø. Lad os gerne slippe for at få Børkeeiet derned igen.

Wingbacksene kører om ikke godt, så ok. Dem kan vi leve med for nu. Mensah/Bruus viser måske sjældent kanonhøjt niveau, men har dog stabiliseret sig og kan gå an, hvis pengene skal bruges andre steder.

Der er masser af folk til midtbanen, også gode spillere og potentiale for videreudvikling, så indkøb der ville være mærkeligt, medmindre der virkelig dukker en gylden mulighed op. Angrebet ser fornuftigt ud, indtil Uhre sælges. Divkovic har vist glimt af potentiale og er måske et fint tredjevalg for nu.

Det ligner altså mest et forberedelsesvindue, hvor CV gerne skal have planen klar for en eller to nye centerforsvarere og ellers kigge lidt på den lange bane og prioritere en forlængelse med Frendrup i løbet af foråret. Han har udløb i sommeren 2023, og det vil være ærgerligt at stå med den lige i sidste øjeblik. Ellers må det handle om at finde ud af, hvordan nogle af alle de yngre kræfter skal få noget spilletid. Et par stykker ud på udleje ville nok være godt.
Vi kan også sige at han er central midt, men så er han 7/8 valg, og problemet består.


Jeg er enig i at lige praecist paa den centrale midtbane er der en eller to for mange spillere, men naar man spiller med tre paa midten skal der vaere et habilt 6. valg. Frendrup og Radosevic har spillet henholdsvis 13 og 12 ud af 15 superligakampe hvilket er fint for Broendbys kontinuitet, men det er ikke svart at forestille sig et scenarie hvor det ikke var tilfaeldet.

Pyndt er lige rykket op, Bjur har vaeret skadet og saa er det vel egentlig kun Fallenius der ikke har faaet betydeligt spilletid endnu.

Borkeeiet har vaeret meget udskaeldt og han bliver muligvist aldrig indkoebsprisen vaerd, men da han startede som 6´er mod FCK beviste han et meget fint niveau og det giver fint mening at koere ham i stilling til naar der er en afgang af Radosevic/Frendrup.


Noget andet mht. trupsammensaetning er om der med Jesper Sorensens afgang og muligvist ogsaa et par andre spillere som Uhre bliver lavet systemskifte tilbage til det Niels Frederiksen normalt spillede med U-21 hvor der er en central angriber ala Ingvartssen (Pavlovic) og saa med venstrebenet Divkovic/Bjur og hoejrebenet Hedlund/Greve paa kanterne.
Noget andet mht. trupsammensaetning er om der med Jesper Sorensens afgang og muligvist ogsaa et par andre spillere som Uhre bliver lavet systemskifte tilbage til det Niels Frederiksen normalt spillede med U-21 hvor der er en central angriber ala Ingvartssen (Pavlovic) og saa med venstrebenet Divkovic/Bjur og hoejrebenet Hedlund/Greve paa kanterne.


Det kunne man godt forestille sig - både som 4-3-3, eller måske som 3-4-3, som han faktisk spillede en del på U21. Det ville også give nogle muligheder til de mange unge mellemrumsspillere vi har - Singh, Fallenius, Bjur...
annonce