Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er også meget positiv og optimistisk mht både opstarten og den nye sæson som helhed. Ikke fordi jeg tror Brøndby kan udfordre Fck og Fcm endnu, men nu har vi forsøgt os selv med de her blødsødne pædagog trænere der hellere vil være venner med spillerne end en autoritet som spillerne respekterer.

Jeg tror Zorninger kan få mere ud af det her hold end Frank og Auri kunne. Men der skal stadig et par ekstra forstærkninger til før jeg tror på en top 3 plads.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Det bliver da spændende, men jeg gør mig ingen illusioner. Top 6 er nok et fint mål. Jeg så lige noget optakt, hvor Zorniger på spørgsmålet om Brøndby får medaljer svarer "I´m a coach, not a wizard." Det virker spændende med hans tilgang og den øgede disciplin, men der er godt nok nogle unge spillere der skal slå igennem for alvor for at truppen er til noget. Den midtbane kan falde totalt igennem, hvis Nørgaard og Hjulsager leverer som de seneste sæsoner.
Jeg er også meget spændt åp den nye sæson. Mere spændt, end jeg har været længe. Og top 6 skal nås - det er et ufravigeligt mål, som skal opnås. Intet mindre. Derfra kan vi se hvad slutspillet bringer.
Men alle i truppen vil kunne udvikle sig langt bedre i top slutspillet, end bundslutspillet, da modstanderne er noget bedre. Alene af den grund er det sindsygt vigtigt, at vi slutter foråret i top 6.
Igen en lidt alternativ opstilling fra Zoniger, med tanke på de spillere han har til rådighed og som er sat på bænken. Bliver spændende om vi traditionen tro starter miserabelt rent pointmæssigt. Det ville være rart med en afveksling.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Dejlig start på sæsonen indtil videre, selvom man godt kan se spillet ikke rigtigt er der endnu så spiller de meget aggressivt og lægger Esbjerg under pres. Dejligt!
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Jaaa! Så var han der igen. Vildtjek!
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Wilczek on fire, your defence is terrified
Daje!
Dejligt at se et hold der har troen på det de gør. Håber at det fortsætter.
Sikke en første halvleg fra BIF! Det spændende det her! Totalt nytænkning i dansk fodbold. Keep going!
Manchester United.
God 1. halvleg. Specielt de første 20 min var gode, sådan rent spilmæssigt.
Politik ud af fodbold!
annonce