Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ærgerligt at kampen i Herning først er til februar, og efter vinterpausen. Den ville jeg godt have set blive spillet før jul. Til den tid kan den gode form være pist væk, men det gælder selvfølgelig for begge hold.

På den anden side, kan man håbe, at Brøndby kommer ud med den damp vi havde i starten af sæsonen, hvor vi spillede bedre, end vi gør i øjeblikket. Hvor vi bl.a. slog FCM med 4-0 i første runde.
FCM har da i øvrigt også en hjemmekamp mod FCK før den kamp mod os. Mon ikke FCK vil være i en bedre tilstand, end de er i øjeblikket.

Med lidt held kan vi have lagt lidt mere afstand til FCM, inden slutspillet. Vi kan jo starte med at håbe, at OB kan tage 1 eller 3 points i dag.
Skrevet af Strategy
Ingen tvivl om at det nu ligger mellem BIF, FCM og FCN. Mener fortsat at FCM er favoritter (større bredde, IMO, og bedre angribere), men det er uanset alt for tidligt at spekulere endnu. Der er lang vej hjem endnu, og også lige en vinterpause der skal overstås.
Skrevet af Slettet(461354221212)
Ingen tvivl om at det nu ligger mellem BIF, FCM og FCN. Mener fortsat at FCM er favoritter (større bredde, IMO, og bedre angribere), men det er uanset alt for tidligt at spekulere endnu. Der er lang vej hjem endnu, og også lige en vinterpause der skal overstås.


I det hele taget en utrolig spændende Superliga vi har i år, og hvor jeg er enig i, at FCK må have spillet sig ud af mesterskabsligningen, så vil de gå benhårdt efter de øvrige medaljeplaceringer, og stadig spille en rolle i mesterskabsslutspillet (Tror ikke på at de misser det).
FCN vil jeg som udgangspunkt også afskrive, dels grundet deres manglende erfaring og dels at de mister Marcondes.
Men de har bare imponeret stort i denne sæson, til trods for, at vi alle mente, de ville falde kraftigt i niveau, når de nu mistede 3 store profiler inden sæsonen, og derfor vil det være unfair, helt at afskrive dem i guldstriden.

Af FCM og Brøndby synes jeg det er mere end svært at vurdere.
Jeg ser det unægteligt fra den ene lejr af, og hvor jeg medgiver, at FCM virker til at være utroligt stærke, så gør Brøndby det samme, og det endda, hvor man kan se, at holdet kan gøre det væsentligt bedre, end de rent faktisk har gjort, til trods for de mange sejre.
Om det så reelt er en mulighed eller svaghed, kan man vurdere som man vil, men det er uden tvivl tæt mellem de to klubber, som det ser ud lige nu.
Jeg har dog lidt svært ved at se, hvor FCM kan bygge på, hvor det i Brøndby, er ret tydeligt, at angrebet kan løftes, enten via de nuværende spilleres præstationer, eller ved at der hentes en tilføjelse.
Men omvendt, hvis man vinder hver kamp, så er der heller ikke behov for at ændre eller forbedre meget.
Skrevet af TheCaptain
Jeg synes, at FCM har den bedste trup. Måske er jeg farvet i det, men synes bare truppen virker bredere. Men 9 sejre i træk er fandme bare flot. I mine øjne må det næsten være 50-50 mellem Brøndby og FCM.
Moneyball Midtjylland - Danmarksmester 2015, 2018, 2020 & Pokalmester 2019
Skrevet af simplyjonathan
Det er i hvert fald ukristeligt irriterende efter ni sejre i streg kun at være foran med ét point.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af FCBayernM
Tror det er meget godt at BIF ikke møder FCM igen, før efter vinterpausen - de ser skræmmende gode ud i øjeblikket
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Skrevet af Runer1112
Som inkarneret BIF fan gennem +30 år er der godt nok dejligt med en stime som den vi er inde i pt. Når det er sagt er der bare plads til forbedringer. Jeg ser meget hellere Crone på den back plads. Og så skal der findes et alternativ til angrebet det vi har nu er ikke godt nok.
Mht til hvor stærke FCM er så er deres top niveau virkeligt godt men det de viste i anden halvleg mod OB var tilgengæld helt til rotterne, mut bud er at med en enkelt forstærkning eller 2 så vil vi tage FCM i de 3 resterende kampe i sæsonen og så er der 9 point at tære på. Jeg kan selvfølgelig komme ret meget ned på jorden med et nederlag til de Hvii men hvem tror på det. Vi slutter efteråret på 45 point. Det lugter sgu lidt af guld ?
Skrevet af Sykosæk
Jeg synes, at FCM har den bedste trup. Måske er jeg farvet i det, men synes bare truppen virker bredere. Men 9 sejre i træk er fandme bare flot. I mine øjne må det næsten være 50-50 mellem Brøndby og FCM.


Kommer vel an på hvilken farve man har. Jeg synes BIFs trup er noget bedre end FCMs. Render Jakob P ind i en skade vil i sejle ned igennem rækken da han er vital for jeres hold - FCM laver 70% af deres mål efter dødbolde hvor vores kommer i åbent spil, omstillinger og dødbolde ligeligt fordelt hvilket er noget svære at dæmme op for.

Tendensen de sidste kampe har også været at i er læst - heldige sejrer over AaB og FCH viser dette.

De såkaldte eksperter på kanal ni vurderede holdene ifht hinanden og kom frem til at det eneste sted i var stærkere var i angrebet hvilket jeg ikke mener er tilfældet længere - Sørloth ligner en døgnflue der er læst.

Vi er fire point foran ved vinterpausen - vi nakker GF Søndag og de blå heste vinder hjemme mandag i en kamp hvor både Korshmar og Kian er ude med karantæne.

Kan vi holde på den nuværende trup tror jeg på mesterskabsfest i maj!
Skrevet af bendixboogie
@Sykosæk,

Sad faktisk mandag og tænkte, hvor er Jacob Poulsen dog god, og helt elementær for den måde FCM spiller på.

Så på den parameter, er jeg enig i at FCM er sårbare.

På den anden side kan man vel sige det samme om Rønnow og Nørgaard, for vores vedkommende. Der er ikke lige den åbenlyse afløser, med tæt på samme kvalitet, skulle uheldet være ude.

Du har også ret i at de har set decideret elendige ud, og været ret heldige, i nogle af de kampe de har vundet for nylig.
Men, vores 2 seneste 1. halvlege har godt nok heller ikke været nogle åbenbaringer.
Forskellen på os og dem, er at selv når vi har været ringe, har vi lykkedes med at ende i en situation til sidst i kampene, hvor sejren virkede fortjent, hvor de har været på hælene og et uafgjort ikke ville have været ufortjent.

Der er en del som taler for og imod, og jeg tror at jeg også vil tilslutte mig 50/50 ;)
Skrevet af Sir , moderator
Vildt indlæg Sykosæk.

"Tendensen de sidste kampe har også været at i er læst - heldige sejrer over AaB og FCH viser dette. "


Hvordan er det anderledes end for BIF? SYnes ikke ligefrem det var magtdemonstrationer mod Silkeborg, hvor man sagtens kunne have fået mindre med hjem og mod SE hvor man ikke var imponerende. BIF har skrabet en masse sejre til sig uden at imponere og den kan vel ligeså godt vende som det kan for FCM.


"Sørloth ligner en døgnflue der er læst."


Han kom ellers frem til en del i seneste kamp. BIFs angribere har vel ikke imponeret nogen i denne sæson, så måske er de læst?

Dette er en signatur.
Skrevet af Sykosæk
Hvordan er det anderledes end for BIF? SYnes ikke ligefrem det var magtdemonstrationer mod Silkeborg, hvor man sagtens kunne have fået mindre med hjem og mod SE hvor man ikke var imponerende. BIF har skrabet en masse sejre til sig uden at imponere og den kan vel ligeså godt vende som det kan for FCM.


Det er så din holdning - jeg var aldrig nervøs for pointtab i nogle af de to kampe da begge hold lagde ud i et voldsomt tempo som man ved de ikke kan holde i 90 minutter. Silkeborg og Haderslev er vel også to af de svære udebaner så når vi vinder 3-1 begge steder er det vel overbevisende eller hvad? Hos BIF skal man dæmme op for 5-6 mand der alle kan være afgørende - lukker man ned for Jakob P eller bliver han skadet er det game over for FCM! Af deres sidste 7 mål har han enten scoret eller lagt op til de 5!

Han kom ellers frem til en del i seneste kamp. BIFs angribere har vel ikke imponeret nogen i denne sæson, så måske er de læst?


Hvis det er dit parameter at blot man kommer frem til noget er Pukki da uden sammenligning den bedste angriber i ligaen med alle de chancer han har brændt! Sørloth har ikke scoret i fem kampe og du regner for en ny Lewandowski?? Ousman Jallow scorede også en del mål til at starte på.......
Skrevet af ConCort
Broendby har vaeret meget imponerende og Zorniger/Bech fortjener al den kredit de faar. Men, naar diskussionen gaar paa hvorfor tingene er gaaet saa godt etc. boer Broendbys ualmindelige skadesfri saesoner ogsaa naevnes. Det er jo helt vildt. Mukhtar var skadet en lille stund, men ikke alene har ingen af profilerne vaeret skadet i lang tid *hele* truppen har vaeret klar naesten hver gang. Broendby har ikke alene vaeret i stand til at spille med de samme 11 fra start hver gang men ogsaa saette deres bedste reserver ind hver gang.

Det kan ikke kun vaere sundhedssektoren som er blevet meget bedre, slagskader og ulykker har der heller ikke vaeret. Saa kan man sige at truppen er relativt ung, men alligevel Arajuuri og Wilczek har ogsaa vaeret skaanet. Kan det virkeligt blive ved?
Skrevet af Sir , moderator
Pukki da uden sammenligning den bedste angriber i ligaen med alle de chancer han har brændt! Sørloth har ikke scoret i fem kampe og du regner for en ny Lewandowski?? Ousman Jallow scorede også en del mål til at starte på.......


Man er jo meget i tvivl om du er seriøs. Hvis du er, så er det sgu virkelig dumt. Mukthar scorede ikke i 18 kampe efter man skrev kontrakt, han fandt dog formen igen, skulle det samme ikke kunne ske for Sørloth eller hvordan? Jeg ved ikke hvorfor du blander Lewandoski ind i dette, men det siger nok mest om dit niveau.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(522143202608)
Det er lidt op og ned med skader.
Stød- og vridskader kan man kun tilskrive omstændighederne.
De øvrige skader kan man forebygge, hvis man ellers bruger de moderne teknologier, som er tilstede idag. Det gør både Brøndby og FCK. (FCK TV har lavet lidt tv omkring det på et tidspunkt, hvis man er interesseret i at se nærmere på det.)
Det virker som om, at de har fået godt styr på overbelastningsskaderne i Brøndby. Historisk har Nørgaard været meget skadet, og haft svært ved at komme over skaderne
Skrevet af Slettet(262004201905)
På den anden side kan man vel sige det samme om Rønnow og Nørgaard, for vores vedkommende. Der er ikke lige den åbenlyse afløser, med tæt på samme kvalitet, skulle uheldet være ude.

Vigen kunne vel godt dække ind for Nørgaard i nogle kampe, hvis han skulle blive skadet.
Lige på midtbanen synes jeg faktisk ikke vi er voldsomt sårbare mht. skader.
I angreb og på backerne er vi tyndt besat, og vi har også "kun" 1 reserve til centerforsvaret.
Skrevet af Slettet(522143202608)
Hvis man absolut skulle have et par garderinger fra superligaen, så kunne man vel godt bruge Novak fra FCM, Gammelby fra Silkeborg, Amon fra FCN og så måske en høj spiller fra FCM til sidst i kampene, hvis man var bagud.
Gammelby ville være en perfekt afløser for Larsson, når han smutter til udlandet indenfor den nærmeste fremtid.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Gammelby har i hvert fald gjort det godt i de kampe jeg har set med ham. Og han er vel den eneste af de 3 du nævner, som er en mulighed for Brøndby, medmindre man betaler et absurd højt beløb. Jeg tror dog heller ikke Gammelby er helt billig.
Skrevet af Slettet(522143202608)
Enig. Gammelby er sandsynligvis det mest realistiske.

Amon har iøvrigt potentialet til at overgå Mor, som Superligaens dyreste nogensinde. Den spillertype koster normalt kassen.
Skrevet af C.D
Skrevet af Slettet(522143202608)
:)
annonce
0