Du svarer på indlægget:
Hvis nogen ryger, så er det Cech.


Jeg har faktisk lidt vanskeligt ved at se markedet for Cech.
Han har afvist at ville spille i Italien, og det er vanskeligt at forestille sig at han skulle skifte til en anden engelsk klub. Det er Chelse nok heller ikke vanvittigt interesserede i at han skulle gøre.
Så er der Spanien, hvor Barcelona lige har hentet to målmænd. Så er der vel reelt kun to klubber i Spanien, som man kunne forestille sig har penge til en spiller som Cech og som han muligvis kunne finde interessant, det er Real Madrid og Atletic Madrid.
Monaco har naturligvis midlerne, ligesom PSG, men har Cech interesse i at spille i Monaco? PSG står ikke og mangler en klassemålmand, men man ved selvfølgelig aldrig hvad de kan finde på i den klub.
I Bundesligaen er det vel ikke sandsynligt at Bayern er i spil, da de allerede har Neuer. Så er der vel kune Dortmund tilbage, men har de midlerne til en mand som Cech og er de interesserede i at bruge så mange penge når de i forvejen har Weidenfeller? Schalke kunne godt bruge Cech, men er det interessant rent sportsligt, og har de mon pengene når det kommer til stykket?
0