Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FynskBIFFER
Pukki skal kaldes til samtale på chefens kontor
Skrevet af Kannibal
Pukki har altid været mentalt skrøbelig. Han er skide dygtig, men der skal ikke meget til at ryste selvtilliden, og så putter han den bare ikke ind. (Derfor er et græst galehus nok heller ikke det bedste for ham).
Skrevet af La Mir!!
Cabra

Pouries spiller egenskaber passer godt til Brøndby. Men, jeg tvivler kraftigt på hans ego kan klare Zorniger. Jeg synes, han udviser den samme attitude som en David Boysen havde i BIf. Vi kender jo til hans kommentar om Zorniger efter hans ankomst til Lyngby. Jeg vil mene, det er en farlig cocktail at eksperimentere en Pourie i Brøndby truppen, der virker som et homogent hold.
Daje!
Skrevet af elendil
Marvin Pourie havde ikke nogen attitudeproblemer i FCK, som jeg huskede det. Han duede bare ikke. Der er sådan lidt one man army-Antipas over ham. Han kunne sikkert være udmærket i Brøndby (omend Cabras bedømmelse af hans skarphed må være på baggrund af en masse Fernet Branca).

Absurd at I ikke scorer i Pukki-situationen. Der er oceaner af tid og den skal bare trilles til venstre.
fck-medløber.
Skrevet af bendixboogie
Lad for guds skyld Pourie blive i Randers.
Han er om muligt mere uskarp end Pukki.
Uskarpe angribere har vi nok af, efter min mening.

Skrevet af Jonson10
Pukki har i de sidste kampe set både uskarp og langsom ud i tanke og handling. Hvis ikke Zornigers pisk virker, må andre foranstaltninger sættes i værk.

Troels Bech burde give scorecoachen Anders Jochumsen et kald http://andersjochumsen.dk/

Han fungerer nu som ekstern angrebstræner, og har stykket en meget fin og informativ hjemmeside sammen. Især billederne virker nøje udvalgt.

Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af elendil
Det er nogle billige priser han holder sig. Tænk hvad han kunne have drevet det til, hvis ikke kagerne havde stået i vejen.
fck-medløber.
Skrevet af theMischievousEmperor
Det er sjovt. Jeg var overbevist om, at Anders Jochumsen fordrev tiden som kameramand på Brøndby Stadion. Der render i hvert fald en kameragut rundt, der ligner ham på en prik.
TB: \"Den type angriber vi leder efter, har det med at melde sig ind i Bayern München."\
Skrevet af KristianFH
MBK
Der venter et stort arbejde for Zorniger. Med de gode takter på hjemmebane, et program uden flere hårde europæiske kampe og FCKs dårlige stime, så har vi en enestående chance for at vinde mesterskabet, men det kræver, at der kommer helt andre boller på suppen i udekampene.

At FCK har spillet et par uafgjorte kampe giver næppe Brøndby en enestående chance for at vinde mesterskabet. Jeg er egentlig enig i, at det er sæsoner som denne, hvor FCK starter forfra, at chancen er der, men de var bare så meget bedre i sidste sæson og har så stærkt et økonomisk setup, at vi skal mere end en måneds skuffende resultater ind i sæsonen, før jeg mener, vi kan gøre os illusioner om mesterskaber, uagtet at fodboldsfans af underdogs (som Brøndby trods alt længe har været) til dels får næring gennem netop illusioner. Får FCK gang i spillet, kan de snildt hente de sølle 5 point. Der er fx 9 at spille om blot i indbyrdes møder. Og transfervinduet er som bekendt ikke lukket endnu. FCK har sikret sig gruppespil, og det er slet ikke usandsynligt, at det bliver det med de rigtigt mange millioner. Et lille forspring midt i august kan vi godt glæde os over, men for alvor tro på, at nu skal det være, det har jeg svært ved på dette tidspunkt i sæsonen.

Det hænger også sammen med den anden side af mønten: Brøndby selv. Vi var et par stykker, der allerede inden Randers-kampen pegede på tendensen til at kvaje sig mod modstandere, der bare skal besejres. I sidste sæson Lyngby, Viborg og OB. I denne altså nu et komplet tandløst og kriseramt Randers-hold som første bump. Så jeg er enig med dig i, at der venter et stort arbejde for Zorniger. Jeg ser det ikke som et spørgsmål om hjemme- vs. udekampe. Jeg tilskriver det endnu tilfældigheder, at det lige er de to udekampe, der er sat point til i. Derimod er der altså noget mentalarbejde, eller hvad man nu skal kalde det. Hvorfor er spillerne ikke klar til at kvase modstanderne i sådanne kampe? Det er top mod bund, og de burde jo bare køre et ramt Randershold over. Eller er det systemet, der fejler i de situationer? Det er den slags udfald, der får Brøndby-holdet til at blive ved med at se ufærdigt ud, trods de jo ellers glimrende præstationer under Zorniger. Det er ikke fordi, det ikke kan lade sig gøre at vinde mesterskabet. Jeg tror bare ikke, at Brøndby er klar til at være stabile nok, når det kommer til stykket.

Men indrømmet: FCK var overmenneskelige sidste sæson og vil nok være tættere på de andre hold i denne, og Brøndby præsterede selv et godt stykke over resten af holdene indtil den forfærdelige stime i de sidste reelt betydningsløse kampe, så måske jeg er for pessimistisk.
Skrevet af KristianFH
cabra
Jeg kunne godt tænke mig at se Marvin Pourie i Brøndby (...) Pourie har noget fart, han kan true med sine dybdeløb, han har masser af power, er en en vindertype og en fin afslutter.


Jeg kunne så udpræget ikke tænke mig at se Pourie i Brøndby. Som andre allerede har påpeget kan det betvivles hvorvidt han er en god afslutter, og om han overhovedet vil passe ind i truppen og under træneren. Jeg mener også, at det den begrænsede økonomi på trods må være muligt at finde noget bedre. Troels Bech har vist ok egenskaber inden for den disciplin hidtil.

Men jeg er enig i, at der er behov for et eller andet til angrebet. Pukki har jo altid brændt chancer, og han er notorisk svag i en-mod-en-situationer med målmanden. Den variant, hvor han slet ikke når at få afsluttet, har vi også set nogle gange før. Men han plejer så dog at score på nogle af chancerne (hvorfor han er Brøndby en fin mand i et chanceskabende system som dette), og han plejer især at få sat nogle stykker ind i starten af sæsonen for så siden at blive noget mere svingende. Måske er det tilfældigheder, men hvis det er Panathinaikos, der sidder i ham, må Zorniger simpelthen losse ham i gang eller tage ham ud. Der er bare ikke nogen pålidelig målscorer at sætte ind.

Det er ikke altid løsningen bare at hente en ny mand, og der er jo allerede fire, så en ny ind bør også betyde en ud, om det så er salgsobjektet Pukki, den åbenbart afdankede Wilzcek eller reserven Mensah. Pukki og Kliment er jo egentlig en fin, om end ikke fantastisk, duo. Kliment har vist nogle ok takter, men mangler stadig at tage skridtet til at være en, man tror på kan afgøre kampen, men måske det kommer med nogle flere kampe. Og når vinduet lukker, skal Pukki nok score 12-14 mål i løbet af sæsonen medmindre han da ligefrem vågner og rammer sådan en gylden stime som i de første kampe i sidste sæson.

Det, jeg synes er mest bekymrende, er, at der ikke er nogen troværdig reserve at sætte ind, når det ikke kører for de to. Det er lidt mystisk, hvad der er sket med polakken, som sidste efterår scorede ok med mål og arbejdede stenhårdt. Er han bare gået i stå, eller er det fordi Zorniger tror så meget på Kliment, at han giver ham lang snor til at komme i gang? Og Mensah er altså bare svær at se som en seriøs konkurrent i Brøndbyangrebet. Han løber fint, men han ligner jo heller ikke den, der kommer til at score over ti mål i løbet af sæsonen.

Med det nuværende angrebssetup - og deres nuværende form - skal Brøndby virkelig lægge spillet an på mange mål fra midten, som så også er holdets absolutte styrke på nuværende tidspunkt.
Skrevet af FynskBIFFER
Jeg er klar til at lade Mensah starte i stedet for Pukki i næste kamp, bare for at prøve noget anderledes
Skrevet af La Mir!!
Jeg er mere klar til at give en U spiller chancen end Mensah..
Daje!
Skrevet af bendixboogie
Jeg er enig i at Mensah snart bør få chancen.
Det har tidligere ´tændt´ Pukki med lidt tid på bænken, så måske det kunne virke igen.

U-spillere skal ikke være startere efter min mening. De kan komme med på bænken, og få nogle minutter hist og her, i kampe hvor resultatet er afgjort.
Hvis de der viser noget, kan man overveje at give dem mere spilletid. At smide en uprøvet ung knøs ind i startopstillingen, gavner hverken spilleren eller holdet.
Skrevet af viv
Pukki skal bare starte, det skal nok komme, nu er der jo eftersigende ro på.
Og man glemmer jo at han rent faktisk han scorede i Randers, et helt legalt mål, der lå han jo ligge hvor han skal ligge.
AGF ligger godt til Pukki, han er langt hurtigere end deres lidt tunge forsvar, starter han på søndag er jeg ret sikker på at der er mål i ham...
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af SoveZebra
Som en del af den "gamle skole", så er morgendagens kamp mod gymnasterne som en tidlig juleaften.

Det er altid fantastisk med kampene mod dem i Aarhus. Hjemmebanekampen mod Brøndby er den største kamp for AGF-tilhængerne i sæsonen.
Skrevet af viv
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Slettet(112218201709)
Hjemmebanekampen mod Brøndby er den største kamp for AGF-tilhængerne i sæsonen.


Jeg har også haft nogle fede oplevelser på Århus stadion; Mogens Krogh 3-3 mål og året efter fejring af endnu et mesterskab.

Nu er det nærmest en pligt at vinde over ÅGF..og så er det knap så sjovt.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Jonson10
http://www.bt.dk/superligaen/superligaen-bloeder-tilskuere-broendby-og-agf-giver-fck-baghjul


Det står slemt til i superligaen. Opløftende at vi trods alt stadig holder kadencen.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Schelden
Produktet bløder voldsomt. Man er simpelthen nød til at gøre noget.
København.
Skrevet af FynskBIFFER
Så er det nu Pukki skal vise noget kynisme
annonce
0