Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LarsHD
Skulle Brøndby ikke snart præsentere en ny træner??
Spurs mand siden 1989
Skrevet af FynskBIFFER
Jesper Sørensen...

Jeg er sgu lidt skuffet.
Skrevet af Fiskeren92
Samme her. Havde håbet på en med mere cheftræner-erfaring, for det er bestemt ikke en nem opgave han står over for.

Det der dog taler for Jesper Sørensen er at han virkede glimrende som assistent, og har i mine øjne stor andel i vores seneste mesterskab. Om han kan løfte opgaven som chef er jeg dog i tvivl om, men han skal selvfølgelig have chancen for at modbevise os, selvom hans tid som U21-træner ikke var imponerende.

Velkommen til JS.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Lehrer
Det er jo vanvittigt defensivt, og en meget skuffende hylde de har valgt fra. Man er ikke just optimist pt.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Dr. Def
Det er vanvittig uambitiøst at man ikke kan finde et bedre trænernavn end dette
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Diogenes
Tja tjo.

Man undgaar katastrofescenariet hvilket ville vaere hvis Jan Bech Andersen ville blive benovet over John Terry eller Tony Adams o.l. og vaere saa fokuseret paa blikfang at Broendby ville betale sportsligt i dyre domme.

Jeg kan dog sagtens se det aergelige i ikke at hente Wagner som er erfaren og via sit navn muligvis kunne tiltraekke bedre spillere og loefte Broendby paa samme maade som Zorniger gjorde det.

I det hele taget ligner forloebet lidt det samme som da en anden tidligere U-21 landstraener belev udnaevnt efter at de fleste havde sukket efter Hjulmand eller et andet stoerre navn.

Alt i alt synes jeg det er positivt, man kender Jesper Soerensen rigtigt godt, han kraever ikke den store indkoeringsperiode, og hvis han ikke var fagligt dygtig nok tror jeg heller ikke han havde faaet jobbet hos DBU. Der er dog mange ting en traener skal kunne, og taktik er kun en ud af mange dele saa vi maa se hvor han staar. En ting er dog sikkert, gaar det skidt falder det 100% tilbage paa CV som maa have fravalgt andre stoerre navne og kandidate med mere erfaring fordi han kendte Soerensens kompetencer.
Skrevet af Bløde babser
Hvis klubben har en strategi og en sportslig retning de tror på, men mest mente at ham ved rattet var brrugt op, ikke strategien, kan det give fint mening at hente en ind der ikke vil ind og lave en revolution.
Hvis man hentede en tysker ind der ville en helt anden måde at gøre det på hvor eksempelvis Wass, Vallys og Ohi ikke var den rigtige match, har Brøndby jo ikke en økonimi der bare lige ignorerer deres dyre kontrakter og erstatter dem med nogle nye. Det lange seje træk og alle de der floskler, hvis der skal være noget i det nytter det ikke noget man skifter stil hver gang man skifter træner.
Jeg tror det er et meget fint valg.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Dr. Def
Næsten halvvejs igennem dette transfervindue og stadig ingen forstærkninger hentet eller afsat noget dødvægt… det er kraftedeme håbløst arbejde
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af tjeeving
Hvaa, sker der ikke snart noget?

Sæsonstart er lige om hjørnet og ikke én eneste forstærkning er røget i nettet endnu.

Kom nu igang BIF!
Skrevet af DuenRocker
Så skete der da noget! Og er der endnu en nordmand? Ja da!
Skrevet af Diogenes
Det er vel forstaaeligt nok hvis man har en anelse daarlig fornemmelse ift. et norsk talent til forholdsvis store penge med landskampe/stort transferbeloeb til en Benelux klub i historikken.

Alligevel er det vel stadig, trods alt, et godt tegn at han blev kaaret til Eliteseriens bedste spiller og var god nok til det norske landshold paa trods af at Rosted ligeledes blev solgt forholdsvist dyrt til Gent og har spillet 5 landskampe uden ligefrem at have taget Superligaen med storm.

FCNs Benjamin Nygren blev ogsaa solgt for en bondegaard til Genk uden ligefrem at have slaaet igennem endnu i Superligaen.

Det giver dog god mening at tage nogle risici paa spillere der stadig er unge og foer har bevist deres potentiale uden at vaere gode nok til de bedre klubber i Belgien/Holland som man saa kan hente noget billigere grundet deres manglende spilletid. En 50% hitrate er maaske hvad man kan haabe paa.
Skrevet af Diogenes
I oevrigt, Tobias Borkeeiet som jeg altid synes fik et lidt uretfaerdigt stempel i Danmark grundet pris, skadeshistorik og rotationsspiller i midterforsvaret har vaeret fast starter for Rosenborg siden skiftet. Han har misset en kamp grundet gult kort karantaene og 2 grundet skader. Er han virkelig betragtelig daarligere end Joe Bell som er praecist samme alder?
Skrevet af tjeeving
Er der overhovedet nogen herinde der har, bare den mindste tro på vores angriber fra afdeling Q?
Skrevet af Diogenes
Angiveligt 3.5 mio. kr. for Rosted med 5 maaneder tilbage af kontrakten, efter at have betalt 2 mio. kr. for en 25 aarig norsk landsholdsspiller tilbage i 2019. Det er der nok udelt begejstring over i Broendby. Det er dog lidt en aergelig case, at det aldrig blev til mere. God paa laaget baade offensivt og defensivt, men stabilt blev det aldrig og paa trods af 80 liga kampe var han vel altid bag Hermansson, Tshiembe og Heggheim blandt de foretrukne ved siden af Maxsoe.
Skrevet af tjeeving
Jeg tror sgu på Slimane i 2023!
Skrevet af Dr. Def
Vildt nok man har fået penge for Rosted, alene hans sparede løn ville være en bonus. Gammelby skal også ophæves så hans løn kan spares.

Et okay transfervindue, havde gerne set Slimane solgt og en stærk 6er ind istedet for ham
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af mikkellund
Gammelby skal også ophæves så hans løn kan spares.


Man kan jo ikke bare ophæve kontrakterne med spillerne efter forgodtbefindende.
Skrevet af Brøndby og Barca
Det ser temmelig godt ud💛💙
Offensiv pragtkamp og lidt uheldige med målene imod os.
Positiv stemning hjemme hos mig💛💙🥳
Hcp 7.8
Skrevet af Diogenes
De foerste 40 minutter er det mest dominerende Broendby har vaeret siden Laudrup var traener og maaske skal vi endda helt tilbage til Skovdahl. Kaempe selvtillid, intiativ og alle spillere saa gode ud paa bolden - maaske var en del spillere til laaste under Frederiksen for de saa i hvert fald fantastiske ud i den periode. AC Horsens er godt nok et godt hold - specielt paa udebane - men selv mod Lyngby hjemme har Broendby ikke set saa gode ud. Ikke engang taet paa. Det hjaelper nok ogsaa at Radosevic er blevet siet fra.
Skrevet af Jonson10
Ja, jeg fik også nostalgiske minder til Zorniger-tiden, med højt aggressivt pres, og massere af offensiv fodbold. Jeg synes at det er længe siden, at vi har formået at være så meget i kontrol.

Og nu er Vallys kun 3 mål fra at skulle af med sit nakkegarn. Han har indgået et væddemål med 3point om at det skal af, såfremt at han laver 6 mål her i foråret.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
annonce
0