Du svarer på indlægget:
@8letters

Jeg synes, at der er tendens til at kigge sig blind på Luke Shaw, når det er evident for alle, at han muligvis ikke er den type, som Chelsea har brug for de næste par sæsoner. Ikke sagt, at han kan udvikle sig til noget helt stort.


Kan godt give dig ret i man ikke er utrolig kritisk omkring ham, men han har
et kæmpe talent, han har allerede nu spillet et hav a PL kampe, samt han er fra England.
Jeg synes dog os han virker som en meget direkte type og offensive back og der virker allerede nu i hans alder utrolig dygtig og det kan kun blive bedre og bedre.
Defensivt har jeg dog ikke lagt så meget mærke til ham

@BS

Okay, så mister vi de Rami-raids, men de er jo ikke skide pålidelige alligevel. Og hvis vi i stedet får nogle solide Luiz-missiler samt en betydeligt mere boldsikker og intelligent midtbane, så er det en handel, jeg foretager med glæde.


Jeg er med på Ramires får sine blødninger og til tider har en dårlig bold omgang, dog synes jeg os du gøre ham dårligere end han er. Der vel os en årsag til han bliver brugt så meget. Han tilbyder enorm meget defensivt med at lukke hullerne, samt ligge press på bold holderen hele tiden men jeg er med på han ikke er typen man ville vælge med sikkerhed til en CL finale.
Men du har en pointe med Luiz og jeg har os tidligere nævnte han burde bruges mere på midten..

Cole er bestemt en okay backup, men hvor meget koster han at have siddende på bænken, og kan de penge bruges bedre? Vi har i forvejen en fyr som van Aanholt, der i praksis er så god som han bliver i den hollandske liga. Hvorfor ikke køre ham ind? Køb en startende VB, hiv van Aa ind som reserve, og så har vi endvidere Azpi i baghånden.


Jeg ved ikke lige på stående fod hvad han får, men ved han gik ned i løn da han fik en forlænges sidste år, og på det tidspunt var han stadig starting elleven, men på nuværende tidspunkt ved han godt han er kun backup fremover, og hvis han derfor skal forlænges og blive i klubben, vil det betyde en enorm løn nedgang, men vi må se om han vil vælge at høste det sidste succes med klubben eller om han tage til en af de klubber der vil betale for et stort navn.
0