Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SoveZebra
Nogen der ved hvorfor Mukthar ikke spillede?
Skrevet af bendixboogie
Han havde haft lidt bøvl med maven, og blev hjemme på hotellet.
Skrevet af Bløde babser
http://www.bt.dk/superligaen/broendby-droemmer-om-staerk-svensker-men-her-er-prisen-der-goer-det-til-et
Den her artikel virker småskør på mig. Eneste forklaring må være at man venter på at kunne forøge sit indkøbsbudget via salg af spillere.
Der står man havde et samlet budget til køb på skide3,5 mio inden Fisker. Alt efter hvem man spørger kostede han vist 1,8-2,5 mio, så der er ikke meget tilbage. Indenfor det skulle man så være i gang med at få Kliment hentet fast og byde på ham Svenskeren der vist havde en startpris på i nærheden af 20 mio kroner.
Det giver jo ingen mening.
Troels Bech går da ikke i gang med at byde på en spiller der er så langt fra det budget han har. Det er spild af alles tid.
Når noget er for dumt til at lyde sandt er det sjældent sandt. Den artikel hænger ikke sammen for mig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af bendixboogie
Mon ikke artiklen er et udtryk for at der er meget stille omkring Brøndby´s transfers?

Det som der er bekræftet, for nogle dage siden, er at Brøndby har været i kontakt med spillerens klub. Det er der nogen medier som har tolket som at Brøndby har afgivet et konkret bud, hvilket jeg ikke har set udtalelser bekræfte.

Vi ved reelt ikke hvornår denne kontakt har fundet sted, så det kan jo være at der bare har været en føler omkring prisniveau i starten af vinduet, hvorefter dialogen stoppede.

Det lugter af en historie som medierne holder i live, fordi der ikke er meget andet om Brøndby at skrive om. (De skal jo holde deres målsætning med x antal artikler om BIF om dagen/ugen) ;)

Som du selv skriver, tror jeg ikke vi kan hente ham, ud fra vores økonomiske forudsætninger. Selv hvis det er sandt at spilleren gerne vil hertil klubben.
Skrevet af theMischievousEmperor
Hvis denne artikel kan tages for pålydende, så skulle der være afgivet et bud, som er blevet afvist.
http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/groningen-chef-vi-har-afvist-tibbling-bud-fra-broendby
TB: \"Den type angriber vi leder efter, har det med at melde sig ind i Bayern München."\
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ifølge den hollandske avis der skrev, at handlen var tæt på, udtalte Groningens direktør, at de ville have de €4m. Det tvivler jeg på, at Brøndby kan og vil betale.
Skrevet af ConCort
Det virker underligt hvis Broendby skulle kunne sikre sig en spiller Atalanta er ude efter. Og hvorfor vil spilleren til Broendby som er et - best case scenario - skridt sidelaens ift. Groningen. Og saa er der prisen, hvorfor Groningen skulle afvise 40 mio. kr. for bare et halvt aar siden og saa nu skaere minimum 25% af prisen fordi der er et halvt aar mindre tilbage af kontrakten giver ingen mening.
Skrevet af Slettet(461354221212)
Det virker underligt hvis Broendby skulle kunne sikre sig en spiller Atalanta er ude efter. Og hvorfor vil spilleren til Broendby som er et - best case scenario - skridt sidelaens ift. Groningen. Og saa er der prisen, hvorfor Groningen skulle afvise 40 mio. kr. for bare et halvt aar siden og saa nu skaere minimum 25% af prisen fordi der er et halvt aar mindre tilbage af kontrakten giver ingen mening.


Pressen virker ikke rigtigt til at vide, hvad der er op og ned i sagen, andet end at der har været kontakt.
Prisen på 40 mio. (Svenske) virker skudt langt over målet.
Det skulle da være, at de på daværende tidspunkt, stadig troede på ham.
Nu er der gået en halvsæson mere, og han er røget væk fra den centrale midtbane, hvor han startede så godt.
Så hvis han ikke er inde i planerne længere, så påvirker det selvsagt prisen markant.
Det er vel også derfor, at han muligvis gerne vil til Brøndby, hvor han vil være tiltænkt en central rolle på den centrale midtbane.
Skulle han stadig være inde i Gronningens planer, så er prisen en helt anden, og så ville kontakten mellem de to klubber være meget kort.
Derudover kontakter Bech selvsagt heller ikke Gronningen, med henblik på at hente Tibbling, med ca. 2 mio. på lommen.
Nok er han sparsom, men han er jo ikke blottet fra realisme.
I øvrigt ved vi vel heller ikke, om Atalanta er så interesseret i ham igen, og hvornår den interesse skulle have fundet sted.

Skrevet af bendixboogie
Jeg tror primært man fastsætter en spillers pris ud fra deres markedsværdi.
Ikke hvorvidt han er en del af klubbens planer.

Jeg tror ikke det er en handel der bliver til noget. Han må være for dyr for os.
Skrevet af C.D
Det er vel ikke første gang, at klub X er brugt som en del af en forhandling til at presse klub Y. Mon ikke Tibling inden længe bliver præsenteret i klub Y.
Skrevet af ConCort
Med mindre der er et historisk comeback paa vej ligner det finsk modstand naeste runde. Der burde kunne skrabes maksimumpoint til landekoefficienten.
Skrevet af Hendrixen
Enig BB - det lyder som en and, - og en meget død en af slagsen.
Det virker ikke realistisk, at Brøndby skulle være indstillet på at satse så mange kroner på en transfer, set i kontekst med den udmeldte strategi og hvordan man i øvrigt er gået til dette transfervindue.
Skulle der være fugls føde på den historie, må det vel betyde, at man forventer at gennemføre et væsentligt salg i løbet af vinduet også, hvor i sær Rønnow ligger lige for.
Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
Skrevet af bendixboogie
@CD,
Min umiddelbare tanke var også noget i den retning. At Groningen faktisk gerne så spilleren solgt, og prøver at optimere prisen ved at offentliggøre andre klubbers interesse.
Det ville ikke være første gang i fodbold historien at noget tilsvarende var sket ;)

Det bliver spændende med finsk modstand.
Skrevet af Schelden
"Det bliver spændende med finsk modstand."

Forhåbentlig ikke.
København.
Skrevet af bendixboogie
@Schelden,

Du har ret... Sjovt havde nok været bedre ordvalg.

I øvrigt lidt pudsigt at Vasaa har 2 spillere fra Jamaica samt én spiller fra Gambia som er kendt som afrikas Jamaica i deres trup, som ellers kun består af finske og estiske spillere.
Skrevet af cabra.
Hvad angår de finske spillere, så ser det ud til at være meget begrænset med landsholdserfaringen, hvis man ser bort fra deres anfører, Veli Lampi.

De sidste 2 år er de røget ud til svenske hold, sidste år tabte man sammenlagt 6-2 til AIK. Vi skal derefter 15 år tilbage til at finde europæisk deltagelse for deres vedkommende.

Den ene af spillere fra Jamaica er Steven Morrissey, han er noteret for en kamp for Silkeborg i 2012-2013 sæsonen (han fik seks minutter og var desuden noget plaget af skader) og er tilsyneladende en af deres profiler.

De ligger godt nok 2er pt i ligaen (hvor Helsinki er suveræne og bankede dem 5-0), men blev nummer fire sidste sæson. Dem bør vi selvfølgelig slå.

Skrevet af Sir , moderator
Troede egentlig at BIF ville købe Kliment, men nu er lejeaftalen forlænget.
Dette er en signatur.
Skrevet af bendixboogie
@Sir,

Det var heller ikke lige det udfald jeg havde forventet.
Men mon ikke det er et udtryk for at BIF ikke vil eller kan betale noget for ham, og at Stuttgart egentlig ikke er interesseret i at få ham tilbage?
Skrevet af ConCort
Jeg tror roligt vi kan konkludere Stuttgart er faerdige med ham, maaske er laaneaftalen ogsaa udtryk for at spilleren paa nuvaerende tidspunkt ikke er parat til at binde sig til Broendby i en laengere aarraekke.
Skrevet af bendixboogie
Ja, det kan godt være at han ikke vil være i bif alt for længe. Enten det eller også er Stuttgart ikke interesseret i at ´forære ham væk´, eller tæt på. Det kan jo være han har en værdi i deres regnskab som er svær at afskrive i et hug.

Er der nogen som ved hvor længe kontrakten med Stuttgart løber?
annonce
0