Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Det er da bestemt sandsynligt at det bliver til exit i pokalen i semifinalen, og en andenplads i ligaen. Jeg synes ikke at det tegner vildt godt med mesterskabet. Vi vinder og vinder, sætter klubrekord som ubesejrede, og alligevel så formår FCM på en eller anden måde at følge trop trods et hav af skader.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Det er da bestemt sandsynligt at det bliver til exit i pokalen i semifinalen,


Jeg føler mig ret overbevist om, at vi sender fcm ud af pokalturneringen. På egen hjemmebane, med massiv støtte fra lægterne, så tror jeg ikke de får en fod til jorden.

Mesterskabet er en anden ting. Jeg er virkelig nervøs omkring i morgen.
Skrevet af KristianFH
Jeg har heller ikke nogen god fornemmelse om FCK-kampen. Jeg tror under ingen omstændigheder, at Brøndby går ubesejret igennem resten af slutspillet, og jeg tror, at de første point bliver sat til i morgen. FCK er offensivt godt kørende og var bedst mod FCM, indtil de forærede dem det hele, og selvom Brøndby også har været stærke både offensivt og defensivt, så har modstanderne ofte haft chancer, de bare har brændt, og der er Fischer og Santander nok desværre skarpere. Samtidig kunne det ligne, at FCK forsøger med mere boldstærke spillere på midten, som måske i højere grad formår at spille uden om presset.

Pessimisme til trods (om både kampen i morgen og et muligt mesterskab) tror jeg dog på en god chance for at komme positivt igennem de indbyrdes kampe mod FCM, som jo også lige skal overstå en kamp med flere karantæner mod FCN på udebane. Man skulle tro, at der var chance for pointtab der, omend de sikkert bare puster yderligere til den lurende, kollektive Brøndbydepression.
Skrevet af NordensHelvede
Hvordan skal det forstås?
Tror du at vi sætter os mellem to stole og det ender ud i ingen pokaler?


Nej - alle ved vel at klubben hellere vil have mesterskab over pokalen, hvis man kan vælge.

AZ har været god at få spillerne til kun at holde fokus på næste kamp, men den næste måned bliver muligvis en udfordring, hvor der kan komme udsving, og så bliver vi afhængige af at FCM også falder lidt af på deres pointhøst.
Skrevet af cabra.
Jeg er heller ikke særlig optimistisk, hvad angår kampen i dag, det bliver meget svært i dag. I det hele taget bliver vi meget klogere på det mesterskab i dag - hvis FCM med 3 kampe på en uge og 120min i benene, nogle vigtige defensive folk ude med karantæne - kan slå FCN på udebane, så bliver man for alvor bekymret.
Skrevet af Dundas
ja det er sgu for åndsvagt og vildt upassende, at hænge sådan et banner op. retards
Skrevet af viv
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af FynskBIFFER
Hmm var der ikke straffe til Mukhtar?
Skrevet af La Mir!!
Jo, der skulle være dømt der. Klar benspænd af Vavro.
Daje!
Skrevet af KristianFH
Det ligner da, at han stikker foden bagud. Godt pres og gode, aggressive første ti minutter, men jeg får dårlige nerver hver gang jeg ser Fischer bevæge sig over midten, selvom vi ikke har set så meget til ham endnu. Forhåbentligt kommer vi heller ikke til det.
Skrevet af simonstof
Vi er sku starten godt og burde vel ha fået et straffespark.
Skrevet af FCBayernM
Helt klart straffe
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Skrevet af KristianFH
Av av, Wilzcek. Men igen godt offensivt spil.
Skrevet af La Mir!!
Hold da op, utroligt det stadig står 0-0
Daje!
Skrevet af FynskBIFFER
Typisk
Skrevet af FynskBIFFER
Jung kigger fodbold
Skrevet af La Mir!!
Sæbehandsken har valgt at holde på bolden i dag. Irriterende dag at stå godt på.
Daje!
Skrevet af simonstof
Underlig følelse at sidde med efter første halvleg. Syntes vi har spillet rigtig fint stort set hele tiden og hvis man ser bort fra 10 minutter efter deres scoring har vi jo siddet på det, men det sidste i afslutningerne mangler og så er vi bare ikke skarpe nok defensivt.
Kom nu med det mål..
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Jeg tror i hvertfald ikke vi kommer tilbage fra 0-2.
Spillerne skal ud og brænde en fantom anden halvleg af nu, hvis det skal blive til point.
annonce
0