Du svarer på indlægget:
@Black Spider

Men det afgørende er balancen. Byrden skal fordeles over hele holdet, frem for at enkelte spillere skal trække hele læsset. Dette gælder offensivt og defensivt.

Meget enig …
Det er simpelthen håbløst, hvis vores sæson skal stå og falde på, at Hazard OG Cesc OG Costa alle tre kan holde formen over 60+ kampe, og hvis én af dem taber formen, så forsvinder vores offensiv fuldstændigt.

Igen, meget enig … det er virkelig en idiotisk tilgang som skal ændres.
Indrømmet, den slags er ligegyldigt for Perez, men er det også ligegyldigt for Zidane?

Jeg tror faktisk at Zidane har brug for at bevise han kan hente de ypperste talenter til klubben og Perez er kold som en brøndgravers røv hvad angår penge – så det er en reel trussel, omvendt tror jeg også de kommer til at betale kassen for Hazard. Dog håber jeg absolut ikke James kommer til at indgå i en byttehandel, han er godt nok ikke min kop the.
Pedro ser jeg ikke have en fremtid hos Chelsea, han leverer super gode kampe men hans bundniveau er skræmmende lavt og jeg tror senest han ryger til næste januar når han har fået splinter nok bagi.
Meh. Gribbene er begyndt at kredse om AC og det vil være risikabelt at lade ham rende rundt som menig lånespiller i endnu en sæson. Og i løbet af sæsonen skifter vi så fra Ivan-Cahill til AC-Zouma.

Jeg gætter på at selvom der ikke er en klausul i hans udlån, hvor vi kan hente ham tilbage at der samtidig også er en sikkerhedsventil der holder ham i klubben uanset hvad der kommer til at ske i hans karriere?
Personligt har jeg virkelig svært ved at se Happy og Ac styre et forsvar allerede nu i Premier League – vi skal ikke glemme at AC ikke har den fornødne indkøring endnu i Premier League og der er en reel risiko for at sende ham til fuld tælling ved blot at kaste ham for løverne uden en mere rutineret sidemand
Er Stones en anelse bedre nu og her? Måske. Giver det mening at ofre en bondegård for at have Stones i én sæson og så skifte til AC? Ikke i mine øjne. Giver det mening at betale en bondegård for Stones og så ofre AC? Ikke i mine øjne. Der er simpelthen for mange fordele ved AC.

Vi er enige om AC – jeg tror dog at AC sagtens kunne tage en sæson, hvor han eks. roterede lidt på holdet på position 2,4 og 6 uden at det ville skade hans karriere voldsomt. Min anke er lidt at Zouma stadig har sine åbenlyse svagheder i opspillet og i min optik er han endnu ikke færdigudviklet til at være den bærende i centerforsvaret – jeg kan naturligvis tage fejl med hensyn til AC. Vi er 100% enige om at han skal beholdes!
Så er jeg ikke sikker på, at RLC er helt klar til den arbejdsbyrde, der vil kræve at holde den centrale midtbane.

Meget enig!
Er projektet "Cesc som 10´er" det værd? Det er jeg ikke sikker på.

Her vil jeg ikke blankt afvise den dybe 10’er som Brætmand plæderer for – den tanke kunne være spændende.
Problemet med Cesc i b2b rollen er jo ikke, at Cesc ikke løber nok, men derimod at han simpelthen er for langsom, for dårlig til at placere sig, for dårlig i presspillet, og for nem at komme omkring. Cesc mangler fysikken og aggressiviteten til rollen. Får vi det med fx Pjanic?

Ja det vil jeg mene, men det kræver nok en Roma fan på banen som følger ham uge efter uge – men det jeg har set vil han godt kunne løfte den rolle
Udgangspunktet er nok bare at Conte har sin foretrukne spillestil og vi har spillerne til en anden spillestil – hvordan disse forenes bliver ret spændende at følge. Jeg synes dog ikke at man bare skal udelukke 3-5-2 selvom det ville kræve voldsomme ændringer i truppen og lang indkøringstid.
Man skal aldrig sige aldrig, men jeg har svært ved at se noget PL-potentiale i 3-5-2. Jeg kan simpelthen ikke se, at det bare i teorien giver nogen som helst fordele, og hvis vi ikke engang ud fra optimistiske teoretiske betragtninger kan se nogen fordel i det, hvad er så pointen i at spilde tiden på at forsøge det i praksis?

Vi er ikke uenige eller enige, jeg synes bare det er for tidligt at udelukke om det kan blive en succes før vi har set transferplanerne – det kan jo være Mr.A har givet Conte lov til at sprænge banken.
Altså dybest to år på at rette op på de problemer, som vi vel egentlig har haft siden Ancelottis exit. Og det er vel egentlig ikke så dårligt?

Absolut ikke … men som du kan se på min opstilling kræver det maks. 3-4 indkøb for at have en på papiret både spændende og stærk start 11’er

Courtois
Dave, Zouma, Stones, Baba
? (AC), RLC, Fabregas
Willian, ?, Kenedy

Jeg vil bare i top 4 næste år, og jeg sælger ikke Hazard for småpenge.

Igen MEGET enig, vi skal bare tilbage i toppen og bygge på derfra – jeg forventer ikke et mesterskab i den kommende sæson, vi skal tilbage i CHL og skabe bæredygtighed igen.
0