Du svarer på indlægget:
Angående Kakuta debatten, så ærgrer det mig, at han ikke fik flere chancer end tilfældet har været. Jeg mindes tydeligt hans første optræden for klubben. Sikke et antrit og fart den dreng har. Jeg mindes dårligt at have set en spiller med så et sådan antrit før og blev vildt betaget af han. Når man så samtidig ser nogle af de klip der ligger på youtube, så fejler teknikken vist heller ikke noget. Det må være oppe i hovedet problemet ligger. Jeg venter stadigvæk et gennembrud fra hans side.

Tror det bliver svært idag. Swansea har virkelig imponeret mig med deres flotte pasningsspil i denne sæson, og er svære at spille mod ude.

Lidt sjovt, at man var i klubben til prøvetræning for 12 år siden, da Mølby var ved roret. Man må sige, at der er sket en udvikling siden dengang. Der spillede de en lidt anden type fodbold, og jeg fik nærmest et chok da jeg så deres kamp på stadion. Det var mere rugby en fodbold. Nåede dog lige en testkamp for reserverne mod Norwich, hvilet var meget sjovt. Ugen forinden havde de mødt Leytin Orient med Peter Shilton på målet. Det ville ellers have været en fed oplevelse at spille mod ham og evt lave en Jesper Olsen på ham :-)
0