Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, jeg havde ikke forventet at Augsburg ville kunne gøre ondt mod sin Bayerske storebror.


Har Augsburg ikke drillet Bayern et par gange efterhånden?

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Det bliver spændende at se Köln i morgen, for nu begynder det jo at blive alvor. Der skal point på kontoen - Sidste sæson, tabte de 3-5 til Paderborn - Kölns presspil er noget andet i år. - Paderborn forsøger sikkert at kaste alt retur i hovedet på köln. - Men som jeg ser det, så vil de udelukkende gå efter situationer der helt konkret giver dem fordelen. Samt får dem til at fremstå "seje" - vi må se, om denne mission lykkes - jeg kan sige, at Paderborn netop ikke har lavet deres hjemmearbejde - deres "gegenpres" har vidst sig, som en undskyld før i tiden, og kommer også til at være det fremtiden.

Uagtet at Köln spiller på en komplet anden måde, end under eks. Peter Stöger så minder deres stats faktisk lidt om perioden under stöger - har dog ikke fulgt så meget med på det sidste, mit indtryk er dog at Beierlorzer.

Jeg vil bestemt ikke mene at nogen af disse klubber - lever under udtrykket "hauptsache smart, egal wie" - men dem ser man desværre et par stykker af.

God aften.
Citat :" Hansen-klanen har en kælder, hvor de snakker om deres krigshistorier"(2008-2009) - Skigodt?
Fin underholdning de første 35 minutter. Det var en meget marginal offside, målet blev underkendt på!
Støt dit lokale fodboldhold
Süle ude med en korsbåndskade i formentlig noget der ligner 6 måneder.
Der er efter otte runder kun to point mellem 1. pladsen og 9. pladsen i 1. BL.
Det er ikke set siden sæsonen 91/92, hvor man vel at mærke kun spillede om to point pr. kamp.
Det kan gå hen og blive en helt forrygende sæson.
I hear Glenn Hoddle has found God, that must have been one hell of a pass
Så vandt Köln 3-0.

Lidt overraskende Paderborn var lidt tamme. - Men som forventet, Paderborn kunne ikke udnytte de dybe stikninger som de har gjort i tidligere opgør.

Jeg mindes engang - Köln vandt ude over Stuttgart det må have været 3-1.

Jeg mindes at have ramt Kölns opstilling helt korrekt, samt deres taktiske tilgang.
Sådan findes der mange situationer igennem de sidste 15 år. - Behøver jeg have ret? nej - findes der mennesker der ikke vil accepterer at min analyser ofte er rigtige, end decideret forkert. - Det gør der helt sikkert. Går de alt for at modbevise mine analyser/påstande - det gør de helt sikkert. - Er det derfor jeg skal holdes "fanget" i det her. Ja, det er helt sikkert grunden.

Igennem de sidste 15 år - har jeg vidst, vist tegn på intelligens. - Det må I vidst hellere leve med. - Meget vel er jeg til grin - men mon ikke jeg, grundet min tegn på intelligens, har sørget for, jeg ikke bliver den eneste? - jo, det tror jeg nok er tilfældet.

Kan I have en god aften derude :-) ps. ja, de læser med og her - og vil grine "hånligt" at dette indlæg. - Hvorefter de i bedste sønderjyske stil, står og synger "ski - godt" (sønder - jyske) til hinanden. -Jeg vil sige det er her, vi andre får os et billigt grin. :-)
Citat :" Hansen-klanen har en kælder, hvor de snakker om deres krigshistorier"(2008-2009) - Skigodt?
Bochum får straffe og scorer, fordi en Kiel-udskiftningsspiller stopper en bold på baglinjen på vej ud af banen...

https://twitter.com/RaulMunozMX/status/1187788065470844929

Helt skørt.
Støt dit lokale fodboldhold
Uha Dortmund ikke uheldige. To afslutninger på indersiden af træværket fra Schalke.

Jeg tror ikke Favre har længe igen. Spillet hænger slet ikke sammen. Især det offensive.

Skov med oplæg for Hoffenheim.
Støt dit lokale fodboldhold
Nå. Vejen er nærmest banet for at Bayern skal genvinde mesterskabet på nedsat styrke, for de forventede konkurrenter falder på stribe. Dortmund og Schalke neutraliserede hinanden, og Leipzig tabte igen (fire kampe uden sejr). Gladbach og Wolfsburg spiller i morgen, men de er næppe stærke nok til at være alvorlige konkurrenter. Og når Lewandowski er ustoppelig, så må Bayern være storfavoritter til titlen. Freiburg er i øvrigt aktuelt nummer to, hvilket er flot. Men mon ikke de falder tilbage på et tidspunkt.

Berlin-Hoffenheim var voldsomt underholdende. Næsten alle spillerne var segnefærdige efter slutfløjtet og smed sig i græsset. Skov fik igen ros og lavede også oplæg til 0-2-målet. I øvrigt også tæt på et oplæg i sidste sekund, men Kramaric var færdig.
Støt dit lokale fodboldhold
Drømmemål af Skov! Frispark fra 30-35 meter. Ikke dårligt af først mål i Bundesligaen.
annonce