Du svarer på indlægget:
Det er ikke hans målmandsmæssige egenskaber jeg som sådan kritiserer. Han er høj og har stor rækkevide - virker til at have okay reflekser, og generelt kan jeg godt se og forstå hvorfor han betragtes som et stort talent - og jeg tror på at når Courtois bliver omkring de 30 (som ofte først er der målmand virkelig rammer topniveau), så vil han da nok også være i top10 i verden. MEN, det kan vi jo ikke bruge til noget lige nu, at vi har en målmand som jeg tvivler på er i top25 i verden lige nu (overdrivelse fremmer forståelse, ikke...)

Dét som jeg kritiserer Courtois for, er at han ligner en mand uden nogen som helst form for rygrad - INGEN udstråling, INGEN ´her-kommer-jeg´, INGEN ´clear-den-bold-ud-af-mit-felt´, INGEN engagement. Ofte virker det til han bare tåger rundt i sin egen verden på banen, og deraf kommer der nogle af de hjernedøde beslutninger han alt for ofte tager. Jeg er ved at brække mig, når kameraet zoomer ind på Courtois - han ligner altid en der er fuldkommen ligeglad med hvad der sker omkring ham.

Det virker til at prædikatet ´verdens største målmandstalent´ som han fik for 4-5 år siden, har ´mættet´ ham og hans udvikling er totalt stagneret.

Mht at forsvaret ikke beskytter ham nok - det synes jeg de har gjort i denne sæson indtil videre. Man kan også vende den om og spørge om forsvaret bliver usikkert i deres spil, fordi de i baghovedet ved at de har en lottokupon stående bag sig...?

Selvom jeg selvfølgelig ikke kan bevise det, er jeg også SIKKER på at vi ikke var endt på en 10´plads med Cech på mål i sidste sæson. Han kunne ikke have scoret flere mål eller kreeret flere chancer for os, men han kunne have skabt noget erfaring, ro og stabilitet helt nede bagfra, som MÅSKE kunne have givet holdet lidt mere rygrad i sidste sæson...

0