Du svarer på indlægget:
@chrmik: Vil du venligst prøve at oppe dig lidt? Du kommer af og til med afbalancerede og fornuftige indlæg, men hvis du skal bruge 3 sider på at snakke om dine tømmermænd, så er der en fuldemandstråd inde i "Andet".

I stedet for at snakke udenom når folk stiller dig spørgsmål, så prøv at gå tilbage i tråden. D.B.R.´s spørgsmål står der stadig:
"Hvorfor havde du så så travlt med at ønske tillykke med mesterskabet før sidste weekend, chrmik?"
Hvis dette ikke kan læses fra din ipad, så beklager jeg selvfølgelig.

Ting som :"... dommeren dømte ikke ... Så er der jo ikke straffe ... forsmåede lille pony og leg videre med dine barbie dukker ... Kan du sove roligt nu lille Goix ? ..." Er bare for lavt.

"Når man skriver fra en ipad lever autokorrekturen sgu sit eget liv og tastaturet stinker :D"
Det er vel for helvede derfor at du har en "send" knap, og en "tilbage/slet" knap? Hvis du ikke tager dine egne indlæg seriøse nok til at rette din ipad´s kreative forslag, hvorfor skal vi andre så?

Må jeg spørge - hvem synes du Bertrand skulle slå af - Ivanovic? Eller, hvordan ville din optimale forsvarskæde se ud? Bare for at høre dine tanker til forsvaret.

@KnockOut:
"Fuck en gang rodet tanker men det er sådan jeg gerne ser os næste season."
Jeg magter ikke at læse hele dit indlæg. Som du selv skriver er det noget rod. Det fantastiske ved at oprette et fucking indlæg, er at du kan REDIGERE det. Du kan sætte det op så det er overskueligt og fint at læse. Der er heldigvis ikke en Mission Impossible timer på din computer, når du vælger den umulige mission, at oprette et indlæg.
Hvis du læser hvad Mugesh skriver, så har han jo desværre ret.

Jeres Lallana snak lader jeg ligge. Helt sikkert en spændende spiller, men jeg kan ikke være med på jeres niveau.

@Robert - Skam dig. Jeg er ikke Mou FAN som Hackney VAR og chrmik ER. Jeg prøvede at køre på den diplomatiske middelvej og foreslog at vi gav ham tid til at vise at han faktisk ville bruge talenter og spille playstation fodbold. Det har han ikke gjort, og derfor giver jeg Mugesh ret i sine pre-season spådomme.
Pokaler må altid være målet for os, at vi røg ud af CL til A. Madrid og ikke kan følge med i ligaen kan vel kun være vores egen skyld.

@Mugesh - Tak for beskrivelsen, det var sødt. Men snak pænt, din bandit.

@Contractor - Tak for din første opsang til folket. Og derfor for at tale lidt realisme ind i tråden ang Mou.

@JOMEG - Jeg savner Don Ancelotti grænseløst. Han var en romantiker som jeg. http://www.youtube.com/w…lBEeFxeR6ZE

@Hackney -
"Andib er jo også en fast bestanddel af vores tråd, og han er ikke ligefrem CFC-fan."
Gu er han så.

@Schmitte - Mugesh er nu meget rolig, og han har ret. De brugere der skriver herinde på "fast" basis er da ofte bedre til at argumentere og komme med nye synspunkter end nogle af dem der hopper rundt i artikeltrådene. Det er ikke gammel som i alder, men nok mere en art senioritet.

@aagaard - At Mou kaldte dette for en udviklingssæson var pinligt, det er i mine øjne en latterliggørelse af vores trup. Vi har holdet til at spille med om mesterskabet, at Mou så vælger at spille Hazard som en ekstra back gør det ikke nemmere. Vi har smidt utroligt mange svage kampe, og det har kostet. Om det er Mou´s skyld, eller fordi vi simpelthen er den lille hest, ved jeg ikke. Det er dog ikke godt nok med de ambitioner vi har og de penge vi har brugt.

@Og når de gamle ikke kan - CHELSEA FA YOUTH CUP CHAMPIONS! Haha! Fantastisk mål til at afgøre kampen i tillægstiden.

Dette indlæg blev forresten skrevet mens jeg læste de sidste 20+ sider igennem, så nogle af tingene er gentagelser kan jeg se. Men det har i fandme fortjent efter den opførsel. Kollektiv afstraffelse, møgunger.

Edit: Opsætning. Watch and learn.
0