Snak

Mere indhold efter annoncen
Kom nu da!! 1 point på hjemmebane er ikke godt nok.
Chelsea FC
Di Santo PL debut! Kom så!!.....
Carefree
Puha, det var bare ikke godt nok det her. Vi har altså virkelig ikke meget idé i vores angreb. Ligner meget sidste sæson...
-
Vi havde fortjent bedre...
Nej det er ikke godt nok. Vi mangler Drogba oppe foran. Anelka har ikke det store at byde på, og brænder også en kæmpe chance. Synes dog vi var ret uheldige, der var nogle gode afslutninger som var utrolig tæt på at gå ind.
Chelsea FC
Fuck var var det virkeligt ringe i dag, især i 2. halvleg! Det er fandme noget lort at sidde og se!!!
We'll keep the blue flag flying high...
Men lækkert at pool også smider point, så vi stadig er på toppen.
Carefree
Ja der er ikke mange der rammer deres vanlige niveau idag og igen må midtbanen samt vores backs ta deres del af ansvaret for det. Og vil igen lige for en god ordens skyld nævne at Mikel i den grad manglede til at sætte fart i spillet.

Og få så den aftale i stand med Robinho tak, da der virkelig er brug for ham. Og endnu en nytteløsindskifning af Malouda han sætter sgu ikke mange fødder rigtigt. Kan vi ligeledes være så heldige at få Fabiano så ville det være et par gode dage vi går os i møde, men spændende da markedet snart lukker jo.

Men stadig 1er oven på en skuffende indsats mod et Tottenham hold derintet havde at byde på, men tilgengæld stod en god mur.
come on Chelsea
Hvad gør i hvis Robinho ikke slår til ?

Wise Men Say...
Så er han et fejlkøb, og det er der så ikke det store at gøre ved.
Chelsea FC
annonce