Du svarer på indlægget:
@korzika

”Ved ikke rigtigt om det passer, at Kakuta fik fire-fem staropstillinger til sidst i hans tid i Fulham. Han fik kun 2 i PRL i hvert fald. Kakuta var i Fulham 6-måneder, og selvom han på daværende tidspunkt kun var 19, så er 2 startopstillinger slet ikke særlig meget. Han har nu været i 2 klubber, og har ikke overbevist sine 2 managers om, at han er værd at give chancen over flere kampe.”

Nu var han jo også kun et talent, så det er lidt utopisk at regne med at han skulle spille sig fast med det samme. Han var i fulham i fire mdr. og fik spilletid 7/11kampe i PL. Kan ikke helt finde ud af om han fik nogen kampe i cupene, men jeg husker måske forkert. Han må da have overbevist fulham, siden de ville have ham igen her i denne sæson.

”men det var sgu heller ikke ren kick-and-rush fodbold. Havde Kakuta til træning overbevist Coyle om, at han var værd at give en reel chance, så havde Kakuta nok også fået den chance, da Coyle tydeligvis godt kunne bruge nogle nye indspark offensivt såvel som defensivt.”

Det er svært at vide hvad der skete til træning, men faktum er at der skete meget mere i de få kampe Kakuta startede/kom ind. Spiller Bolton ikke kick-and-rush? Har set dem spille? Kun Stoke er mere betonbold. Det var tydeligt at Coyle ville have forsvaret på plads før han satsede, og det kom aldrig på plads, så vil der selvfølgelig også være begrænset med spilletid til en type som Kakuta.

”Kakuta bliver måske en succes i Dijon, men om han bliver en succes i Chelsea handler rettere sagt om han besidder talentet, hvilket er det store spørgsmål. Jeg tviler, hvilket mange andre åbenbart også gør.”

Der var heller ikke mange der troede på Sturrigde og havde givet op på ham. Det en ung spiller kræver er en manager der tror på ham, hvis de har talent og omgivelserne er de rette så skal de nok slå igennem. Som sagt så har jeg ikke skrevet at han ville slå igennem for os, for jeg ser ikke vores klub give de unge chancen og både ejeren og fansene(ikke alle) har ikke tålmodighed til at give en ung spiller chancen.

@Hackney

”men jeg vil dog mene at spillere som Josh og Piazon har et større potentiale end Kakuta”

Jeg kender intet til Piazon. Og McE er et stort talent, men jeg mener Kakuta er større, men det er jo meget subjektiv, når det kommer til det her. Men ja McE har nok større chance for at slå igennem, pga. omgivelserne passer bedre.

”men spil intelligens og afleveringer så må det være de 2 andre.”

Her er jeg meget uenig, Kakuta lægger nogle rigtig gode og uventede afleveringer, Piazon ved jeg ikke.

”Ikke at jeg som sådan er uenig med dig, for kakuta har et kæmpe potentiale, men hvad mener du der gør at han er et større talent end fx Josh eller Piazon?”

Jeg mener det eneste McE slår Kakuta i mere arbejdsomhed og defensivt. Når det kommer til det offensive, så ser jeg ikke McE være bedre end Kakuta.

”Håber han gør det godt i Dijon for han kan blive giftig i fremtiden”

Netop KAN, jeg siger netop ikke han bliver. :-)

@Carefree

”Brynje i stedet for Lampard - er han ikke "for" meget kantspiller til at ligge centralt og lave den frække aflevring?”

Jo, muligvis, men han virker lidt langsom, og med hans afleveringer og skud kunne han måske blive god central. Schweinsteiger var jo også kant til at starte med.

”Jeg håber vi slår Swansea, men efter det taktiske oplæg du linkede til, så er jeg ikke optimist.”

Hehe hvis det er taktikken der skal afgøre kampen i dag, ja så har vi tabt den... Med mindre AVB får en åbenbaring:-)

@Kemosabe

”Tænk på Joe Cole og gang så hans evne til at styrte formålsløst rundt i ring med to og fjern så den lille snert af effektivitet, han måtte have. Så har du Kakuta. Sådan cirka. Det bliver aldrig til en skid med ham.”

Men ændre det på at Cole måske var det største engelske talent siden Gascoigne? Om Kakuta følger Coles vej er svært at sige, men i forhold til engelske spillere med lignende talent så er Kakuta mere ydmyg, og det kan måske være en fordel for ham.

”Hvad har Arjen Robben i øvrigt gjort siden han skal smides på sådan en liste med nulboner som Ricardo-se-mig-jeg-kan-sparke-med-ydersiden-Quaresma?”

Har Robben opnået hans talent berettiger? Han er måske den spiller der er tættest på Ronaldo og Messi. Men pga. skader kommer han aldrig til at opnå det han burde, derfor er han på listen. Robben har dårlig bentøj, Quaresma har et dårligt hoved.
0