Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bendixboogie
@ConCort og 123(et eller andet hold som ikke kom i CL)56789;

Jeg plejer ikke at være bleg for at påpege når BB bliver for konfronterende og usaglig i sine formuleringer.
Men det indlæg han skriver kan da i værste fald tolkes som en lille smule uklart.
Kendskab kan jo være mange ting. Og med AZ´s baggrund i tysk fodbold, er det vel ikke utænkeligt at han har en relativ stor viden omkring hvad der rør sig dernede på spillerfronten?

Så få lige ilt til hjernen, og slap lidt af. I særdeleshed med de der latterlige PS&E provokationer. Der hører bedst til i børnehaven, eller artikelform.

Iøvrigt en ret interessant observation omkring Muhktar som den eneste AZ ikke har trænet før.
På den anden side har Röcker jo gjort det ret godt, så det er måske ikke så slet endda. (Forhåbentligt)
Skrevet af ConCort
Selvfoelgelig "kender" Zorniger Mukhtar fra videomateriale foer han blev koebt, men det goer sig dog forhaabentlig ogsaa gaeldende fra de fleste spillere.

Mukhtar har dog ikke spillet i samme liga som Zorniger har traenet og fik kun 300 Bundesliga minutter for tre aar siden hvorefter han sad paa baenken i Portugal og Oestrig.
Skrevet af bendixboogie
Jeg tror at de fleste trænere, eller deres stab, scouter i ligaer der ligger både over og under den de nu engang spiller i. I Mukhtar´s tilfælde taler vi om en tysk u landsholdsspiller, som i en ret tidlig alder fik Bundesliga debut.
Det vil da nærmest være overraskende hvis AZ ikke havde et relativt godt kendskab til Mukhtar, allerede mens han var i Tyskland.
I særdeleshed fordi han er en spiller som passer godt ind i AZ´S måde at spille på.

Derudover må man formode at han også har et netværk i DE at trække på, hvilket i nogle tilfælde er lige så afgørende som egentlig scouting.

At skulle have signet Mukhtar på baggrund af videooptagelser anser jeg som værende stærkt tvivlsomt. Det er jo ikke Anders Bjerregaard vi har med at gøre ;)
Skrevet af ConCort
Jeg tror de fleste traenere har for travlt til personligt at scoute marginalspillere i andre ligaer, men jeg er da enig i at han sikkert "kender" ham fra anbefalinger i netvaerk, scouts samt muligvis at have set ham de faa minutter han fik i Bundesligaen for trae aar siden paa fjernsyn.

Men det er altsaa at straekke begrebet at "kende" en spiller, specielt naar det er sat op mod spillere han selv har traenet - det er en lidt anden slags kendskab.
Skrevet af Sir , moderator
Mikkel Andersen er da godt i gang med en jobansøgning til bif i fodboldFM. Larsson (?) og Mukthar som årets spillere i Superligaen og bif som årets fans.
Dette er en signatur.
Skrevet af Lagoni
Han har tidligere talt varmt om at spille for Brøndby, så hvis Troels ringer, så tror jeg han er klar. Han er absolut en fin målmand, men stadig ikke blandt de allerbedste i ligaen, men han kunne absolut være en fin overgangsløsning.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af Sykosæk
Mikkel Andersen er da godt i gang med en jobansøgning til bif i fodboldFM. Larsson (?) og Mukthar som årets spillere i Superligaen og bif som årets fans.


Det kunne han da godt have ret i! Mukthar ligger deroppe sammen med nr 25 og Delaney fra FCK - Dog bør Delaney ikke være et tema da han "kun" spillede en halv sæson!

Larsson har haft en udemærket sæson men når ikke helt derop!

Årets fans gider jeg ikke engang kommentere på - de fleste i fodbold-Danmark (Bortset fra FCK) er vel ikke i tvivl hvis de oprigtigt skulle pege på denne kategori!
Skrevet af repos , moderator
Tænkte godt nok også, at Mikkel Andersen må være på vej til BIF efter at have hørt programmet.
Det er vel ikke noget tosset valg egentlig, og han virker ret stabil og seriøs.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FynskBIFFER
Der er åbenbart en del klubben der er interesseret i Rønnow, forhåbentligt kan det pressen prisen op
Skrevet af Jonson10
Trods sløje tal, seer- og tilskuermæssigt for Superligaen i denne sæson, formår vi dog alligevel (som de eneste) at opnå en lille fremgang på seersiden i forhold til sidste år. Tv-selskaberne kan vel næppe være tilfredse, sådan som den nye struktur er sparket i gang.

Top 5 tv-tal for sæsonen 2016/17 i Alka Superligaen:

1. Brøndby IF: 4.364.000 (+2,6 %)
2. FC København 3.257.000 (-6,9 %)
3. AGF 2.625.000 (-7,0 %)
4. FC Midtjylland 2.625.000 (-16,6 %)
5. Esbjerg fB 2.318.000 (-19 %)
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Sir , moderator
"Årets fans gider jeg ikke engang kommentere på - de fleste i fodbold-Danmark (Bortset fra FCK) er vel ikke i tvivl hvis de oprigtigt skulle pege på denne kategori!"

De topper i hvert fald i mange kategorier.
Dette er en signatur.
Skrevet af SoveZebra
Det er lidt spændende, at Brøndby starter træningen imorgen uden nogle nye midtbanespillere.

Det er ikke fordi Kalmar, Corlu osv ikke har nogle spændende spidskompetencer. Men det kommer til at kræve sin træner, at få sammenspillet dem i opstarten. Han gjorde det selvfølgelig sidste år, men det ville være fint med en spiller eller to med erfaring i systemet, så bænken ikke bliver en gruppe 16 årige.

Iøvrigt spændende om Warming træner med i starten.
Skrevet af ConCort
det ville være fint med en spiller eller to med erfaring i systemet, så bænken ikke bliver en gruppe 16 årige.


Det bliver bestemt heller ikke tilfaeldet.
Skrevet af bendixboogie
Er jeg den eneste som syntes det er lidt underligt at klubben ikke har annonceret vores nye keeper, når han nu selv i mandags bekræftede at han kommer hertil?

Anyhow, der må godt snart dukke nogle nye midtbanespillere op ud på træningsbanen ;)
Skrevet af DuenRocker
Den kom så nu Bendix, Bellot er bekræftet i klubben :-)
Skrevet af bendixboogie
Hehe, PR afdelingen læser åbenbart med herinde i tråden :D
Skrevet af Kurtwagner
Bellot udtalte vist, at han havde talt med klubben, og havde en forventning om at spille. Altså kunne det ligne et slet skjult røgslør, når Brøndby.com i dag skriver, at han glæder sig til målmandsduellen.

Når Rønnow med stor sandsynlighed smutter, må man forvente, at der hentes endnu en målmand. Jeg vil blive meget skuffet, hvis Bellot, er udset til at være førstemålmand. Så vil vi gå fra en dansk og en ghanenisk landsholdsmålmand til en spiller uden erfaring fra andet end sekundaligaer, og en andenmålmand der er endnu mere uerfaren eller vurderes ringere.

Det kan selvfølgelig også bare være, at Bellot er blevet fejlciteret eller har bildt sig selv ind, at han er udset til at spille. Lad os håbe det første.

Undrede mig i øvrigt over at Troels Bech var ude at sige, at Vito Mistrati ville komme til prøvetræning 2-3 dage inden, han skrev under med Hobro. Det kan selvfølgelig være, at han fik et hurtigt/godt tilbud eller bare har holdt sine muligheder åbne og ikke været helt ærlig. Han var dog nok under alle omstændigheder endt som trupspiller.

Nå, al den bekymring kommer jo bare af utålmodigheden. Nu vil man gerne snart se, at Bechs forberedelser udmønter sig i noget konkret. Ikke mindst på midtbanen.
Skyggekabinet
Skrevet af ConCort
Det ville vaere maerkeligt hvis Bellott skrev under med Broendby under formodningen han ville vaere 2. maalmand.
Skrevet af simplyjonathan
Ja, det er svært at se hvorfor han skulle gide rykke nordpå for at gå fra tredje- til andenmålmand. Jeg er dog heller ikke ubetinget optimistisk, men mit grundlag er udelukkende en fordom om at målmænd i Regionalliga Nordost ikke er på Brøndbys niveau; så vidt jeg kan se var han dog fast mand for RasenBallsport indtil de rykkede op i 1. Bundesliga, hvilket umiddelbart burde være ok (jf. Röcker).

Jeg tror ikke snakken om duel er andet end et forsøg på at holde en facade op om at Rønnow fortsat er Brøndby-spiller. Det forventer ingen nok at han er 1. september. Det minder lidt om situationen da Rønnow selv kom til klubben.

Nu må vi se hvad Bech trækker op af hatten. Man har trods alt kun haft første træningspas i dag, men det ville da være rart at få i hvert fald de to 8´ere på plads inden alt for længe. Og hvis de nuværende spillere i truppen er udset til at være startere, skal man i hvert fald have noget bredde.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af tegnet igen
Jeg er over bevist om at Bellot er hentet ind som ny første målmand da jeg ikke tror på at Rønnow er at finde i truppen pr 1/9, som i øvrigt er en trist udvikling for Brøndby med så få danske spillere i start opstillingen
annonce
0