Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Egos
Hvor er det hold dog bare for sejt!
Skrevet af cabra.
Lækkert lavet af Vigen. Han har i det hele taget spillet en fin kamp. Den måde han relativt ubesværet går forbi hans modstandere er ret lækkert at se på.
Skrevet af RobertTheRobber
Hold da op hvor har forsvaret sejlet i dag. Unødvendigt at det skal blive spændende.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Nerazzurri
Der laves alt for mange dumme opspilsfejl, hvor man giver bolden til FCN mens holdet er på vej frem. Fisker har været den værste, men ikke den eneste. Det har kostet 2 mål i dag.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af ConCort
Underholdene, men det ligner ogsaa to hold der bliver slagtet i Europa.
Skrevet af Sir , moderator
Ja der er en del der skal rettes op på til europa. Alt går BIFs vej i ligaen pt. Fed fed kamp. Sikke et tempo.
Dette er en signatur.
Skrevet af Egos
Vi bliver ved. Det lugter af guld ?
Skrevet af Slettet(112218201709)
Brøndby skal forhåbentlig ikke spille europæiske kampe på plastik?

5 eller reelt 6 point ned til fcm!
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Lagoni
Boldomgangen var alt for dårlig og vi får aldrig ro på kampen. FCN vælger i 2. halveg at smide alt frem og med mere koldblodighed i angrebet og mindre stress i forsvaret, så burde den kamp være lukket til 1-4.

Mukhtar anonym i dag og Fisker smed alt for mange bold. FCN havde generelt alt for let ved at smide lange bolde ned mod Asanta og Amon.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af Slettet(112218201709)
Det lugter af guld ?


Schyyyyy!
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Egos
Vi leverer de fedeste kampe i ligaen og vinder dem ovenikøbet. Guldet til Vestegnen please. Vi er de fedeste.
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg var ved at få lange løg til sidst i kampen. Først snorksover Pukki nede ved hjørneflaget i Brøndbys ende og ser ikke Fcn spilleren der kommer og tager bolden..så 30 sekunder senere laver Jung det samme stunt i den anden side og det er lige ved at koste en udligning. Der var Brøndby virkelig heldige i den situation..

Offensiven spiller godt idag, men synes godt nok forsvaret er begyndt at sjuske meget. Der er gået 5 mål ind i de sidste 2 kampe.

Og ja som allerede nævnt så virker Rønnow meget usikker. Jeg ved godt muren ikke hjalp ham ved frisparket, men jeg synes den bedste keeper i Superligaen burde holde det skud ude..kan godt være han ikke kan gribe den, men han burde have nået ned til og fået blokeret.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af C.D
Der er ingen tvivl om, at forsvaret sejler, fordi presset slet ikke sidder. Hverken i timing eller organisation. Det er så lidt sværere at bedømme, om det ikke sidder, fordi Mensah løber lidt forvirret rundt, og Nør ikke er der til at organisere tingene, eller om det bare skyldes, at fcn er rigtig godt sat op og laver nogle taktiske greb, der gør dem i stand til at kunne spille udenom det bare pr positionering.

Det sidste sker i hvert fald, og det er nok også i høj grad derfor, at det til tider bliver en motorvej igennem deres midtbane, når vi så fik fat i bolden. De gjorde sig enormt brede i hvert fald.

Værst af alle var Halimi, der heldigvis også blev flået ud af Zorniger, efter hans sløseri kostede målet til 2-3.

Rønnow spiller en fremragende kamp, og er helt uden skyld ved frisparket. Når muren fejler ham, som den gjorde, så er der ikke meget at gøre.

Zorniger fejler også lidt med ind- og udskiftningerne. Det giver ikke mening at skifte Mensah ud, når Pukki har spillet så meget. Man må antage, at Mensah og Wilczek starter på torsdag. Crone kunne også have fået tid i stedet for en af de to backs, der var helt færdige.
Skrevet af Egos
Sorry Danos hehe
Skrevet af ilsemprelaziale
Angående guldet, der er stadig lang vej endnu. En kamp inde i parken og så en guldkamp imod Fcm på VP. Det er muligt Fcm bliver ved med at smide point væk, men idag var det sgu tæt på at Brøndby gjorde det samme.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Racerbent
Puha en kamp, lidt for meget indianer bold.
Forsvaret sejlede i begge ender, men hold da op nogle fede kampe vi har haft her på de sidste.
I forhold til Europa, synes jeg vi skal være tilfredse med at kunne være med i mesterskabskampen hvert år, over de næste par år. Forhåbentlig kan vi så bygge et hold op der kan klare sig til nogle gruppespil i de europæiske turneringer.
Skrevet af Egos
Men vi bliver bare ved. Så stolt af drengene.
Skrevet af Lagoni
Rar tanke at hvis vi vinder hjemme mod FCM, så skal vi blot have 4 point i de resterende 4 kampe for at blive mester.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af Egos
Det lyder ikke som dårlige oddds. Lad os slutte det hurtigst muligt.
Skrevet af TommyThailand
Imponerende sejr. 5 sejr i træk i slutspillet, med 3 af dem på udebane er vanvittigt imponerende. Det havde jeg ikke regnet med da kampprogrammet udkom. Jeg så dog gerne at Pukki, Larsson og Mukthar får et hvil torsdag, og også Rocker hvis han fik lidt med baglåret. Det handler ikke om at sælge pokalen, men om at være realistisk ift. Et vanvittigt program og en spillestil der kræver energi. 3 topkampe på 8 dage kan selvfølgelig ses, tilmed to af dem på udebane. Jeg vil ærge mig gul og grøn over et pointtab søndag, fordi den sidste energi bliver brugt torsdag. Så kan jeg bedre leve med et nederlag torsdag, hvis jeg skal vælge. Men jeg ville absolut ikke afvise at man stadig kan slå FCM hjemme på et fyldt Brøndby stadion, med et par reserver, og så har Wilczek Nørgaard forhåbenligt fået opsparet lidt energi.
annonce
0