Snak

Mere indhold efter annoncen
Af den artikel som BrøndbysGraffitiService har kopiret fra fremgår det at FCK invitere samarbejdpartnere ind på D-tribunen - som BIF ellers skulle have haft, i den forbindelse er det nok meget relevant at nævne at det er fredeligt og uden BIF fans.

Det kunne man jo ganske enkelt have gjort ved at skrive, at der ikke kommer Brøndbyfans.

At forsøge at forsvare den vinkling som andet end blot en stikpille, er nøjagtig ligeså lemming-agtigt, som det du kaster efter alle andre. Det er håbløst unødvendigt, og det skader derbyet, fordi man godtager præmissen om, at man ikke kan gå sikkert til derby. Det kan man nemt, og den fortælling burde BIF og PSE i fællesskab forklare resten af fodbolddanmark, når medierne går i selvsving. I stedet bliver de her ting brugt som internt mudder imellem klubberne i håbet om at fremstå bedst, mest ansvarlig osv. Det er tåbeligt og giver fælles bagslag.

Hvordan skulle de kunne det, med den opførelse et midretal af BIF fans udviser kan man da ikke garantere noget.

Kom Brøndbys fans bare i nærheden af familietribunerne? Man må og skal kunne garantere dette. Og i 99 % af opgørene har det jo også været tilfældet (kampe fra 2008 og 2014 undtaget).

Det burde mit sidste indlæg med links til Tipsbladet nok også bekræfte - BIF har jo idag givet den som den store part der bestemt ikke kunne finde på at "straffe" FCK fans - og vupti kommer historien om at de reelt har forsøgt at få FCK til at frasige sig udebaneafsnittet til returkampen i Pokalen - det er jo netop sådanne ting der gør at BIF fremsår utroværdigt.

Helt enig, hvis det ellers er sandt. Så er det dybt pinligt.

Jeg siger ikke at FCK er engle, slet ikke - men de er sgu ikke lige så utroværdige som BIF fremstår. Vi har ingen Oscar-gate sager eller lign. vel...

Narj, I har en tendens til først at blive opdaget i jeres svindel lang tid efter ;)

Jeg siger ikke at FCK er engle, slet ikke - men de er sgu ikke lige så utroværdige som BIF fremstår. Vi har ingen Oscar-gate sager eller lign. vel...

Insiderhandel, børsmanipulation og manipulation af tilskurerstatistikker. Jeg vil umiddelbart mene, at den slags er i en lidt hårdere ende, end at direktøren incognito deltager aktivt i en fodbolddebat på nettet (hell, jeg er sikker på, at mange journalister og fodboldfolk deltager i den slags på nettet - JBA dummede sig så bare ved at afsløre sig selv, efter han havde kritiseret flere af hans ansatte incognito) - det sidste er i hvert fald ikke strafbart ifølge dansk lovgivning.
Det er endnu en fck-sandhed, der bliver spredt i diverse artikler. ps&e tidligere ledelse sidder i brummen, så hvordan man overhovedet kan nævne troværdighed og fck i samme sætning, uden at kaste op i lårfede stråler, det er for mig en gåde.

Hørsholt slap dog af uforklarlige årsager.
.....af sikkerhedsmæssige hensyn ønsker vi ikke at varetage ansvaret for at udstede billetter til Brøndby Stadion.
@ C.D.

"Det kunne man jo ganske enkelt have gjort ved at skrive, at der ikke kommer Brøndbyfans. "

Så man havde ikke behøvet at udpensle at der ikke blev ballade fordi det var indforstået ved bare at skrive at der ikke kommer Brøndbyfans... jeg ved godt hvad du mener her C.D. - meeen, du må selv kunne se det lidt morsomme i det ik?

Iøvrigt er det jo en "intern" skrivelse til samarbejdspartnere, her har man da lov at være lidt kæk ikke sandt? Kunne forstå "forargelsen" såfremt det havde været en officiel pressemeddelelse eller lign. kommunikation til den bredere offentlighed.

"At forsøge at forsvare den vinkling som andet end blot en stikpille, er nøjagtig ligeså lemming-agtigt, som det du kaster efter alle andre."

Arhhh, kom arne menneske - det er sgu for søgt det der. Nu syntes jeg personligt heller ikke der er tale om et forsvar for jeg mener ikke at der er noget at forsvare. Ikke dermed sagt at der ikke er FCKer som giver den som lemminger - men dette eksemple er nok et tyndt et af slagsen.

"Det er håbløst unødvendigt, og det skader derbyet, fordi man godtager præmissen om, at man ikke kan gå sikkert til derby."

Med alt det ballade som der har været til derbys over årene så er det næppe den skrivelse som stadfæster det indtryk af de kampe - det er desværre en præmis som de to fangrupper har bekræftet alt for mange gange. sidste møde som seneste bekræftelse.

"Det kan man nemt, og den fortælling burde BIF og PSE i fællesskab forklare resten af fodbolddanmark, når medierne går i selvsving."

Generelt enig, men jeg syntes nu ikke medierne kan bebrejdes i/for denne omgang (kan naturligvis være noget jeg har overset), denne gang syntes jeg nu det er klubberne selv der har stået for festen.

"I stedet bliver de her ting brugt som internt mudder imellem klubberne i håbet om at fremstå bedst, mest ansvarlig osv. Det er tåbeligt og giver fælles bagslag."

Ikke for at være polemisk, men jeg syntes nu at opgøret de to klubber i mellem var tiltrængt - ikke overraskkende syntes jeg at BIF har været for "lade" og "platte" - ikke dermed sagt at FCK ikke kunne have håndteret det bedre. Der er nok "skyld" til at gå rundt, men jeg syntes nu at BIF på deres egen specielle måde igen har det meste ansvar... og ja, jeg er indforstået med at folk her i tråden nok ser anderledes på det :)

Man kan bryde sig om det FCK har gjort eller ej, men jeg syntes nu der er blevet spillet med åbne kort fra deres side - det samme kan jeg ikke sige om BIF... her er linket til Tipsblandet bare én del af det jeg taler om.

"Kom Brøndbys fans bare i nærheden af familietribunerne? Man må og skal kunne garantere dette. Og i 99 % af opgørene har det jo også været tilfældet (kampe fra 2008 og 2014 undtaget)."

Med mulighed for at vi evt. taler lidt forbi hinnanden så tænker jeg på Derby-eventet som en helhed, der har ikke været mange uden de negative historier - ikke alle har været på stadion, og rigtigt ikke alle har været lige slemme. Men når man taler om at garantere sikkerhed, i mediemæssig sammenhæng, så spiller sådan noget ind.

"Helt enig, hvis det ellers er sandt. Så er det dybt pinligt."

Har ikke noget at indvende her - kopiere det bare med for at anderkende din stillingstagen.

"Narj, I har en tendens til først at blive opdaget i jeres svindel lang tid efter ;)"

Det stik kan jeg ikke forhindre dig i at tage hjem :)

Som Crazy også stikker til så er det ikke sager der ser godt ud for FCK.
For mig er der dog en forskel - selvom jeg anderkender at det er validt at smide i smaken på mig her når jeg skriver om troværdighed.

Det med tilskurre tallene er pinligt og en streg på "straffeattesten" vi desværre må leve med. Hvad angår Insiderhandel, børsmanipulation og andet personlig berigelse så er det mere nuanceret (for mig forstås). Ingen af disse ting var til fordel for FCK, de blev reelt set begået af individer som misbrugte deres stillinger i PS&E, til skade for PS&E men til gavn for dem selv.

Det har skadet troværdigheden, bestemt - men jeg tror ikke det er noget der spiller ind i troværdigheden af udmeldinger i konflikter/sager som den nuværende. Ikke hvis man skal være bare halvvejs saglig.

Anyways, ærgeligt at i ikke kommer på Søndag - men desværre tror jeg det er for det bedste pt., synd for Derbyet og Ligaen. Men på et tidspunkt må nok være nok...
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Så man havde ikke behøvet at udpensle at der ikke blev ballade fordi det var indforstået ved bare at skrive at der ikke kommer Brøndbyfans... jeg ved godt hvad du mener her C.D. - meeen, du må selv kunne se det lidt morsomme i det ik?

Ja at der ikke kom til at stå BIF-fans på samme tribune, som den man har fået billetter til. Som neutral tilskuer eller med afslappet fanforhold til den ene klub, ville jeg være jævnt presset over at blive placeret sammen med modstanderfans, uanset hvor det så var i landet (måske lige med undtagelse af Farum, de er sgu så søde).

Iøvrigt er det jo en "intern" skrivelse til samarbejdspartnere, her har man da lov at være lidt kæk ikke sandt? Kunne forstå "forargelsen" såfremt det havde været en officiel pressemeddelelse eller lign. kommunikation til den bredere offentlighed.

Man må stikke til Brøndby alt det, man vil. Det gør fck i snart sagt alle skrivelser, de sender ud. Jeg har aldrig oplevet en klub med så meget fokus på en anden. Selv nogle af jeres fans lader til at være mere engageret i Brøndby end fck. Særligt på indeværende site.

Men jeg synes, at det er ærgerligt, hvis man skal være det på baggrund af sikkerheden, for her har begge klubber en kæmpe opgave både kommunikativt og i praksis. Det er efterhånden almen opfattelse blandt den danske befolkning, at man ikke kan gå til et derby uden at få hovedet revet af. Det er jo langt fra sandheden, og det ved vi fans, der besøger det jævnligt godt. Men det er en opfattelse, som alle parter burde være med til at sprede. I stedet går fck den modsatte vej og vælger at bidrage til fortællingen om derbies med livet som indsats.

Med alt det ballade som der har været til derbys over årene så er det næppe den skrivelse som stadfæster det indtryk af de kampe - det er desværre en præmis som de to fangrupper har bekræftet alt for mange gange. sidste møde som seneste bekræftelse.

Det er dog også et faktum, at der bliver færre og færre anholdte, ligesom mere eller mindre ingen kommer til skade. Det synes jeg, der afviger noget fra det billede, som medierne giver os. Selv din medfan Bjau skrev forleden hårdnakket, at det var "værre end nogensinde", selvom faktum faktisk er det stik modsatte. Der er færre anholdelser i dag, end der nogensinde har været, imens vi har haft en aktiv fankultur i Danmark.

Ikke for at være polemisk, men jeg syntes nu at opgøret de to klubber i mellem var tiltrængt - ikke overraskkende syntes jeg at BIF har været for "lade" og "platte" - ikke dermed sagt at FCK ikke kunne have håndteret det bedre. Der er nok "skyld" til at gå rundt, men jeg syntes nu at BIF på deres egen specielle måde igen har det meste ansvar... og ja, jeg er indforstået med at folk her i tråden nok ser anderledes på det :)

Jeg tror, at de fleste Brøndbyfans efterhånden gerne påtager sig en stor del af skylden. Til gengæld er der en ekstrem bitterhed over, hvad jeres direktør formår at slippe af sted med, uden der bliver sat spørgsmålstegn ved det fra både fans og medier. Jeg nævner i flæng, da han mente, at kasteskyts fra fck´ere var forståeligt efter Frankfurt, at BIF-fans selv bar skylden for at have fået tæsk i parken, at det var fuldstændig uacceptabelt, at jeres fans blev jagtet i Ukraine (til trods for at de i voldsom grad havde provokeret), og at han senest er ligeglad med, hvad der er kastet fra andre tribuner imod D, og i øvrigt selv har valgt at provokere til yderligere ballade, men at dette er ligegyldigt, for BIF-fans skal opføre sig ordentligt, uanset hvad de bliver provokeret til.
Hvis han så bare gad vælge en linje, hvor vold/uroligheder enten er totalt uacceptabelt, uanset hvor provokeret man er blevet, eller den mere pragmatiske linje, hvor vold stadig er uacceptabelt, men hvor provokationer også inddrages som nuance. I stedet vælger han at danse rundt mellem disse to linjer, og der er tilsyneladende ingen, der stiller spørgsmålstegn ved det. Hverken blandt medier eller fck-fans. Seneste eksempel er, at man i årevis har sagt, nødblus i parken var lig en lukket sektionen. Nu ligner det umiskendeligt, at der er slået en studehandel mellem Hørsholt og uc-typerne om brug af blus til derbies.

Hvad angår Insiderhandel, børsmanipulation og andet personlig berigelse så er det mere nuanceret (for mig forstås). Ingen af disse ting var til fordel for FCK, de blev reelt set begået af individer som misbrugte deres stillinger i PS&E, til skade for PS&E men til gavn for dem selv.

Arh, det er vel kun delvist sandt. Havde disse manøvrer ikke fundet sted, så havde PS&E jo ikke været så attraktivt for investorer, og så kunne man ikke have foretaget de voldsomme investeringer i fx fitness.dk, som man gjorde. Til sidst kom regningen så, men der var I too big to fall, og blev bailet ud af Nordea og en aktieemission på 500 mio.

Anyways, ærgeligt at i ikke kommer på Søndag - men desværre tror jeg det er for det bedste pt., synd for Derbyet og Ligaen. Men på et tidspunkt må nok være nok...

Er mest ærgerlig, fordi det egentlig kommer ovenpå en periode, hvor det gik ret godt med afholdelsen af disse derbies.
Nu er jeg ikke meget for at komme herind og blande mig, det er "jeres" tråd.

Selv din medfan Bjau skrev forleden hårdnakket, at det var "værre end nogensinde", selvom faktum faktisk er det stik modsatte. Der er færre anholdelser i dag, end der nogensinde har været, imens vi har haft en aktiv fankultur i Danmark.


Jeg mener stadigvæk at de sidste 5-6 år har været værre end nogensinde før. Der har været en tendens i begge lejre til en eskalering af idioti. Både på og udenfor stadion.

Og der mener jeg jo så bare at Brøndby aktivt mangler at gøre noget ved problemet. Men det er en anden diskussion, som vi kan tage i en af de 100 vis af artikler der efterhånden er.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Det skal du såmænd have lov til. Alle fakta taler dog for, at problemerne er nedadgående.
Men din ret til at have en holdning som er i modsætning til dette, kan ingen jo tage fra dig.
Det skal du såmænd have lov til. Alle fakta taler dog for, at problemerne er nedadgående.
Men din ret til at have en holdning som er i modsætning til dette, kan ingen jo tage fra dig.


Er det så antallet af anholdte du bygger det på? For det kan da ikke være andet. Til det mener jeg så også at politiet oftest fejler, det være sig både KBH og VSTN Politi.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
@ C.D.

"Jeg har aldrig oplevet en klub med så meget fokus på en anden. Selv nogle af jeres fans lader til at være mere engageret i Brøndby end fck. Særligt på indeværende site."

Det ligger til historien, FCK blev jo sat i verden for at bryde BIF´s monopol i dansk fodbold, omend den sportslige krig er vundet (for nu) så er had/kærlighedsforholdet jo nogenlunde intakt - det går vist begge veje.

For fansne er der nok nogen der har travlt med at stikke til BIF, men i deler jo også "pinde" ud til at stikke med jævnligt ;o) (i.e. de mange sager og problemer omkring BIF)

Hånden på hjertet, havde det været omvendt så havde de samme ting fundet sted med omvendt fortegn. Det vil nok stå på noget tid endnu, eller indtil et andet SL hold kan indtage den sportslige position BIF havde tidligere.

"Men jeg synes, at det er ærgerligt, hvis man skal være det på baggrund af sikkerheden, for her har begge klubber en kæmpe opgave både kommunikativt og i praksis. Det er efterhånden almen opfattelse blandt den danske befolkning, at man ikke kan gå til et derby uden at få hovedet revet af. Det er jo langt fra sandheden, og det ved vi fans, der besøger det jævnligt godt. Men det er en opfattelse, som alle parter burde være med til at sprede. I stedet går fck den modsatte vej og vælger at bidrage til fortællingen om derbies med livet som indsats."

Jeg er enig i det meste - vil dog nuancere det og sige at jeg tror godt de fleste danskere ved at man kan gå til derby uden at miste liv eller lemmer, men vi lever i en medie alder hvor den unuancerede dækning i medierne nok skal påvirke nogle.

Den sidste den (med fed) er dog lidt bob-bob - jeg forstår din pointe, omend jeg ikke er helt enig - men jeg syntes at den måde du fremlægger det på minder alt for meget om snakken omkring at det var Zanka og Hørsholts skyld at der var ballade.

At der nu er et mediebillede omkring ballade til derbies er udelukkende pga. af et mindretal af BIF fans opførelse (det ved jeg også du grundlæggende er enig i) - jeg genkender ikke billede af at den mail fra FCK skulle væe at puste til den ild. Det virker (no offense) lidt søgt for mig og giver mindelser om alt for mange BIF bortforklaringer hvor man lægger fokus på sekundære ting frem for det primære når man taler årsagssammenhæng. MEN jeg vil gerne understrege at jeg anderkender at du har taget afstand og det er lidt hådt at pålægge dig dette... se det mere som en betragtning.

"Det er dog også et faktum, at der bliver færre og færre anholdte, ligesom mere eller mindre ingen kommer til skade. Det synes jeg, der afviger noget fra det billede, som medierne giver os. Selv din medfan Bjau skrev forleden hårdnakket, at det var "værre end nogensinde", selvom faktum faktisk er det stik modsatte. Der er færre anholdelser i dag, end der nogensinde har været, imens vi har haft en aktiv fankultur i Danmark."

Her må jeg også erklære mig uenig med min gode medfan Bjau.
Jeg mener også at der har været bedring generelt, jeg kan ihvertfald ikke genkende det med "værre end nogensinde" (ikke på stadion, kan ikke sige meget om udenfor - er blevet for gammel til det fis).

Jeg vil dog anføre at der er nogle grunde til dette, klubberne har haft forskellige innitiativer som har virket. Primært FCK´s AWAY-kort som har haft en klar effekt på vores side (og der skal jo to til en tango). Ligeledes spiller det nok også ind at den sportslige betyning af Derbyet ikke er hvad det tidligere var, dengang vinderen af Derby også var bedste bud på en DM vinder. Det gav også lige lidt ekstra fut i det hele dengang.

"Jeg tror, at de fleste Brøndbyfans efterhånden gerne påtager sig en stor del af skylden."

Det er engentligt også den fornemmelse jeg er efterladt med - alle andre steder end i den offtenlige debat. De af mine venner som er Biffere virker også noget trætte af situationen. (NB.: Skyld er måske lige et hårdt nok ord - men vi ved begge hvad der tales om)

"Til gengæld er der en ekstrem bitterhed over, hvad jeres direktør formår at slippe af sted med, uden der bliver sat spørgsmålstegn ved det fra både fans og medier. Jeg nævner i flæng, da han mente, at kasteskyts fra fck´ere var forståeligt efter Frankfurt, at BIF-fans selv bar skylden for at have fået tæsk i parken, at det var fuldstændig uacceptabelt, at jeres fans blev jagtet i Ukraine (til trods for at de i voldsom grad havde provokeret), og at han senest er ligeglad med, hvad der er kastet fra andre tribuner imod D, og i øvrigt selv har valgt at provokere til yderligere ballade, men at dette er ligegyldigt, for BIF-fans skal opføre sig ordentligt, uanset hvad de bliver provokeret til."

Og det er sådan set fair nok (vil undlade at gå ind i de enklte episoder), det er bare utrolig dårlig timing at bringe op når man selv berettiget står for skud, det kommer til at lyde som bortforklaringer, undskyldninger og at man for alt i verden vil flytte fokus. Det tjener ikke BIFs sag.

AH er fremme i skoene og videreføre mottoet om "De Stolte, De Arrogante og De Sublime" som Don Ø var bannerføre for, det er der mange FCKere som kan lide - også selvom han til tider tager det for langt. Det er i et vist omfang FCK-DNA at have høj cigarføring.

Men til substansen så tag den metafor: Du er en pædagog i en fritidsklub med 2 fraktioner der ikke kan sammen, men den ene er der lidt oftere problemer med og de er lidt sværere at føre saglig dialog med - når du nok gange har haft fat i knægtene fra den gruppe og du altid skal høre på "de andre børn gør også" argumenter så bliver du sgu træt af det og på et tidspunkt bliver den gruppe bare puttet i en boks som nogen der er ude for pædagigisk rækkevide, det er lidt i overført betydning den situation BIF og deres fans befinder sig i nu.

Det er ikke nødvendigvis fair, men det er primært et image problem som kun BIF + fans kan ændre, og problemet er at efter hver sag så kommunikere man bare på en måde som tilkendegiver at det magter man ikke.

"Arh, det er vel kun delvist sandt. Havde disse manøvrer ikke fundet sted, så havde PS&E jo ikke været så attraktivt for investorer, og så kunne man ikke have foretaget de voldsomme investeringer i fx fitness.dk, som man gjorde. Til sidst kom regningen så, men der var I too big to fall, og blev bailet ud af Nordea og en aktieemission på 500 mio."

De investeringer som de oppustede aktier kastede af sig endte altså i det kludsejlede projekt om ferieboliger i Italien og ikke Fitness.dk - men pointen er valid at man kortvarigt nød godt af det. Men på sigt er det jo stadigvæk ikke i FCK´s (klub og koncerns) interesse. Hoppet i aktierne var yderst kortvarigt og opkøbene blev fortaget med PS&E´s egne midler så de tabte ekstra på det - de reele vindere var de privat personer som indløste deres aktieoptioner og bonuser.

Den sidste del med Nordea og too big to fail holder dog ikke - det var ikke boostet fra den kortvarige aktiemanipulation som var årsagen til at Nordea´s "velvilje" ej heller aktieemmisionen - de ting er særskilt herfra og har begge at gøre med realiteterne bag forretningen og dens fremtidsperspktiv.

Anyways, tak for god debat, eller holdningsudveksling - jeg må indrømme at denne udveksling med dig har givet mig et nyt billede af dig som bruger og det vil jeg gerne kvittere for. (og da jeg lige genlæser den sidste del indser jeg at det kan lyde som en stikpille eller arrogance, det er ikke hensigten)

God weekend og god kamp Søndag - selvom jeg ikke ønsker jer andet end nederlag og sportslige tæsk ;o)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Her må jeg også erklære mig uenig med min gode medfan Bjau.
Jeg mener også at der har været bedring generelt, jeg kan ihvertfald ikke genkende det med "værre end nogensinde" (ikke på stadion, kan ikke sige meget om udenfor - er blevet for gammel til det fis).


Lige en indskydelse, så bygger det som sagt, på de sidste 5-6 år. Vi har haft et par kampe i Parken, der har været beskæmmet, hooligans på Øvre C, 4-5 kampe med tosserier fra, de få (det mener jeg virkelig) Brøndby fanss, så har vi haft pitch invasion. Og Brøndby havde nogle hårde år mellem 10-12. Ligges det sammen med det der forgår udenfor banen, der har bla. været nogle gange i Brøndby hvor VSTN politi ikke har haft styr på ruterne, hvilket har resulteret i nogle ikke så heldige episoder. Det samme kan siges om KBH politi.

Det kan også være det bare er mig, som er ved og blive gammel og sur, der bliver provokeret, af både FCKs og Brøndbys helt unge fans, der ankommer til kampene fuldt maskeret, med hårde attituder og tydeligvis klar til "kamp". Måske tillægger jeg dette for meget værdi, men jeg synes der er sket en optrapning af disse elementer og at de fylder mere end nogensinde før.

God weekend drenge, det er heldigvis "kun" fodbold ;)
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
annonce