Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor er det i øvrigt rart ikke at se Kalmar og Siko i kamptruppen mere. Hvis man ikke præsterer over længere tid, så er det farvel.


Der er Zorninger kold(ligesom på mange andre områder). Han gir ikke en skid for noget som helst andet end præstationerne på banen og træningsbanen.

Det er forfriskende med ham som type i suppen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Personligt synes jeg ikke, at Hany har været dårlig i de tre foreløbige suppekampe. Han har efter mine begreber stadig vist sig flot frem:
1. Han har flere gange vist sine sublime vendinger (hvor han lader boldens fart arbejde for sig), der hurtigt sætter en del mand i omstillinger
2. Han er stadig bedste mand til at drive bolden fremad
3. Han har lagt masser af chanceskabende afleveringer ind i feltet i de første kampe
Alt i alt fine præstationer i min bog. Ikke lige så iøjnefaldende, som hvis det var krydret med endnu flere assists og et par mål.
I tilgift tolker jeg ikke dagens udskiftning som en ´strafaktion´ for dårlig performance. Jeg så det mere som en kalkule over, at kampen var spillet på vores præmisser hele første halvleg, og vi burde føre, hvorfor Zorniger nok mente, at Vigen kunne erstatte hvem som helst på midten uden den store betydning. Således blev Hany (og Bene for den sags skyld) taget ud for at spare dem til torsdag, da de nok er første navne på holdkortet (foruden Rønnow).
TB: \"Den type angriber vi leder efter, har det med at melde sig ind i Bayern München."\
Kalmar kan man vel ligeså godt sende retur, med tak for lån.

Sad på nedre Loxam i dag, og havde i første halvleg et godt blik på Crone, og han havde en forholdsvis god og stabil præstation.
Nørgaard imponerer mig vildt, han er bare en fighter og har blik for spillet samtidig.
Hvad skete der mht det mål som vi ikke skulle have haft til 2-2? Kunne ikke se det, da det foregik på modsatte side?
Lyngbyspilleren bliver underløbet af (Pukki?) en brøndbyspiller, da han hopper. Derfor skulle der selvfølgelig være dømt frispark.

David Nielsen (som jeg ellers godt kan lide egentlig), var en nar efter kampen og sagde, at mesterskabet ender i Brøndby, hvis dommeren dømmer som i dag. Men de dårlige kendelser gik jo begge veje.
Mukhtar har ikke scoret siden han skrev under i foråret. Hvad der er sket med ham er svært at sige. Jeg krydser hver dag fingre for, at han ikke laver en Szymanowski.

Den talte ikke, men det frispark han lavede mod FCK efter han havde underskrevet vil jeg nu godt tildele ham. Han lavede også assists og spillede generelt stadig fint i slutningen af sæsonen.
Der er Zorninger kold(ligesom på mange andre områder). Han gir ikke en skid for noget som helst andet end præstationerne på banen og træningsbanen.

Det er forfriskende med ham som type i suppen.

Mon ikke også det spiller ind, at Sikosek fik dumt rødt i slutningen af sidste sæson, og at Kalmar slet ikke har gjort en forskel, når han er kommet ind. Jeg havde faktisk troet, at han ville falde lidt bedre til på holdet i denne sæson, men det bliver næppe på midtbanen, med de spillere han skal kæmpe om pladser med. Jeg ved ikke om han kan spille angriber. Det ser ikke ud til at han har spillet det før.
Nu skal jeg dog betale 700.000 mere for Vigen end jeg skulle have før denne runde. Spørgsmålet er om han bliver ved

Det tror jeg ikke du skal regne med. Han kommer nok ikke over 10 mål i denne sæson, selvom starten kunne indikere noget andet.
@ TME - Jeg er enig. Det er vel sådan set bare slutproduktet - mål - af Mukhtars aktioner i kampene, der mangler indtil nu i denne sæson.
Den positive vinkel er for mig at se, at andre har stemplet ind med assists en masse, - hvilket vidner om en større bredde i truppen.
I sidste sæson så vi Hany tage ansvar og lave noget ekstraordinært i kampe, hvor man var på hælene, - f.eks. i pokalturneringen, med nogle helt fantastiske mål, -gamechangers.
Dem skal vi nok få nogle af også, - og lad os bare få de første på torsdag.


Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
Uha en spændende uge vi går i møde...., og hvilken triumf det kunne være med 2 sejre..., hold da det vil løfte klubben...

Bud på ugens resultater; Hajduk - BIF 0-1 & BIF - FCK 3-1

---------------------------

Hvis pukki bliver solgt, gerne til 15 mill+, så køb 2 nye, 1 ny angriber og så en hurtigt forsvarsspiller (CB) og så evt. lej Mads Juel ud.

Sidste år lukkede BIF 23 mål ind i de første 26 kampe, stort set med Röcker og Hermanson hver gang i midterforsvaret. - Nu har de lukket 6 mål ind i 3 kampe..., der er vist behov for en opstramning...., men ja, så længe de vinder, så er 5-3 sjovere end 1-0 sejre...
annonce