Du svarer på indlægget:
Hvordan er de kommet på den ide?

Det er jo spillernes vurdering, så mon ikke det handler om andet og mere end blot spillet med bold på banen. Jeg kunne forestille mig, at specielt de kampe hvor Haz har manglet bid, så har Willi været en af dem, der har taget lidt ansvar og rusket lidt op i folk.

Derudover har jeg aldrig hørt nogen sige noget negativt om Willi som person, altid glad, altid arbejdende, altid professionel. Når han så også tager lidt mere ansvar på banen, og egentlig har gjort det over det meste af sæsonen, så er det nok ikke helt urimeligt.

Kante har selvfølgelig spillet bedre og Haz er fundamentalt en bedre spiller, men jeg tror at Kante er for "ydmyg" til rigtigt at have trådt i karakter som leder og Haz har ifølge egne ord ikke haft en god sæson i forhold til hvad han kan. Tager man dem ud, hvem er der så tilbage?

Og for lige at slå det helt fast, så er jeg stadigvæk ikke en specielt stor fan af Willi som starter. Fekir eller Lemar til at spille central tier, og så Haz og Bailey på hver deres side i rummet bag ved midterangriberen, så kører det.
0