Du svarer på indlægget:
Jeg er enig BS, men jeg synes sgu Rami gjorde det fint i dag pånær et par blodtab.

Nu er det svært at se ringe ud når Torres spiller som han gjorde, for det stjæler jo næsten alt fokus, men jeg synes virkelig ikke, Ramires ramte ret meget. Tåbelige afleveringer, tåbelige løb, og så lige et tåbeligt skud her til sidst. Nå ja, og så var der forsøget på at blive sendt ud, som dommeren åbenbart glemte at give kort for, på grund af fordelsreglen.

Lamps havde ligeså mange blodtab/ fejlafleveringer som Rami, og lavede ikke ligeså meget defensivt, som Rami gjorde.

Lamps havde også mange boldtab og vel egentlig flere tossede skud på mål, men det var ikke så spektakulært elendigt. Ramires dårlige afleveringer var håbløst dårlige. Lampards var i det mindste fornuftigt tænkt, selv om præcisionen manglede. Sådan som jeg så det, i det mindste. Jeg skal ikke benægte, at jeg er større fan af Lampard end af Ramires, og det kan selvfølgelig skabe bias fra min side.

Men nej, heller ikke en stor kamp af Lampard, men i det mindste var han fra tid til anden også involveret i gode ting. Jeg lagde ikke mærke til, at det samme var tilfældet for Ramires. Ikke at det betyder, at han ikke også lavede gode ting, men jeg bemærkede dem simpelthen ikke.
0