Du svarer på indlægget:
@ Will

Tak. Det var længe siden, jeg havde skrevet noget (andet end lidt ligegyldigt banter), og det kriblede efterhånden en smule i fingrene.

@ Maarkap

Jeg er egentlig ikke uenig i dine betragtninger, men som jeg også skrev til Engole, så var tanken lige så meget at provokere lidt i forhold til alle transfer-tankerne. Jeg tror, at Ake kan skralde igennem på midtbanen ganske udmærket, og jeg tror at Nainggolan er et udmærket valg som bindeled. Og fire offensive midtbanefolk plus to aggressive backs plus to løbevillige midtbanefolk burde være okay til det offensive. Det var i det mindste tanken.

Så kan vi selvfølgelig rotere efter behov og ændre taktik efter modstandere, med folk som Cesc eller Pedro eller Willi eller RLC på forskellige pladser. Intet problem der. Jeg er dog ikke helt klar til at satse på RLC som starter endnu, men det kan sagtens komme.

Og jo, Traore burde egentlig kun være andetvalg. Skal jeg være hudløst ærlig, så håber jeg på, at vi smider 50-60 på Lukaku og så bruger Traore som plan B. Så kan Costa tage tilbage til Spanien med god samvittighed og vi kan slippe for alt mediepostyret om "svinet Costa".
0