Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af A2Z
Det er tåbeligt at hævde, at dommeren uddeler røde kort til en spiller, som tidligere har brokket sig over en dommerkendelse. Selv Steinlein burde sgu have mere nivuaeu end det
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg kan ikke rigtig se, at Steinlein er specielt tåbelig i den situation.

Når han udtaler, at han mener at det 2. gule kort er et udtryk for, at dommeren huskede Dal Hendes råberi ved 1. gule kort, er det sgu lidt tåbeligt.

Han fik det 1. for (voldsom) brok, og det 2. for at stoppe et lovende Brøndby angreb. Jeg kan da godt forstå frustrationen ved det 1., da han skulle have haft frispark. Men det fritager ham jo ikke for reglerne, hvis han går over stregen i sit brok.
Og selvom nr. 2 ikke nødvendigvis ser ud til at den er med vilje, rammer han jo Pukki, og derfor er der frispark og gult.
Skrevet af Slettet(522143202608)
Nu skal i jo huske på, at Steinlein kan have en interesse i, at skabe attention omkring Brøndbys påståede "medvind" på banen.
På samme måde som Ankersen gjorde tidligere på sæsonen, og som FCK-træneren jo altid gør (Han er dog kørt så langt akterud, så han er meget stille lige nu)
Enkeltstående lyder det selvfølgelig tåbeligt, men det samlede interview var nu ikke så slemt
Skrevet af Slettet(262004201905)
Han var fair, og anerkendte Brøndbys sejr, og de fleste fra FCM lejren mente, at Brøndby var bedre på dagen.
Men når Steinlein udtaler, at Dommeren var direkte skyld i 3-1 målet og at det var hævn fra dommeren, at Dal Hende fik sit 2. gule, bliver det tåbeligt.

Dommeren lavede en fejl, som gav Brøndby indkast. Den slags sker mindst 3-4 gange i løbet af en professionel kamp, at der bliver givet et indkast til et hold der ikke skulle have haft det.
Den efterfølgende situation resulterede i mål - det var altså fordi FCM sov ved det indkast. Det er sgu ikke dommerens skyld. Det var jo ikke et frispark i en farlig situation, et straffespark eller lignende han gav os.
Jeg mindes også, at FCM fik 1-2 indkast tæt på Brøndbys straffesparksfelt i både denne kamp og i Herning, som de ikke skulle have haft.

Og det 2. gule er der ingen diskussion om. Det første kunne han måske have ladet være, og det havde han nok også, hvis han havde set TV-billederne, og derfor ville kunne forstå Dal Hendes frustrationer.
Skrevet af bendixboogie
Idioter...

Hvor jeg dog håber at at de finder de tabere og smider dem i et hul...

Der er ingen undskyldninger for den slags handlinger!

Og her gik man og troede at der var bedring på den front :(

Fjolser! Fjolser! Fjolser!

Der er så meget positivt omkring vores klub for tiden, og så skal sådan nogle idioter skabe overskrifter på den her måde...

Jeg er også mega træt af de fangrupperinger som finder det formålstjenstligt at håndtere fjolserne internt! Det virker jo ikke en skid.

Fuck af helvede til med jer. I er ikke andet end pseudofans...
Skrevet af Sir , moderator
Det er meget vildt at man kan samle 80 mennesker der synes det er en god ide.
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
Det er vel de samme tosser, der nu sviner politiet til til næste derby, når første sang bliver i østen stiger solen op. Også ret voldsomt at man kan være så træt af det hele, når det ikke kan gå bedre for ens fodboldhold.
København.
Skrevet af Slettet(522143202608)
Det har ikke noget med fodbold at gøre.

Dette er en fin sag for politiet, hvor de kan bruge de samme metoder, som de bruger mod politiske grupperinger, bander osv.
Skrevet af bendixboogie
@Sir, Ja det er sq godt nok skræmmende!

Men der er desværre et relativt stort antal mennesker, med små pikke og store hjerter, som finder afladning for deres aggressioner på denne måde. SUK!

Hvad fanden er det ved fodbold der får alle disse tosser ud af deres kontanthjælps betalte lejligheder og gå amok?

Man ser sq da ikke de her problemer(i DK i hvert fald) i håndbold, ishockey og andre sportsgrene... Måske er der bare ikke nok tilhængere til andre sportsgrene end fodbold, til at der er tåber nok repræsenteret.
Fuck hvor er jeg træt af sådan noget høvl!!

Jeg sad og overvejede at tage ungerne med til Pokalfinalen, men begynder at frygte at der kan opstå problemer inde ved parken i forbindelse med kampen... :(
Skrevet af cabra.
Jeg sidder nok bare hele tiden og finder scenarier, hvor det kan galt for os, men hvis FCN går helt død nu, så kan vi stå i en situation, hvor FCK har sikret sig 3 pladsen inden de møder FCM i Parken. Men det heldigvis ikke så sandsynligt.

Noget andet er, at det er ganske rart at vores klubtråd (os BIF fans imellem) er forskånet for skænderier og der generelt er en fin tone herinde. Men det er vel også en mesterskabssæson:)
Skrevet af viv
Tydeligt tegn på manglende intelligens, kan man ikke klare sig verbalt, så lader man musklerne tale, det er bare så taber agtigt og tænker det er ikke kun med denne episode disse amøber sikkert ligge samfundet til last.
Håber de bliver fundet og udelukket fra alt der har med fodbold at gøre, plus de selvfølgelig skal straffes...
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af repos , moderator
Hehe cabra. Husk nu at holde liv i din Hobrotråd også.
Og ja dødsygt med den slags tosserier. Fodbold er ikke vigtigt for den slags. Det handler om simpel vold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er vel de samme tosser, der nu sviner politiet til til næste derby, når første sang bliver i østen stiger solen op. Også ret voldsomt at man kan være så træt af det hele, når det ikke kan gå bedre for ens fodboldhold.

Jeg tror sådanne mennesker er lidt ligeglade med hvordan det går for "deres" fodboldhold.
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Det er vel de samme tosser, der nu sviner politiet til til næste derby, når første sang bliver i østen stiger solen op.


Det virker ikke usandsynligt - det er set før både på Sydsiden og Sektion 12.

Jeg sad og overvejede at tage ungerne med til Pokalfinalen, men begynder at frygte at der kan opstå problemer inde ved parken i forbindelse med kampen... :(


Hvilke problemer skulle det kunne være? Det er trods alt ikke fck - BIF i finalen den her gang.
Skrevet af NordensHelvede
Bendix - Jeg tror ikke du skal frygte at komme til finalen med dine børn - bare hold dig fra C tribunen, men den skulle vel også være forbeholdt stemningen og uegnet for børn.

On topic:
Jeg er helt uforstående overfor hvad der får 80 tosser til at yde hærværk og person skade på FCK fans på vej til en udebanetur til Jylland. Vi har ingen gang noget at være misundelige for denne sæson.

Hvis de skulle ud og hovere grundet gårsdagens avancement til pokalfinalen, er det umådelig dumt at begynde på sådanne ting. Det får man jo absolut intet ud af.

Jeg håber man finder disse individer og får dem straffet. Desværre tror jeg ikke man kan forbyde dem til Brøndbys kampe grundet denne ugerning, selvom jeg ønsker det.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg sad og overvejede at tage ungerne med til Pokalfinalen, men begynder at frygte at der kan opstå problemer inde ved parken i forbindelse med kampen... :(

Jeg synes ikke du skal lade sådan noget afskrække dig. Uden at marginalisere denne hændelse, så sker der værre ting rundt om i verden hver dag, hvor vores liv går videre som altid.
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg er glad for at klubben tager afstand fra det, ikke at jeg havde forventet andet dog. Men altså de her typer er udenfor pædagogisk rækkevidde. Det at klubben og os andre fans tager afstand er de ligeglade med.

Hvis de tosser vil mødes på en øde mark og slå hinanden ihjel så dem om det. Men lad andre være i fred.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af tobiasff
hvad er jeres mening med kasper fisker? syntes han arbejder hårdt defensivt, men usynlig offensivt. han burde ikke være en del af start 11ern trods sit defensive arbejde, alt for lidt i det offensive.
Skrevet af Sir , moderator
"Noget andet er, at det er ganske rart at vores klubtråd (os BIF fans imellem) er forskånet for skænderier og der generelt er en fin tone herinde. Men det er vel også en mesterskabssæson:)"

Haha, kun oprettelsen af Hobro-tråden trumfer det der Cabra. Minder mig om de gamle DwightYorke dage. Uenigheder omkring noget er vel egentlig mere interessant med links til ligegyldige historier fra BT og Nordicbet uden kommentarer til og twitteragtige udbrud.
Dette er en signatur.
annonce
0