Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KristianFH
Schwartz ud og Stückler op i A-truppen. Det virkede ok, da Bech hentede Schwartz i sommer, da der skulle bruges et alternativ til Pukki. Han virkede ikke helt spot on ift. systemet, men som supplerende spiller, var det jo fint. Hvis det kun var i det lys, han skulle ses, er det vel også ok, at han fik scoret fire mål. Men han blev så brugt som noget nær stamspiller på kanten i perioder pga. ringe kvalitet og/eller ringe form hos de andre kantspillere, så man står tilbage med billedet af noget, der bare ikke rigtigt matchede, og derfor er det fint, at han kommer videre, når nu der er hentet en anden angriber ind, som formodentligt passer lidt bedre ind i systemet. Og når det så giver plads til at hive et af talenterne tættere på holdet, er det vel tæt på optimalt. Så håber vi, at der er noget at komme efter hos Stückler.
Skrevet af La Mir!!
Så er det Stücklers tur til af rådne op på kanten. Havde været bedre deal at udleje Stückler til et andet suppe hold.
Daje!
Skrevet af simplyjonathan
Stückler vil nok have fint af at snuse rundt i periferien af A-holdet, og måske få 5–10 minutters indhop hist og her.

Til sommer må man så evaluere situationen. Der er næppe plads til både Nilsson og Stückler, i hvert fald ikke hvis de begge skal spille helt fremme. Så må man udleje den ene, og det bliver nok Stückler.

Schwartz-projektet var mærkeligt, og det er heldigvis afsluttet nu. Jeg tror godt han kunne have været effektiv som aflastning for Pukki, men som vi efterhånden har været igennem en del gange, så er han bare ikke kant, hvad han da også selv pointerer. Det bedste for alle parter, og held og lykke til ham.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Sims91
Bør Jan Bech Andersen hente John Terry til Brøndby fra sommer af?.

http://sport.tv2.dk/2014-10-16-john-terry-i-munter-snak-om-broendby-skifte-maaske-en-dag
Skrevet af bendixboogie
Sims91@ Ja, den ligger jo lige til højrebenet... Eller noget.
Mon ikke Terry satser på mindst én af to muligheder, enten en masse millioner ind på kontoen, eller en sportslig/kulturel oplevelse? Tror han kommer til at lede længe efter begge dele i Brøndby...

Er der nogen som ved om aftenens kamp bliver streamet officielt nogen steder fra. Eller skal man ud på det russiske \´Dark Web\´ og lede?
Skrevet af bendixboogie
Det kan godt være at nogen rynker på næsen af den Russiske liga, men den virker i hvert fald til at være adskillige niveauer over superligaen.

Det var vel ret beset spil til ét mål... Ikke meget holdet fik ud af den kamp, andet end at stå dybt og sparke væk.
Skrevet af FynskBIFFER
Overmatchet og udspillet i kampen mod Zenit.
Puha det var ikke ret meget offensivt
Skrevet af Manchester_United17
Hvad tror Brøndby-folkene i forhold til Wilcek til starten af sæsonen? Tror i, han allerede er at finde i startopstillingen som spidsangriber i første kamp?
Manchester United.
Skrevet af Sir , moderator
I stedet for Pukki? Har han vist noget godt i opstarten?
Dette er en signatur.
Skrevet af Hasselbaink.
Kun hvis Pukki kommer til at spille hængende angriber, for han kommer med statsgaranti til at starte...
Skrevet af ilsemprelaziale
1-0 nederlag til Malmø i et opgør der nok ender med at have mere fokus på det der skete udenfor stadion, end det der skete indenfor.

Nu skal man ikke tage for meget med fra de her resultater, for det har været skiftende formationer og kampe uden betydning. Men bekymrende at det har været det samme kedelige spil som i store dele af sæsonen.

Jeg tror Frank står foran en kæmpe opgave for at ende i top 3 og umiddelbart vil jeg sige det ligner mere end 4-5 plads end top 3.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Halil
Så er muligheden der for unge Malte.

Et ½ år med Danny Agger vil sikkert være godt for udviklingen af ham(Inden Danny smutter/stopper??).

Juelsgård og Ørnskov er næppe specielt meget bedre alligevel.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af FynskBIFFER
Det ender nok med Ørnen dernede sammen med Danny.

Jeg kommer til at råbe meget de næste mange weekender....
Skrevet af cabra.
Et alvorlig bet i forhold til at komme i top tre. Men det var tilsyneladende den risiko, man var villig til at løbe.

Hvis Agger bliver skadet, findes der så et forsvar i superligaen, som umiddelbart er ringere, end en fuldstændig uprøvet ung spiller og en middelmådig central midtbanespiller?

Skrevet af Jay Gatsby

Det ender nok med Ørnen dernede sammen med Danny.


Det tror jeg desværre os. Agger og Malthe er begge venstrebenede, og spiller normalt venstrestopper. Ville dog ønske at vi smed Agger over som højrestopper og lod Malthe spille venstre. Synes han har set rigtig fornuftigt ud i de kampe han har fået.

Men det er egentlig ikke det, som er den største bekymring, for uanset hvem Agger får som makker, så skal hans guiding og støtte nok sikre en hvis klasse. Den store bekymring/spændning kommer i de kampe, hvor vi kommer til at undvære Agger og forsvaret kommer til at bestå af Malthe og Ørnskov.

Iøvrigt er det ekstremt urealistisk at Agger skulle smutte til en anden klub, enten forlænger han med Brøndby, ellers så stopper han med at spille bold.
Skrevet af NIEAR
Der er ikke økonomi i BIF til top tre så enkelt er det, måske om et år eller to.
Skrevet af Halil
Der er ikke økonomi i BIF til top tre så enkelt er det, måske om et år eller to.


I forhold til budgettet?

Her ligger bif i top3.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af FynskBIFFER
Tror der menes i forhold til hvordan de penge er blevet brugt indtil videre, der har været nogle gode handler, men alt for mange dårlige.
Skrevet af Halil
Tror der menes i forhold til hvordan de penge er blevet brugt indtil videre, der har været nogle gode handler, men alt for mange dårlige.


I givet fald en dårlig formulering...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Kannibal
Jeg må sige, at jeg efter transfervindue og træningskampe ikke er blevet mere optimistisk.
Det store behov i vinduet var en (mindst en) klassekant, der kunne skabe noget offensivt, og så evt en langtidsholdbar løsning ved siden af Agger.
I stedet har man fået en kant fra første division, og i midterforsvaret fået Albrechsen skadet og solgt Dumic.
Desuden: en ekstra højreback hvor man er godt besat og en polsk angriber der ikke kunne komme på holdet i Italien, i stedet for en dansk angriber der ikke kunne komme på holdet i Frankrig.
Jeg sætter mit naive håb til at David Boysen er flyvende i foråret, for ellers ligner det det samme lidt over middelmådighed.
annonce
0