Du svarer på indlægget:
Sæsonen er snart slut, og det eneste vi har tilbage er en FA cup finale tilbage, som SKAL vindes! Et lille trofæ ville trøste lidt, på hvad startede som en forfærdelig sæson under Scolari. Dog nåede vi alligevel frem til den 5. semifinale på seks år (hvilket også viser at vi har lagt os solidt i toppen af europa), en 3. plads i PL (forholdsvis tæt på de 2. og 1. pladsen) og en finale i FA cuppen.

Alt i alt, synes jeg sæsonen er godkendt, når man kigger på hvor det bar henad med Scolari. Hiddink er kommet ind og gjort et fantastisk stykke arbejde. Gid at manden ville blive i klubben, men alt tyder på at vi må sætte vores lid til en anden træner. Det er svært at gennemskue hvem der er oplagt kandidatter, men oplagtet bud ser ud til at være: Louis van Gaal (dog ser han ud til at være på vej til Bayern), Eric Gerets (færdig i Marseille, efter to gode sæsoner), Frank Rijkaard (lige så varmt navn, som han var i sommers), Carlo Ancelotti (ser ud til at være færdig i Milan) og Roberto Mancini .

Der er bare ingen der virker som så store navne, at man ønsker det er dem der skal stå i spidsen for Chelsea til næste sæson.
Van Gaal og Gerets er begge succes historier fra mindre liga´er, og spørgsmålet er om de kan klare PL og Chelsea.
Rijkaard og Ancelotti har begge tidligere bevist at de kan klare sig i storklubber, men har også bevist at de begge kan gå ned med flaget.
Mancini vandt en masse med Inter, dog i Italien, hvor det virkede som en blind abe kunne have ført dem til sejre med deres trup og den manglende konkurencce.

Mht truppen, kommer det selvfølgelig meget an på hvem der kommer til at træne holdet til næste år. Men jeg ser gerne en lille udrensning i truppen, og ind med nogle nye kræfter, der kan bringe lidt motivation ind i truppen.

Carvalho, Ballack, Deco, Ferreira, Mineiro og Drogba, ville alle være spillere som ville være optimale at komme af med, hvis man vel og mærket, kunne finde spillere til at overtage deres roller på holdet. Hvilket måske virker lidt naivt når man ser på hvem man snakker om.

Dog har vi allerede Alex/Mancienne/Ivanovic til at erstatte Carvalho, som jeg personligt er meget stor fan af, men han virker udbrændt og har haft en helvedes masse skadet.

GK1 Cech
GK2 ???
GK3 Hilario
RB1 Bosingwa
RB2 Ivanovic
LB1 A.Cole
LB2 ???
CB1 Terry
CB2 Alex
CB3 Mancienne
CB4 Ivanovic
DM1 Essien
DM2 Mikel
CM1 Lampard
CM2 ???
CM3 ???
RW1 Joey
RW2 Belletti
LW1 Malouda
LW2 Kalou
CF1 ???
CF2 Anelka
CF3 Sahar
CF4 Di Santo

Hvis vi stiller det op sådan kommer vi til at mangle en ny anden målmand, en backup til venstre backen, to til midtbanen og en ny stjerne angriber.

Lyder dog ikke super nemt at skaffe to spillere af en vis kvalitet til den centrale midtbane. Alternativet er jo så Essien på den normale midt, Mikel på den defensive og så skulle der bare hentes en backup.
På cfcnet.co.uk er et varmt navn Dzagoev, fra CSKA Moskva. Jeg kender intet til manden, men han skulle eftersigende være et stort talent, og hvis det bare er som backup kunne det være spændende at se hvad han kunne.

Stjerneangriber er heller ikke ligefrem nemt at finde. David Villa er været oppe at vende et par gange, men det lader ikke til at han vil afsted. Eto´o bomber løs i Barca, og spørgsmålet er om han overhovedet vil væk mere. En spiller som virker lidt mere realistisk er Dzeko. Fantastisk sæson i Wolfsburg, men om han kan begå sig i PL er ikke til at vide.

Men vejen til succes er spillere der kan gå direkte ind i startopstillingen og erstatte de gamle der forlader holdet.

EDIT: Så åbner Zlatan op for chancen, for en rigtig stjerne angriber til klubben:
http://www.bold.dk/nyt/K…-til-Zlatan

Tror bare ikke vi er villige til at betale.

0