Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cabra
Det er jo også noget socialt i det at gå på stadion. Det bør også tjene, som et godt argument for, hvorfor man vælger at møde op en søndag eftermiddag.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Alle har deres bevæggrunde for at holde med Brøndby IF.
Nogle ser det som et produkt, andre ser det som Chuck og andre igen ser det som mig;

Jeg blev fan i 1990/91 under det fantastiske Europa-cup eventyr - havde en ven som var Brøndby-fan, og han tog mig med til nogle af de kampe...og så hang jeg ved og begyndte også at komme til superliga-kampene.
Så kom Interbank-misæren, men folk rykkede sammen - "vi skulle nok komme igen!" - Det gjorde vi også, flotte kampe i Europa igen, hvor vi spillede lige op eller endda slog storhold som Dortmund, Arsenal, Liverpool, Bayern, Roma osv. Der var også forfærdelige nederlag som det mod Widzew Lodz...men altå følelsen var den samme som under Interbank: "Vi skulle nok komme igen!" Mesterskaber på stribe.
Brøndby dominerede. Som klubben er "født" til at gøre. Brøndby er en vinderklub, det er i DNA´et. Det store flertal og jeg selv inkluderet vil ikke acceptere andet. Vi er ikke en taberklub.. Jaja, vi kan tabe kampe, men som John Faxe sagde for mange år siden: "Vi kan tabe et slag, men krigen vinder vi altid!"
Den tro, den selvtillid, den vinderkultur - det var dét jeg blev fan af.

I medgang og modgang...jaja, men der skal jo være et håb om medgang - et håb om igen at blive den vinderklub, som er Brøndby IF´s DNA efter min mening.
Håbet er slukket for rigtigt mange, jeg kender. Folk der har været med i længere tid end mig - folk der har haft forskellige funktioner i klubben.

Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Untitled
Dét der nummer med at klappe da FCN scorede, og generelt klappe dem fra banen, er da noget af det mest usmagelige, der er sket på Brøndby Stadion, siden nogle fck-idioter fandt det sjovt at smide romerlys i hovedet på børn. At der bliver jublet, da fck kommer bagud, forstår jeg, men hold da lige med jeres eget hold, hva´? Jeg forstår da godt at spillerne ryster på hovedet af den opbakning, og tænker - er de mest MED os, eller er de mest MOD fck? Og så kan Magical da vist ikke ansvarsfraskrive mere end med den gang bullshit og romantisk pladder, der står herover. Du - og stort set alle andre - har da altid sagt ´klubben over alt´, og det gjaldt at holde fast i amatørerne og ikke blive inficeret at alle mulige væmmelige kapitalist-investorer ligesom i FC Badeland. Nu holder man så stædigt fast i de "gamle dyder", hvilket pt. giver 7-8. pladser, og så forlader rotterne det synkende skib...?

I burde hyre CV til at komme ud af suppedasen - fantastisk sportsdirektør, fantastisk træner! (der var mulgvis ironi anvendt, hvem ved...?)
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af Groundskeeper Willie
Der blev også sunget til vores egne spillere. De fik også klapsalver ved gode aktioner, og blev klappet fra banen.

Der blev også sunget sange for Brøndby efter slutfløjt, og selvfølgelig skal Lorentzen klappes fra banen, han er gammel Brøndbydreng.

Det var først efter fck kom bagud, og man vidste hvor stor betydning kampen kunne få for FCN, at man kunne fornemme at de ønskede en sejr til fcn.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af repos , moderator
Jeg kan nu ikke hidse mig op over, at der blev jublet, da vi (FCK) smed guldet. Det vider da om, at rivaliseringen stadig trives, hvilket er fint nok.

Jeg savner de intense opgør mellem FCK og BIF, og lige nu er begge klubber havnet i et limbo. Problemerne hos jer er selvfølgelig af en markant større karakter, men begge steder skyldes det en klar overvurdering af egne fortræffeligheder og selvforståelse, henholdsvis personificeret ved PB og CV.

Tidligere var det også fint for mig, når det gik BIF dårligt etc., og på den baggrund er reaktionen forståelig. Jeg er dog efterhånden havnet i den grøft, hvor jeg har ondt af BIFferne for den evige jammerdal, de skal trækkes igennem. Jeg frygter reelt for, at klubben ender i overhængende nedrykningsfare næste sæson, og det tjener ikke dansk fodbold noget godt.

Som FCK´er synes jeg det er at gå i små sko, hvis man har burg for at hidse sig op, over at Faxetribunen, midt i al elendigheden, finder en lille trøst i, at mesterskab og CL glipper for rivalerne. Det bør man kunne kapere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Chuck
Jeg forstår da godt at spillerne ryster på hovedet af den opbakning, og tænker - er de mest MED os, eller er de mest MOD fck?


Hold nu kæft.

Det er meget sødt alt det der, men klubben og spillerne har selv bragt sig i en situation, hvor fansene i næstsidste spillerunde har mere ud af at se BIF tabe end at vinde.

At bebrejde BIF-tilhængere for at forsøge at få det bedste ud af den nuværende helt håbløse situation, er sgu da tåbeligt. Det bedste BIF kan få ud af den nuværende situation er ikke at slå FCN - Nej, det er derimod at forsøge at forhindre et mesterskab og 130 millioner i PS&E-kassen.

Jeg kan ikke se at der på nogen måde skulle være noget som helst kontroversielt i det. BIF havde INTET at vinde igår - Udover at hjælpe med potentielt at forhindre et mesterskab til FCK. FCK kunne jo ivørigt selv gøre det færdigt, istedet for at sætte sig i en position hvor man er afhængig af Vestegnens luner.

Den der ler sidst ler bedst - Og FCK har jo ikke tabt endnu og kan, selv hvis guldet glipper, jo "bare" CL-kvalificere sig gennem kval-kampene.

Endelig; Selv hvis BIF-tilhængerne havde valgt moralens "korrekte" vej og støttet klubben/holdet i en for BIF ligegyldig kamp, på trods af at det potentielt kunne sende et mesterskab og 130 millioner til Parken, så tvivler jeg stærkt på, at BIF-holdet ville kunne slå FCN pt.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Untitled
Repos, det har ikke noget at gøre med at gå i små sko, det har noget at gøre med at støtte sit hold bedst muligt. Altid. Og det gør man da ikke ved at klappe af modstanderne. Hvilken hån mod egne spillere...!

Og havde Brøndby ikke noget at spille for? Hvad med at slutte en lortesæson godt af, så man har en vis gejst og entusiasme når vi om næsten ingen tid går ind i en ny sæson? Hvad med en 9. plads, som dog ser en del pænere ud end kun lige at ligge over stregen?

Det her er absolut ikke bebrejdelser, der har noget med FCK at gøre. Sæsonen bliver ikke afgjort pga resultatet i én kamp, og CV har da vist haft masser af chancer til at afgøre det tidligere. Nej, jeg synes simpelthen det er dårlig stil over for egne spillere at opføre sig på den måde. Det er helt fair at ønske modstanderholdet taber, at synge og klappe når de kommer bagud, men ligefrem at droppe sit eget hold på den bekostning, det undrer mig MEGET at skulle se blandt danmarks tidligere mest loyale fans.
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af Chuck
Hvad med en 9. plads, som dog ser en del pænere ud end kun lige at ligge over stregen?


Så det du siger er, at vi skulle vinde for at undgå at blive overhalet på 9. pladsen af det OB hold, som inden gårsdagens runde ikke havde vundet i foråret og som var 6 point efter BIF?

Hehe - Den risiko er jeg sgu villig til at løbe.

Nu vandt OB igår og det er derfor ikke umuligt, at OB når at overhale BIF. Men lad os nu se. En 10. plads er ikke en væsentlig større skandale end en 9. plads...

Nej, jeg synes simpelthen det er dårlig stil over for egne spillere at opføre sig på den måde.


Det er det da også. Og der er da sikkert BIF spillere der føler sig svigtet. Samtidig er jeg dog ret sikker på, at de alle sammen har forståelse for BIF-tilskuernes reaktion i går. Det er muligt de ikke siger det offentligt, men forståelsen må simpelthen være der.

Men selvfølgelig er det utilfredsstillende at løbe og træne hele ugen i håb om at vende en dårlig stime og når man så når til kampen, så er de eneste der håber man vinder, tilhængerne af ærkerivalen. Jeg tvivler dog på, at det kom som et chok for spillerne. Det ville de vide hvis de følger bare en smule med.

men ligefrem at droppe sit eget hold på den bekostning, det undrer mig MEGET at skulle se blandt danmarks tidligere mest loyale fans.


Blah - Blah!

Forstå nu, at vi intet havde at spille for igår. Så er det da klart, at man ikke ønsker at spille mesterskab og CL kvalifikation til Parken. Det har ikke en skid med at være illoyal overfor egen klub at gøre...
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Rogosjin
... men hvor fanden skal man kigge hen for at se tegn på, at klubben kan komme op af det dybe hul, den efterhånden har gravet for sig selv?


I skal se i retning af Ruhr så vidt jeg har forstået.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af simplyjonathan
Så det du siger er, at vi skulle vinde for at undgå at blive overhalet på 9. pladsen af det OB hold, som inden gårsdagens runde ikke havde vundet i foråret og som var 6 point efter BIF?
Mon ikke Untitled har fortabt sig i bunden af tabellen, og ment at vi skulle gå efter 8. pladsen? (Som vi med en sejr ville have en teoretisk chance for at nå.)

Pointen med 10/9 passer dog lige så fint på 9/8. Hvis man vil slutte sæsonen ordentligt af slår man nedrykker-Lyngby. Så må vi bare håbe man ikke tror man så er sikret næste sæson også.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Cabra
Untitled må bare læse Repos gode ord igen og igen, indtil de sætter sig fast.

Jeg elsker at hans antagelse om, at vi er Danmarks mest loyale fans, men det nu er en saga blot efter kampen igår.

Ikke at det gør den store forskel. Men Lorentzen var den eneste, som fik en klapsalve, der kunne høres. Og det hører jo til, når manden er gammel Brøndby-dreng og helt forståeligt forlod klubben efter jagten på mere spilletid.
Skrevet af Cabra
Og hvis spillerne ikke kan omstille sig efter kampen i går, så skal de ikke spille i Brøndby. Der må som Chuck siger det, ligge en forståelse for fansenes reaktion. Spillerne kom da også over og klappede til tilskuerne efter kampen.

Jeg tror godt, at spillerne er velvidende om, at de på ingen måder har kunne forvente mere støtte igennem efterhånden mange elendige år og derfor ikke står i en position, hvor de for alvor kan mene at fansene har svigtet dem i en grad, at man er tvivl om de stadig elsker klubben ligeså højt, som de gjorde dagen før.
Skrevet af uden_benskinner
ja tak, kom så med ny magtstruktur, det kan kun gå for langsomt.

http://www.business.dk/i…-magtskifte
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Raavig
Kald mig endelig skør, men jeg overvejer at smide en sjat penge på BIF aktier. Den er nede i 11, og kan vel dårligt falde meget mere, ikke engang hvis de rykker ned.
En konkurs tror jeg ikke på, da der må være nok folk der gider holde hånden under klubben, og specielt hvis der bliver åbnet op for en ny ledelsesform.

Andre der har lignende tanker? Eller er jeg helt væk?
Sir_C: [quote]@SorenF, det virker tåbeligt at anmelde indlæg som jeg har skrevet. Det er jo mig der får besked omkring anmeldte indlæg.[/quote]
Skrevet af Chuck
Kald mig endelig skør, men jeg overvejer at smide en sjat penge på BIF aktier. Den er nede i 11, og kan vel dårligt falde meget mere, ikke engang hvis de rykker ned.
En konkurs tror jeg ikke på, da der må være nok folk der gider holde hånden under klubben, og specielt hvis der bliver åbnet op for en ny ledelsesform.

Andre der har lignende tanker? Eller er jeg helt væk?


Det er en høj-risiko investering, men jeg er selv klar til at smide 15.000-20.000 i klubben og kursen er så lav, at det ikke nødvendigvis er en dårlig investering. Ikke fordi jeg tror BIF på et tidspunkt skal til at skabe værdi, men fordi der ikke skal gå ret meget godt, før kursen alt andet lige begynder at stige...

Skulle det hele fordampe i et BIF kollaps, så har man vel brugt penge på ting der er dummere end det. Så det går nok det hele ;-)

Konkurs er næppe realistisk. Der er ikke rigtigt nogen kreditorer som har incitmanet til at stikke en kæp i hjulet på BIF, da enkeltdelene i selskabet ikke vil kunne generere meget værdi ved en opløsning. Hvem skulle man sælge et stadion i Brøndby til? Og spillertruppen har jo heller ikke voldsom værdi. Så BIF får naturligvis lov til at køre videre og samle de sponorkroner og Tv-kroner op man kan, for på den måde at sikre, at alle får deres penge før eller siden. Men det bliver så en tilværelse i middelmådighed.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Slettet(262004201905)
@ub:
ja tak, kom så med ny magtstruktur, det kan kun gå for langsomt.

http://www.business.dk/i…-magtskifte

Fint hvis der kommer til at ske noget. Men en emmision rykker næppe ret meget på ejerstrukturen. De får jo også selv muligheden for at købe, før alle andre - så sætter de vel bare vores kontingent op i amatørafdelingen.

Og så er det selvfølgelig lidt ærgeligt, at det ikke er noget man selv er kommet frem til er det bedste, men noget man gør fordi det er eneste udvej.

@Raavig:
Kald mig endelig skør, men jeg overvejer at smide en sjat penge på BIF aktier. Den er nede i 11, og kan vel dårligt falde meget mere, ikke engang hvis de rykker ned.
En konkurs tror jeg ikke på, da der må være nok folk der gider holde hånden under klubben, og specielt hvis der bliver åbnet op for en ny ledelsesform.

Andre der har lignende tanker? Eller er jeg helt væk?

Dengang klubben var tæt på konkurs ifm. interbank opkøbet, var aktierne også meget lave. Der var der ret mange penge at hente i slutningen af 90´erne og starten af 00´erne for dem der troede på BIF ved konkurstruslen. Jeg hørte om folk der scorede over 100K på at investere en mindre sum (jeg mener det var under 20K, men kan ikke helt huske hvad jeg fik at vide dengang).
Jeg har selv tænkt lidt på det - men det gælder jo om at vurdere hvornår (hvis) det begynder at vende, og hvornår den har ramt bunden. Pt. er der jo ikke ret stor tro på fremtiden, og den lader ikke til at ville vende lige forløbigt. Tiltroen til BIF er jo heller ikke stor blandt befolkningen, og derfor er aktiekursen ret lav. Men en emmision kan jo få den til at stige lidt.
Jeg tror dog først vi kommer til at se den stige for alvor, når PB er ud af klubben. Men kommer den på A-aktier uden fonden, vil der være perspektiver.
Skrevet af Groundskeeper Willie
http://www.bold.dk/nyt/B…ere-stopper

Så består førsteholdstruppen nu af:

Michael Tørnes
Anders Randrup
Clarence Goodson
Simon Makienok Christoffersen
Martin Bernburg
Dennis Rommedahl
Oke Akpoveta
Mikkel Thygesen
Jens Larsen
Nicolaj Agger
Daniel Stenderup
Mathias Gehrt
Michael Krohn-Dehli
Mike Jensen
Jan Kristiansen

MKD der næsten er væk, Rommedahl der er blevet rygtet væk, og Iron som senest forlader klubben til vinter.

Oke, som aldrig har spillet en gældende kamp for Brøndby, og Bernburg som er kronisk skadet.

Vi kan snart kun liiiiige stille med et hold fra førsteholdstruppen.

Jeg har også overvejet at smide et par månedslønninger efter nogle Brøndbyaktier, men har ingen idé om det er en god idé.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Slettet(262004201905)
De rykker vel nogen op fra talenttruppen. Patrik Olsen og Holst og ham den sidste der fik debut mod GF bliver vel rykket op.

Pt. tror jeg ikke det er det bedste tidspunkt at købe aktier. Den kommer til at falde mere. Men man kan jo godt købe nu, i forventning om, at tiderne en eller anden dag bliver bedre, og de derfor helt sikkert med tiden vil blive mere værd, medmindre klubben krakker. Men det skal selvfølgelig være penge som man ikke står og skal bruge lige med det samme. Og så er vurderingen om det ikke er bedre at investere i andet lige pt.
Skrevet af Chuck
Pt. tror jeg ikke det er det bedste tidspunkt at købe aktier. Den kommer til at falde mere. Men man kan jo godt købe nu, i forventning om, at tiderne en eller anden dag bliver bedre, og de derfor helt sikkert med tiden vil blive mere værd, medmindre klubben krakker. Men det skal selvfølgelig være penge som man ikke står og skal bruge lige med det samme. Og så er vurderingen om det ikke er bedre at investere i andet lige pt.


Min "investering" er sgu også nærmere at betragte som en donation end en egentlig investering. Men det kan da ikke udelukkes at man er heldig, at der er en smule gevinst at hente...

SKAT betaler jo iøvrigt 27% af festen ved kurstab. Så det er delvist en gratis omgang når det hele kollapser eller man må tage et kurstab. EDIT; Det gælder naturligvis kun hvis det ikke er pensions pengene man ligger og leger med.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Slettet(262004201905)
Du kan trække alle tab i investerede aktier fra i skat, hvis du investerer gennem et APS. Jeg er ikke helt sikker på hvordan det er, hvis du bare gør det som privatperson. Ikkerealiserede tab kan i øvrigt også trækkes fra, men så skal man selvfølgelig betale dem tilbage, hvis aktien stiger sidenhen. Men man kan på den måde låne penge rentefrit af skat, da der ikke kommer renter på.
annonce
0