Du svarer på indlægget:
Nu er det svært at se ringe ud når Torres spiller som han gjorde, for det stjæler jo næsten alt fokus, men jeg synes virkelig ikke, Ramires ramte ret meget. Tåbelige afleveringer, tåbelige løb, og så lige et tåbeligt skud her til sidst. Nå ja, og så var der forsøget på at blive sendt ud, som dommeren åbenbart glemte at give kort for, på grund af fordelsreglen.


Nej nej, det er jeg sådan set heller ikke uenig i, men han lavede nogle vigtige tacklinger, og havde et fint raid op i banen.

Lamps havde også mange boldtab og vel egentlig flere tossede skud på mål, men det var ikke så spektakulært elendigt. Ramires dårlige afleveringer var håbløst dårlige. Lampards var i det mindste fornuftigt tænkt, selv om præcisionen manglede. Sådan som jeg så det, i det mindste. Jeg skal ikke benægte, at jeg er større fan af Lampard end af Ramires, og det kan selvfølgelig skabe bias fra min side


Måske en smule biased, men det er svært at være uenig. jeg synes så måske, at Rami spillede lidt bedre end Lamps, men det gør vel ikke det store.

@TP

nu er det jo ikke enhver kamp, man kan tale om decideret blodtab...


Ha Ha! Den havde jeg sgu ikke lige set, men det lyder drabeligt.

Så giver det lidt mere mening ;)
0