Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(161147200502)
Til hvem der måtte være interesseret, er der her lidt over en times podcast, om Brøndbys økonomiske tilstand: https://www.mediano.nu/oversigt/2020/1/8/fokus-p-brndbys-konomi-fra-64-og-ansvarlighed-til-kmpegld
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Jonson10
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/broendby/udenlandske-investorer-i-dialog-med-broendby/7956604

Der har angiveligt været dialog med en gruppe udenlandske investorer i omkring en måned.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu aner jeg ikke hvem de er. Men Brøndby er pt. ingen cash cow, så det er jo næppe for at malke klubben i nuværende situation, at der er interesse.
Derfor må man antage, at de rent faktisk kan se perspektiver i at købe andele, og forbedre cashflow i klubben, og deraf få et afkast. Og dét scenarie synes jeg egentligt er udemærket.
Det er jo også investorer der ejer klubben i dag, lige som det er investorer der ejer FCK.

Skulle vi kigge på 2 modpoler ift. ejerkredse kunne vi se på Glazers i United, der ikke har været til gavn for klubben, men tvært imod har hevet en bunke penge ud af klubben. Klubbens likviditet er stadig god, da de har ansat folk der kunne finde ud af at lave flere penge til både klub og ejere, men det sportslige sejler, fordi de ikke rigtigt bekymrer sig om det sportslige.

Omvendt er Fenway Sports Group i Liverpool ved at bygge en solid klub med masser af potentiale. De tog en lettere falleret tidligere storklub og lavede nogle væsentlige ændringer i strukturen, og tog sig tid om en opbygning, og nu er de et af de stærkeste hold i verden - til gavn for både fans og investorer.

Er de her investorer der har kig på Brøndby mere som FSG, end Glazers, hilser jeg dem velkommen - De vil under alle omstændigheder skulle samarbejde med Jan Bech, der er Brøndbyfan.
Skrevet af Kannibal
Nu ved jeg ikke hvem det er, men som udgangspunkt er jeg positiv, særligt fordi Jan Bech har vist sig ude af stand til at drive klubben fornuftigt. Også i hans tid her der været rigeligt med udskiftning på centrale ledelsesposter, og ellers fornuftige strategier er blevet skyllet ud med badevandet, så snart han så muligheden for hurtig sportslig succes. For ikke at tale om det åbenlyse idioti, som fx Oscar-gate og Ebbe Sand-ansættelsen.

Så er investorerne klarhjernede erhvervsfolk, der kan følge en strategi og holde Jan Bech i ørerne, siger jeg ja tak. Det er i mine øjne vigtigere, end hvor mange millioner de nu kommer med. Vi har snart mange gange set, hvor lidt alle millionerne betyder, når man staks giver sig til at formøble dem.

Derfor er pengene sjovt nok også det jeg er mest bekymret for: hver gang der er kommet store beløb i kassen, Kasi-Jesper millioner, rednings-emmision-millioner, Jan Bech-millioner, har man droppet ethvert fornuftigt langsigtet projekt der nu var i gang, og skyndt sig at brænde dem af på dyre nul-boner i jagten på mesterskaber og europa. For så at stå året efter uden europa, mesterskab og penge, og skulle skære ind til benet igen. Den slingrekurs er grundlæggende forklaring på Brøndbys mangeårige deroute.

Så altså, det er rart, hvis eventuelle investorer kommer med nogle penge, men jeg håber eddermame de bliver brugt fornuftigt og med omtanke.
Skrevet af Sir , moderator
Kaiser til Hannover 96 med øjeblikkelig virkning skriver BT. Overaskende synes jeg.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Det overraskende er at man fornemmede at de ikke var så langt fra hinanden. Desuden kan jeg have min tvivl om den smule mønt opvejer at man mister sin bedste spiller. Så sikker er man vel ikke på at man lander på en af de europæiske pladser, slet ikke når man sælger ud.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu er det jo CVs første rigtige vindue.
Mon ikke man har indset, at enderne ikke kan mødes, og man så vælger lidt penge for ham, og satser på, at top 6 mesterskabsspillet trods alt er ret sikkert, og at der ikke er den store forskel på 3 til 6 ift. økonomien, selvom målsætningen sportsligt er og hele tiden har været 3. pladsen.

Mon ikke man kan få omkring 3-5 mio. for ham nu, og derfor vælger pengene fremfor det sportslige i 6 måneder.
Skrevet af Diogenes
Det er klart en gamble, for hvis holdet falder udenfor de europaeiske pladser vil det koste baade umiddelbart ift. tv penge, entre i efteraaret, selvforstaaelse, evne til at tiltraekke spillere men ogsaa langsigtet eftersom der vil vaere et koefficienthul de naeste fem aar. Det kan selvfoelgelig ogsaa vaere at Broendby ikke vil kvalificere sig til Europa med Kaiser.

Paa den anden side giver det plads til Vigen som Frederiksen har haft tillid til paa U-21 og som Broendby meget gerne skal faa sat i gear. Forskellen paa 3 og 4 pladsen er 0.5 mio. kr. og 4 og 5 pladsen 400.000 kr. saa det er ikke alverden. Kaiser haever 280K om maaneden saa 1.7 mio. kr. og et transferbeloeb paa 3.75 mio. kr. er formentlig ikke helt galt selvom det udelukkende er spekulation fra mig.
Skrevet af Mjohnsen
Nogen herinde der ved hvornår Brøndby typisk træner på en lørdag?
Forza Viola
Skrevet af laban1971
De næste par lørdage er der bløde træningskampe
Brøndby IF-fra 1986 og til den dag jeg dør.. Liverpool siden sportslørdag i 70`erne
Skrevet af Nandeyanen
De næste par lørdage er der bløde træningskampe


Skal du ikke bakke op om Mensah? Det kan da kun være hårde træningskampe ;)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af FCBayernM
Kunne Andreas Skovgaard være en mulighed ? Har ikke meget fidus, til rygterne vedr Sanneh på leje frem til sommer, uden frikøbsklausul, da han vil være for dyr for Brøndby at købe fri. Jeg synes Sanneh lejemålet, hvis der er noget om det, er en alt for kortsigtet løsning.
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Skrevet af NasirJones
Det er en svær balancegang i forhold til Kaiser. Det efterlader os med en midtbane bestående af Frendrup, Vigen og Tibbling, hvilket jeg er tryg ved. Problemet er at Radosevic og Fisker tidligst er tilbage marts og Borkeeiet er lige blevet opereret.

På papiret havde vi for mange centrale midtbanespillere, problemet er at halvdelen er skadet. Jeg hælder dog til, at jeg synes det er den rigtige beslutning - det sparer os for omkring 5 millioner, hvilket jo er en del penge i vores forfatning.
Skrevet af bendixboogie
Hvis det er sandt at CV har fået handlet 3 mill. Hjem for Kaiser, er det faktisk ret godt købmandskab.

Ikke overvældende men, alder og kontraktudløb taget i betragtning, godkendt.
Skrevet af NasirJones
"Hvis det er sandt at CV har fået handlet 3 mill. Hjem for Kaiser, er det faktisk ret godt købmandskab."


Jeg er meget enig.
Skrevet af oynaz
Jeg mener at det er den rigtige beslutning at sælge Kaiser. Kortsigtet giver det måske et problem hvis der kommer flere skader, men det er på tide at BIF kigger lidt længere frem.

Til sommer består midtbanen af Frendrup, Vigen, Tibbling, Bjur, Børkeeiet, Radosevic, Lindstrøm, og sandsynligvis også Corlu og Slimane. Det er allerede for mange (og jeg ser endda bort fra Fisker), så det er helt rigtigt set at få nogle penge for Kaiser. Så god har han altså heller ikke været. Man bør nok endda sælge en mere (Rado?), og måske leje en af de unge ud.
Skrevet af NasirJones
Man bør nok endda sælge en mere (Rado?)


Jeg tænker helt sikkert, at man vil prøve at skippe Radosevic til sommer. Han bliver overflødig med både Frendrup og Børkeeiet i truppen.

Jeg er ikke helt overbevist om Lindstrøm og Bjur endnu - jeg synes Lindstrøm fylder for lidt centralt i banen og Bjur har jeg simpelthen ikke set nok - troede faktisk mere han var kantspiller.
Skrevet af Diogenes
Radosevic har to aar tilbage af sin kontrakt til sommer saa det er da muligt Broendby vil proeve at saelge ham, jeg tror dog at Frendrup - gode takter til trods - stadig er lidt for uerfaren til at blive tilset en startrolle. Det samme med Borkeeiet. Jeg tror Broendby vil vaere ret sikre paa de to unge er klar foer de smider dem for loeverne saa mon ikke de holder paa Radosevic en saeson endnu.
Skrevet af Diogenes
Jeg tror i oevrigt det vil give mere mening at saelge Vigen/Tibbling for at give plads til Corlu.
Skrevet af oynaz
Der er bare, efter min mening, mere potentiale i både Tibbling og Vigen. Rado bliver aldrig bedre end han er nu. Tibbling og Vigen kan potentielt lave et hop i niveau a la Christian Nørgaard.
annonce
0