Snak

Mere indhold efter annoncen
Brøndbyindefra har lige sendt i live video som forklare alt omkring Røn og situationen, rigtig god og forklarende, gå ind og se den:)
Problemet med det regelsæt er, at det stadig "beskytter" den dårlige dommer.

Klart, at man ikke kan spille en kamp om grundet et forkert dommerskøn. Der sker, hvad der sker i kampen, og det må man leve med. Så er UEFA selvfølgelig forpligtet til at sørge for, at dommere, der begår for mange fejl, dømmer færre kampe fremover, men det kan ikke have konsekvenser for den kamp, der er afviklet - ville ende i rent kaos.

Problemet i dette tilfælde - og med regelsættet generelt - er selvfølgelig, at man skal trækkes med en dommers forkerte skøn også i kampen derefter. Hvis der er dømt en udvisning uberettiget, er det da fuldstændigt ligegyldigt, om det beror på et skøn. Dommeren kan komme med sin forklaring på, hvorfor han dømte, hvad han dømte, men viser tv-billeder tydeligt, at skønnet er forkert (hvilket jeg mener, de gør her), er det da bare at ophæve karantænen med det vuns. Her må der foregå en vurdering på baggrund af det tilgængelige videomateriale, hvor dommerens skøn IKKE er rigtigt indtil andet er bevist, men hvor situationen vurderes helt neutralt. Hvordan ville man - som fagmand og med fodboldlovene ved hånden - dømme i situationen, hvis den skulle dømmes fra sofaen? Så meget må man stole på tv-billeder.

Det er for mig en no-brainer. Klubben der blev straffet i kampen, skal selvfølgelig ikke dobbelstraffes, og UEFA skal ikke som udgangspunkt være på dommerens side, men forsøge at finde den rigtige dom.

Sværere med ting, der ikke blev dømt, for selvom PAN-spilleren, skulle have været smidt ud ved albuen, kan man så begynde at hive alle mulige ting frem efter kampene. Det vil ingen ende få.

UEFA står fast, og ignorerer deres egne regler. Rønnow er ikke med Torsdag.

Velkommen til Cirkus UEFA.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Tosset, omend ikke uventet. Jeg forestiller mig, at det reducerer jeres chancer fra små til minimale, desværre.
fck-medløber.
Ja, det ser ikke godt ud desværre. Ikke at der var den store chance inden opgøret, men det gør i hvert fald ikke tingene nemmere.

Men UEFA stinker stadig af korruption, når man ser at en spiller som Zlatan, for 3 år siden fik omstødt en grov tackling og 2 dages karantæne.

Øv.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Men UEFA stinker stadig af korruption, når man ser at en spiller som Zlatan, for 3 år siden fik omstødt en grov tackling og 2 dages karantæne.

Uefa stinker af korruption af mange grunde, men jeg ser ikke dette som en af dem.
Ligesom DBU, så går uefa mere aktivt ind, der hvor der er mere på spil for dem i forhold til dårlig omtale osv. DBU er mere aktive omkring motw, fordi det i højere grad er den kamp, der skaber overskrifter, og UEFA går mere aktivt ind, når der er mere mediebevågenhed på deres kampe. Det er trist og uretfærdigt, men korrupt er det som sådan ikke.
Desværre er dette bare endnu et eksempel på at UEFA ikke er en organisation som vægter retfærdighed og fairplay særlig højt.

Gad vide hvad udfaldet ville have været hvis det samme senarie var sket for en Man U, Barca, eller Bayern målmand...

Et klokkeklart eksempel på fejlagtig brug/tolkning af regelsættet bliver accepteret.

Lige meget hvad, er det god underholdning at se ´Nationens´ reaktion inde på EB´s artikel :)
Glem det, bare glem det og glem Berg, og lad så fødderne tale i morgen
Toppel står sit livs kamp imorgen!!

5-1
Brøndbys chancer for avancement er komplet ikke-eksisterende uanset om Rønnow er med. De er bagud med tre mod det næststørste hold fra Grækenland, som oven i købet har fordel af at kunne gøre det endnu værre med udebanemål. Det er faktisk imponerende, hvordan man har kunnet skabe en forventning om, at det måske alligevel kan lade sig gøre. Sørg nu bare for at have et hold friske spillere til på søndag i stedet, så grækerne ikke også kommer til at koste et derbynederlag. Som FCK omtales for tiden lyder de til at være svære nok at have med at gøre selv med et fysisk restitueret hold.
annonce