Du svarer på indlægget:
Jeg tvivler på, at jeg er ældre end dig, BS. Jeg endnu ikke fyldt 24, men jeg ved selvfølgelig ikke, hvor gammel du er.

What? Og her gik jeg og troede, at du var ældgammel. Eller i det mindste på den grumme side af 30. Du må til at være noget mere opfarende og umoden, eventuelt drikke dig fra sans og samling eller ryge noget før du skriver indlæg, så man ikke gør sig forkerte tanker om dig. :-)

Men jo, jeg er i så tilfælde en anelse ældre. Efterhånden er jeg kun 14 måneder fra den nævnte grænse.

PS. Tak for de pæne ord.

Ret skal være ret. Længere er det egentlig ikke. Jeg forsøger sådan set bare at være ærlig, så egentlig burde du jo takke dig selv, eller evt. dine forældre, for at ordene er pæne.

Overordnet set har jeg dog været enig i de sidste mange indlæg, du har lavet omkring vores spillestil og Mou. Det ville dog være kedeligt, hvis jeg konstant gentog mig selv "copy past "enig" copy paste "enig," hvilket også er grunden til, at jeg ikke har været så skide aktiv på det seneste.

Tja, hvem af os har været voldsomt aktive? Spillet er trist, der har været landskampspauser, og når der endelig er kampe, så er spillet stadigvæk trist. Det går dog så vidt jeg ved rimeligt okay for ungdomsholdene, men omvendt gør bare tanken om fremragende ungdomshold en smule ondt, hvis vi ikke har tænkt os at bruge knægtene til noget som helst.
0