Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jonson10
Nogen info om vi fik noget for ham?
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Sir , moderator
Han er stadig kun 19 aar gammel, og han har tidligere vaeret udskreget til det helt store. Saa ja, det er sikkert med tanke paa deres ungdomshold de koeber ham og saa haaber paa han kan udvikle sig paa sigt.


En i artikelforum sagde han var for gammel til at spille på deres primavera-hold.

Desuden synes jeg artiklen i BT om skiftet lugter lidt mere af vennetjenester end at Roma ser et stort talent. Noget med at agenten kender den nye direktør i Roma osv osv.
Dette er en signatur.
Skrevet af ilsemprelaziale
Roma kan få dispentation og på den måde få lov til at bruge ham i primavera turneringen. Tror han ender i en Serie B klub dog. Kan ikke forestille mig der er nogen Serie A klubber der vil leje ham.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af SoveZebra
Det er selvfølgelig overraskende med de seneste 2 års historik, at han bliver solgt til "toppen" af Serie A. Men hvis jeg tænker tilbage på før han blev skadet, og fik spørgsmålet om han kunne være solgt til Roma to år efter (i dag), så ville jeg ikke være afvisende. Han var jo en af de største talenter i DK dengang, og med nogle færdigheder som man normalt ikke ser/så i den alder i DK.
Mon ikke, at han de næste par år bliver lejet ud til Serie B/C indtil han har indhentet den manglende spilletid fra de sidste par år, og hvis han ellers kan forløse talentet, så kunne han godt være i en Serie A-klub som 22-23 årig. Så hvis han giver den gas, har tålmodighed og får spilletid de steder han bliver lejet ud til. Så kan han godt få den karriere, som talentet for 2 år siden var berettiget til.
Skrevet af bendixboogie
3 spilledages karantæne til Kliment... Havde han knojern med på banen??

Han må da have gjort et eller andet vildt for at få 3 dage?

Jeg syntes ikke at have set noget video af hændelsen, er der nogen der ved hvor man kan se det?
Skrevet af Groundskeeper Willie
Jonson10.

Har læst mig frem til at vi fik 600.000 euro for ham.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Arijanho
Det lyder som en fremragende aftale for os.. Han virkede ikke til at kunne spille sig ind på holdet lige foreløbigt med så kort en kontrakt tilbage lyder det lidt som en gave
Forguder BIF Elsker CFC og kan bare godt lide Juve
Skrevet af Dr. Def
Vild beløb af smide for corlu når de kan få ham gratis om 5 mdr
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af viv
@Dr.def

Ikke hele, de 200.000? er formentlig selve salgsprisen for at købe ham fri af kontrakten, de 400.000? er udviklingspenge, så om 5 mdr havde han stadig kostet 400.000?
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af La Mir!!
Vanvittig handel, på de forskellige Roma forums er undren ligeså stor. Jeg gætter på, han kommer til at være en brik i en eller anden form for transferkabelle næste sommer.

En lille notis, selveste Zbiegniew Boniek har sagt; at Corlu er en god spiller.
Daje!
Skrevet af viv
Ja, der sagde det lige bang, men godt for Brøndby og tænker, ift hvad han udtaler, at han nok kommer til at tjene go mønt, så hvad det ang. godt for ham, alt andet lige får han nok en på opleveren, tvivler lidt på det sportslige ..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af La Mir!!
DI Marzio melder også ud at, der allerede er en leje aftale på vej til Corlu. Han får knap nok Roma trøjen over hovedet, før han er væk.
Daje!
Skrevet af froze
Hvordan stiller det BIF i transfer regnskabet for i år? Kan efterhånden ikke huske de forskellige handler der har påvirket regnskabet (udviklingspenge rundt omkring, osv).
Skrevet af ConCort
2.7 mio. kr. for Phiri, angiveligt 4.5 mio. kr. for Corlu og formentlig en lille slat fra Frederik Holst, omkring en million kr. for Kwarasey. Hvis Durmisi skifter vil der ogsaa falde lidt af der. Broendby budgetterede med 17 mio. kr. i transferindtaegter i sommerens vindue.
Skrevet af Martin LD
Der er desværre så stor usikkerhed omkring handlerne at det hele er gætterier.
Er i klar over om man kan få oplysninger om spillehandler såfremt man køber en aktie eller to, eller er det så stadig "hemmeligt"?
Har intet imod at købe et par BIF aktier hvis man så kunne få disse oplysninger selvom det så vi koste en fadbamse på stadion;-)

BIF Fan siden: de gode gamle dage
Skrevet af ConCort
Alle oplysninger om totale transferbeloeb er offentlig tilgaengelige i aarsrapporterne, men individuelle handler er der sjaeldent beloeb paa. Du faar ikke ekstra informationer hvis du er aktionaer.
Skrevet af Slettet(262004201905)
3 spilledages karantæne til Kliment... Havde han knojern med på banen??

Han må da have gjort et eller andet vildt for at få 3 dage?

Jeg syntes ikke at have set noget video af hændelsen, er der nogen der ved hvor man kan se det?

Vildt nok. Hajduk slipper for straf for noget UEFA havde straffet dem for i første omgang, og vi bliver straffet hårdt for en hændelse som kommentatorerne ikke mente var ret slem (jeg så den ikke selv). Har Hajduk betalt et eller andet som vi har glemt at betale til UEFA?
Skrevet af Dr.JoeDoe
Vildt nok. Hajduk slipper for sraf for noget UEFA havde straffet dem for i første omgang,

Det har vi set før, og det vil vi se igen mange gange.
og vi bliver straffet hårdt for en hændelse som kommentatorerne ikke mente var ret slem

Der var ingen som kunne se noget ud fra billederne, men det er også dommerens indberetning som tæller og det tyder på at dommerne på banen har set Kliment slå/sparke bevidst da han blev forhindret i sit løb.

I forhold til Corlu så var Roma forpligtet til at betale dollars ved kontraktudløb da han har spillet i BIF hele sit liv, og der er udviklingspenge fra de er 12-17 år mener jeg.
Bliver spændende at følge Corlu som jeg altid har betragtet som et fint talent med en god teknik samt fart. Jeg tror sagtens Corlu kan slå igennem i Italien med tiden, dog vil jeg være meget overrasket hvis det bliver i ROma.
Skrevet af theMischievousEmperor
Giver UEFA egentligt klubberne tilskud til rejseomkostningerne mv. i forbindelse med deltage i europæiske kampe?
TB: \"Den type angriber vi leder efter, har det med at melde sig ind i Bayern München."\
Skrevet af bendixboogie
Man for et givent beløb fra UEFA for at deltage i turneringen, afhængig af præstationer.

Men jeg mener ikke at man som sådan for specifikke omkostninger dækket.

UEFA´s udbetalinger er efterhånden så høje, selv i EL, at det gerne skulle blive en overskudsforretning.
annonce
0