Du svarer på indlægget:
@Carefree

Tak for opsangen ... jeg har et æble med til dig :)

Må jeg spørge - hvem synes du Bertrand skulle slå af - Ivanovic? Eller, hvordan ville din optimale forsvarskæde se ud? Bare for at høre dine tanker til forsvaret.

Jeg er ikke den store fan af Ivanovich på HB positionen, jeg synes han er bundsolid men han bidrager ikke med ret meget brugbart i det opbyggende direkte spil fremadrettet. Jeg ville placere RB på VB og bruge Apzi på HB ... Ivan kunne være en del af fremtidens centerforsvar, da han rent faktisk gør det meget fint på den position.

Mht. at ønske andre klubber tillykke med mesterskabet før tid, så var det udtryk for at jeg troede på at Everton ville gå efter chancen for CHL eller EL bold den kommende sæson før kampen mod City - Everton har været forrygende på hjemmebane og jeg var overbevist om at de kunne gentage kunststykket.

Mere var der skam ikke i det :) ... ikke alle ting bliver skrevet i rendyrket nedladenhed eller næsvished fra min hånd selvom visse grupperinger tror det :)

Når det er sagt handler det vel om at der ikke er noget der hedder fortjent i fodbold og at tabellen aldrig lyver - så indtil videre ligger vi jo som vi har redt og det samme gør City/LFC.

svar nok ?
håber æblet smager ;)
0