Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KristianFH
Ja, han gik ret voldsomt ind i første halvleg, men derfor skal han jo have sit frispark alligevel.
Skrevet af Hendrixen
Så behøver vi vist ikke diskutere det gule kort mere.
Tydelig kontakt - og han fratager os en farlig situation.
Omvendt skulle Dal Hende have haft et frispark før målet til 3-1.
Hr. Ankersen skriver nok et klagebrev til internettet...
Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
Skrevet af NordensHelvede
We are the famous Brøndby army,
And we´re going to Øst´ Allé
Øst´ Allé, Øst´ Allé
Skrevet af cabra.
Røde kort bliver vel også overført til en ligasammenhæng, så FCM er også lidt udsat der. Perfekt. Så skal de bare spille med ham den amerikanske målmand, er helt vild med ham.
Skrevet af NordensHelvede
Ja karantæner bliver overført til ligaen når man ryger ud af pokalen.

Tror ikke vi får Hamid at se på banen resten af sæsonen.
Skrevet af billebums
@Simon og Thailand
Hvis jeres argumentation for, at der ikke bør være frispark til Dal Hende fordi han søger den, så skal Brøndby da til at passe på. Det er præcis det Brøndby gør, i sær Mukhtar.
(Ja, egentlig gør alle fodboldspillere/Hold det. Yderst dårlig argumentation mod et tydeligt frispark der bør være fløjtet)
Skrevet af KristianFH
Fint for resten af sæsonen, at Röcker kunne få et hvil i dag, og Nørgaard, Arajuuri og Wilczek i søndags. Jeg havde nok forventet, at Mensah havde spillet i stedet for Pukki i dag, men det kan jo så være, at vi ser det bytte på søndag i stedet. Tibbling fik en halv time i søndags og slap med knapt 70 min i dag. Halimi burde være helt frisk. Det er vel mest Mukhtar, Larsson og Jung, vi måske skal bekymre os lidt om. Desværre er der ikke en hel masse kvalitet at sætte ind i de to sidstnævntes sted. Crone har skam leveret fint tidligere, især når han har været fast i startopstillingen, men han har ikke grebet chancen, når han har fået de her tjanser som aflaster.
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Det er også fuldstændig uhørt, at vi har slået fcm og fck fire gange hver i den her sæson. Det er fandeme fantastisk at være Brøndby fan for tiden.
D. 10 maj bliver vild!
Jeg har heldigvis allerede taget fri fra arbejde.
Skrevet af KristianFH
Det er også bare helt forrykt, at mesterskabet kan glippe, hvis Brøndby taber den femte og sidste kamp mod de to. Ikke at der er noget, der lige nu tyder på, at det vil gå den vej, men det er da en vanvittig situation.
Skrevet af cabra.
Haha, zorninger tager pis på Laudrups søn. God stil.
Skrevet af Lagoni
FCM er nu uden Sparv, Dal Hende og Paul mod AaB i næste runde. AaB lægger sig på ingen måde ned i den kamp, så jeg tror faktisk de kan give FCM problemer i Herning.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af Egos
Det er utroligt som vi bliver ved. Svært ikke at være jubeloptimist i øjeblikket som Brøndbyfan. Lad os nu få en sejr igen på søndag!
Skrevet af TommyThailand
Billebums @

Nu havde jeg faktisk ikke lige set at Larsson skubber igen efter første puf - jeg må have kigget væk et øjeblik. Der er selvfølgelig frispark i anden omgang, men jeg holder fast i at Dal går mere efter at falde i første omfang end at muligt andet. Kan du ikke forklare hvad du mener med at BIF altid gør det? Jeg taler om en enkeltstående situation, hvor Dal Hende læner sig så meget ind over bolden, at det er meget svært ikke at falde selv ved den mindste berøring. Derfor mente jeg (inden jeg havde set skub nr. 2), at Dal Hende udelukkende går efter frispark og allerede ligger halvt ned da Larsson skubber til ham.

Hvad er det du mener at Brøndby gør konsekvent, så man som Brøndby fan ikke kan tale om at Dal Hende i denne situation næsten allerede lå ned da skubbet kom? Der er intet i vejen med at søge situationer hvor man får frispark, men her opsøger Dal Hende selve frisparket så meget, at jeg godt kan forstå dommeren ikke giver den (jeg snakker stadig kun om det første skub, da det var det jeg oprindeligt kommenterede på). Jeg ved så ikke om dommeren vurderer at den er ude da Karsson skubber anden gang eller om han som mig, kiggede væk i et øjeblik.
Skrevet af tobiasff
vigen gjorde det rigtig godt, han ku godt starte næste kamp.
Skrevet af cabra.
Vigen er generelt trådt i karakter. Han bliver (endnu) vigtigere i næste sæson, når/hvis vi mister nogle midtbanespillere.
Skrevet af tobiasff
ku godt tænke mig at se vigen og tibbling fra start i næste kamp, og nøregaard som hjæper offensivt. ellers så ser mukthar pukki og wilschek sprudlende ud! især wilzhek som jeg dømte ud i sidste sæson.
Skrevet af ConCort
Med saa mange hoejintense loeb som midtbanespillerne i Broendby tager - og et kampe om ugen - er en bred baenk vist ogsaa en noedvendighed. Ikke at jeg tror det er et realistisk scenarie, men hvis de spiller europaisk naeste saeson efter kval. runderne bliver det lidt af et problem.

Forsvarsspillerne tror jeg ikke bliver roteret.
Skrevet af Sir , moderator
Rimelig legendarisk at forsvare ikke at dømme frispark Tommy og Simonstof. "Søger den selv". Lol.
Dette er en signatur.
Skrevet af A2Z
Steinlein kandiderer godt nok til en pris over tåbelige udsagn - mon ikke FCM skal til at have lidt styr på "PR-delen" :)

Steinlein fortæller desuden, at han opfatter det røde kort til Marc Dal Hende som en hævn for, at wingbacken havde brokket sig.


Nok er dommerstanden ikke altid 100% fantastiske - men at de render rundt og uddeler røde kort pga. nag
Skrevet af Slettet(522143202608)
Jeg kan ikke rigtig se, at Steinlein er specielt tåbelig i den situation. Der var frispark, Dal Hende har karantæne i næste kamp, og de tabte. Udover noget lidt brok over dommeren, så er det et fint interview (med følelser)

Men når det er sagt, så prøver TV3 virkelig også, at puste en stemning op. De jagter stort set alle FCM folk for en kommentar - og fortsætter selvom de afviser at tale om dommeren. Det er virkelig dårlig stil af TV3
annonce
0