Du svarer på indlægget:
@BS

Hackney er lidt ældre end jeg er og endvidere lidt af en optimistisk og fredselskende hippie-type, så selvfølgelig er han lidt langsommere til at blive sur og hidsig. Det er dog ret urimeligt at antage, at han skulle være decideret ukrisitisk. Mit indtryk er, at han bare forsøger at være optimistisk indtil alternativet er bevist ud over enhver grænse, hvilket jo egentlig er en prisværdig indstilling til tilværelsen.


Jeg tvivler på, at jeg er ældre end dig, BS. Jeg endnu ikke fyldt 24, men jeg ved selvfølgelig ikke, hvor gammel du er.

Men derudover passer beskrivelsen fint på mig. Jeg er fredselskende, og der skal meget til ar gøre mig sur/ hidsig.
Derudover håbede jeg, at Mou ville forsøge at bygge videre på det fundament, klubben havde skabt.

Indtil videre har det dog ikke været tilfældet. Det irriterer mig selvfølglig, og selvom jeg ikke som sådan håber på en fyring af manden, så vil jeg bestemt ikke græde snot over en sådan en af slagsen. Snarere tværtimod.

Egentlig håber jeg bare på det bedste for Chelsea, og så gør det mindre, hvem træneren er(medmindre han er en spansk tjener).

Overordnet set har jeg dog været enig i de sidste mange indlæg, du har lavet omkring vores spillestil og Mou. Det ville dog være kedeligt, hvis jeg konstant gentog mig selv "copy past "enig" copy paste "enig," hvilket også er grunden til, at jeg ikke har været så skide aktiv på det seneste. Generelt set er jeg bare enig med dig. Det er sjældent, jeg er decideret uenig, i hvert fald.

Men at kalde mig ukritisk(det var ikke dig, der gjorde det, BS, I know), er sgu at stramme den. For det synes jeg nu ikke, jeg er.

Men jeg er da uden tvivl meget optimistisk.

PS. Tak for de pæne ord.


0