Du svarer på indlægget:
Jeg kan godt følge jer, Kemosabe og Maakarp. Måske var "fornøjelse" også et forkert ordvalg, men jeg var i hvert fald imponeret, at han kunne træde ind i denne kamp og præstere som han gjorde, set i lyset af intensiteten og tempoet som kampen var præget af. Netop de fysiske forudsætninger du nævner, gjorde han stor brug af, på et flot niveau. Han lavede især 2 fejl som jeg husker det, der kunne have været dyre, men jeg vil gerne undskylde det med hans modenhed og manglende erfaring. Hans alder taget i betragtning, er han vel et af de største forsvarstalenter i PrL i øjeblikket?


Ja, det kan man vel godt sige, og synes også han klarede det helt fint alt taget i betragtning. Der var jo virkelig fuld knald på den kamp, så der er jo en verden til forskel på at spille igår og så fx i udekampen mod Swansea, hvor forsvaret kunne tage en slapper. Det jeg mente var nok mest, at han endnu er ret usleben i forhold til spille fra start for et hold med Chelseas ambitioner, men man kan vel sige at han er lidt heldig at vi er inde i en svag periode hvad angår formstærke centerforsvarere. Havde det været 2004-06 med Terry, Carvalho og Gallas, havde han nok ikke fået mange minutter, for Jose sætter jo altså sjældent en fit, veludhvilet, formstærk seniorspiller på bænken til fordel for en fyr som Zouma, der lige mangler lidt finesse. Ihvertfald ikke i en vigtig kamp.
Og så er det jo også generelt min opgave her på bold.dk at tale de unge (spillere, ikke brugere) lidt ned, når de bliver udråbt til de nye konger af alting.

Og mht Costa er det jo ikke overraskende, at han lander en karantæne. Fodboldspillere har vel generelt rimelig godt styr på hvor de sætter deres fødder, så når han jokker på folk to gange i samme kamp, er det nok ikke helt tilfældigt. Så må vi håbe, at vi kan skabe e resultat mod City alligevel, selvom det jo ikke bliver nemmere uden Diego og måske også Fabregas. Puhadada.
0