Du svarer på indlægget:
Okay, Mugesh var den eneste, der klart gav udtryk for at han var direkte imod at Mourinho kom tilbage af de grunde jeg har nævnt.

Ville det ikke også være en anelse for aggressivt på forhånd at afvise, at Mou kunne ændre sig? Jeg ved ikke med dig, men jeg forsøger faktisk fra tid til anden at være rimelig, i det mindste når diverse hyper-stædige Liverpool-fans ikke spammer tråden fuldstændigt vanvittigt. :-)

Mugesh er dog den mest aggressive anti-Mou type jeg til dato har set skrive på et forum. Der er både Arsenal og Liverpool-fans, som holder mere af Mou end Mug. Personligt er jeg lettere negativt anlagt af natur (og jeg har lidt problemer med mit temperament fra tid til anden), men Mug får mig jo til at virke som en lalleglad jubeloptimist. For ham begyndte "Mou RAUS!" kampagnen nok endda et par måneder før rygterne om Mou til Chelsea begyndte.

Resten af os Chelsea-fans her på siden er trods alt lidt mere moderate. Vi venter og ser, og kommer så med en dom efterfølgende, selvfølgelig lidt afhængigt af personlige præferencer og temperament. Jeg er en af de mere følelsesladede og temperamentsfulde brugere herinde, og følgeligt er jeg nok også lidt på forkant hvad angår negativitet, selv om jeg egentlig forsøger at være positivt anlagt og fair. Hackney er lidt ældre end jeg er (or not) og endvidere lidt af en optimistisk og fredselskende hippie-type, så selvfølgelig er han lidt langsommere til at blive sur og hidsig. Det er dog ret urimeligt at antage, at han skulle være decideret ukritisk. Mit indtryk er, at han bare forsøger at være optimistisk indtil alternativet er bevist ud over enhver grænse, hvilket jo egentlig er en prisværdig indstilling til tilværelsen.

Med andre ord, du er nok en anelse hård, når du fremhæver Mug på bekostning af alle de andre Chelsea-fans. Der var trods alt en reel mulighed for, at Mou ville kunne omstille sig og få noget godt ud af truppen, og at det så ikke virker til, at den mulighed faktisk bliver resultatet kan vel ikke på nogen rimelig måde lægges resten af sidens Chelsea-fans til last, synes du?

Jeg forstår din frustration overfor Mous stædighed, men Mou arbejder ofte med en bestemt type af spillere og går sjældent væk fra konceptet.

Nu havde Mou så lovet, at han ville udvikle sig og forsøge med andet og mere end sit sædvanlige hyper-defensive lort. Det har, i mine øjne, vist sig at Mou bare lukkede lort ud, men det er vel trods alt ikke ret flinkt at antage, at klubbens nye manager rent ud sagt fyrer løgn efter løgn af hver gang han har chancen. Derudover er jeg rimeligt enig i, at Mou foretrækker hårdtarbejende og fysiske typer over splejsede super-teknikere. Eller sagt lidt anderledes, vores offensiv er rimeligt Barca-inspireret og Mou´s offensiv er alt andet end Barca-inspireret.

Edit: Lidt korrektioner dagen efter.
0