Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor vigtig er Anis Slimane for jeres hold? Jeg kan se det gule kort han fik er en 6 pointer. Så han er ude mod FC København med karantæne.
Succes is temporary loyalty is forever
Det er lige meget. Man kan ikke komme fra kampen med minuspoint.

Ikke før fansene har blandet sig, i hvert fald.
Hvor vigtig er Anis Slimane for jeres hold? Jeg kan se det gule kort han fik er en 6 pointer. Så han er ude mod FC København med karantæne.


Tja, han er relativ vigtig for så vidt at han er den på midten der kontinuerligt har præsteret i vores miserable forår. Stærk teknisk og stærk fysisk, god til at fordele bolde.

Men han er også en del af problemet, for så vidt at der ikke er offensivt output nok i ham, når nu han ligger som 10´er. Ingen mål, få oplæg og få skabte chancer. For mig er han ikke hurtig og dynamisk nok til den position, og skulle hellere ligge som 8´er.

I CIES football observatory har de lavet en artikel om top 10 mest værdifulde spillere i ligaer uden for top 5 ligaerne.

Her ligger Slimane i top 10 i den Danske liga og er vurderet til +50 mil DKK.
Succes is temporary loyalty is forever
Slimanes problem er først og fremmest de temmelig ringe medspillere. Det er pænt svært at få assists når dem man skal lægge op til er Hedlund, Cappis og Divkovic.
CV blev jo fyret i FCK fordi han købte flops fra Sverige og så fyrede han træneren selvom vi lå til guld, FC Nordsjælland blev mestre i en sæson hvor førstepladsen gav direkte CL gruppespil.

Han kan sælge sne på Grønland og sand i Ægypten. Men at købe spillere har han ikke et godt ry. Det var jo et match i heaven da han tog til FC Nordsjælland fordi de skal ikke ud og købe spillere, de udvikler dem selv.

Hans bedste handel har nok været at hente Maxsø tilbage. Men det er på en personlig relation fra FCN tiden.

Han har endnu ikke hentet formået at hente ukendte spillere som Hany Mukhtar, Wilczek og Pukki.
Succes is temporary loyalty is forever
Han kan sælge sne på Grønland og sand i Ægypten. Men at købe spillere har han ikke et godt ry.


Det er vist ogsaa en fortaelling der har faaet sit eget momentum. Jesper Groenkjaer, Zanka, Pospech, Oscar Wendt, Santin, N´Doye, Oviedo, Claudemir, Niclas Jensen, Sigurdsson etc. blev da alle hentet ind da CV var sportschef.


Han har endnu ikke formået at hente ukendte spillere som Hany Mukhtar, Wilczek og Pukki der bare går ind og bliver profiler.


Wilczek gik heller ikke "bare" ind og blev profil. Han scorede fem maal i sin foerste halv saeson og var baenket i 1/3 af kampene. Men de spillere der var naevnt var heller ikke unge spillere udover Mukthar (Mukhtar var 22).

Baade Bell (23) og Heggheim (21) har vist lovende takter til at de kan blive profiler paa sigt mens Rosted og Riveros blev hentet ind til en forholdsvis lav pris og har leveret det man kunne forvente ift. risikoen. Mathias Greve var et fejlkoeb, de andre er det alt for tidligt at faelde dom.

Sidst men ikke mindst har det ikke vaeret strategisk paakraevet at koebe ukendte spillere der bare gaar ind og bliver profiler - man vandt et mesterskab paa kontinuitet samt Maxsoe. Nu har man solgt ud og betaler prisen sportsligt, men dog stadig i Top 6 med en chance for Europa.
Det var i oevrigt Norge CV koebte skrammel fra i den sidste periode i FCK (Molde og Vaalerenga), Sigurdsson fra IFK gik det da meget godt med, selvom Bolanos fra Start nok traekker den anden vej.
Det var i oevrigt Norge CV koebte skrammel fra


As is traditional. Hvornår lærer topklubberne i DK det?

OK, Bell og Heggheim ser OK ud, men det er da i den grad undtagelsen.
Norsk fodbold har ændret sig, nu så mange klubber er begyndt at spille på kunstgræs. Spillerne er blevet bedre teknisk, hvad Bell og Heggheim også er beviser på.
annonce