Du svarer på indlægget:
Og så Mugesh med endnu et hot take uden andet formål end at være uenig med alle andre.

Få det bedste ud af spillermaterialet? Ved at fokusere på at gøre folk som Jorgi, Azpi og Alonso "gode", hvilket så sker på bekostning af åbenlyst James, Chilwell og vel reelt også den unge Billy?

Pulisic er ikke blevet bedre. Timo er som han hele tiden har været. Kai er mere eller mindre blevet typecastet til kun at være 9´er, 10´er eller kant, og jeg tror ikke, at han bliver pengene værd, hvis hans rolle er så snæver. Og Mount, potentielt ligaens bedste midtbanespiller, er nu blevet reduceret til kun at være en 10´er. CHO er en aldeles anstændig fløj, der nu enten er en defensivt upålidelig wingback eller en misforstået 10´er. Ziyech er uden rolle og tåger rundt. Og Zouma virker helt uden for holdet, uagtet at han vel er den mest komplette forsvarsspiller, vi har.

Jeg medgiver, at vi indtil videre har forøget vores pointhøst ganske dramatisk, men jeg synes i den grad ikke, at ret mange af de spillere, som man ellers kunne have forventet skulle bære holdet i fremtiden, faktisk er blevet bedre under Tuchel. Tværtimod ser jeg en stor risiko for, at vi gentager Bruyne-fejlen og sender en hulens masse dygtige folk videre til spotpris fordi træneren spontant vælger at han ikke gider dem nu og her, og et halvt år senere mangler de kompetencer lige pludselig.

Holdet ender med Pl-medalje i denne sæson. En stor tak skal gives til Chelseas bestyrelse og Roman for at have nosser nok til at se objektivt på udfordringerne og ikke give sig for pøblen.

Holdet ender en kilometer fra mesterskabet, hvilket er den eneste placering, der ultimativt betyder noget. Og hvis vi skal til at skifte halvdelen af holdet ud for at blive mere tilpassede til 3-back pjat, så kommer vi heller ikke i nærheden af titlen næste sæson. Hvis det reelt er fremtiden, så er vores "topklasse spillermateriale" faktisk ikke specielt topklasse.
0