Du svarer på indlægget:
@Kemosabe

"I det hele taget må man dog sige, at Chelseas udlånspolitik til tider er hovedrystende meningsløs. Her tænker jeg især på udlånet af Crespo til både Milan og Inter og senest Benayoun til en rivaliserende klub, som endte med at slutte foran os i tabellen."

Jah, delvis enig. Er det ikke manageren der vælger hvilke spillere han har tænkt sig at bruge og hvilke han ser finde andre grønnere arealer?

Crespo blev så vidt jeg husker rigtig, udlånt fordi han og hans familie(sikkert konen) ville tilbage til Italien. Benayoun, havde AVB jo ikke fidus til og han var relativ dyr i løn, og der var vel kun Arsenal der var i stand til at betale hans løn, af de interessede klubber.

Håber Essien ryger til tyrkiet, der plejer "gamle" stjerner at gøre det godt, og få en opblomstring, hvilket jeg kun kan ønske for Essien. S

Angående Sturridge i forhold til LFC´s system har jeg også sat spørgsmåltegn ved og nævnt det ind på LFC-forum. Udover hans forbi for fysisk kontakt er der jo også hans forbi for at slippe bolden, hvilket slet ikke harmonerer med LFC´s system.

Lidt overrasket over Kakuta bliver udlejet, også til Vitesse. Men det er måske sidste mulighed klubben giver Kakuta for at vise sit store talent frem, for er sikker på der nok skal have været nogle bud på ham fra franske klubber, men nogle i træner-teamet må jo stadig tro på ham siden man ikke har ville sælge ham.
0