Du svarer på indlægget:
Dejlig sejr over Arsenal igår, men nok en ufortjent stor en af slagsen. Dog lækkert vi ikke behøver gennem nogen kval til CL. Nu kan vi koncentrere os om at hente et trofæ hjem til Broen.

Bliver spændende at se hvad der kommer til at ske sommeren over, både hvad angår ny træner og spillere ud/ind.

Det ville være fantastisk at kunne beholde Hiddink - med ham hele sæsonen og en skadefri Essien, så tror jeg stillingeni ligaen havde været meget anderledes, men det er jo rent hypotetisk, og de andre klubber har jo også haft skader - nogen flere end andre.

Omkring truppen, så synes jeg det er fint nok at stikke Ballack en 1 årig forlængelse, hvis han er villig til at gå lidt ned i løn. Malouda har jeg det lidt svært med, for har altid ønsket ham ud af klubben, men nu er han jo rent faktisk begyndt at spille fornuftig bold.

Synes dog vi mangler en klasse højrekant, det nytter ikke noget at lade Anelka spille den. Han skal spille en reel angrebsplads, hvis han skal spille i Chelsea. Joe Cole kommer selvfølgelig tilbage fra sin skade, men lidt konkurrence ville være fornuftigt, ligesom Kalou så kan konkurrere med Malouda om den anden kant.

Helt på toppen synes jeg vi har brug for noget nyt. Drogba har spillet rigtig godt de sidste par måneder, men er ved at være grundig træt af han opførsel. Den skæmmer vores klub og hold.

----------- Cech ------------
Bosingwa - ? - Terry - Ashley
----------- Mikel -----------
----- Essien - Lampard-------
-- Joe Cole ----- Malouda----
---------- ??????? ----------

Spillere som Ivanovic, Alex, Mancienne alle fornuftige til den ledige plads i min start 11´er. Dog mener jeg vi skal af med en af dem, og Carvalho bliver desværre ikke yngre. Måske hans tid er forbi.

På midten er Ballack en glimrende sub, samt Belletti. Deco må væk, han har ingen fremtid her.

Ligeledes må Drogba væk, Anelka kan blive som dækning for pladsen helt i front, hvis han kan leve med den rolle. Vi mangler derfor en super topangriber - ville foretrække Zlatan, men han er uden for rækkevide. Men David Villa må være realistisk.

Som afslutning læste jeg lige, at der snakkes om 6 mdr. karantæne til Drogba. Det er jo helt helt væk. Hans opførsel var tåbelig, men et halvt år ville fandme være uretfærdigt.
0