Du svarer på indlægget:
omvendt tror jeg også de kommer til at betale kassen for Hazard. Dog håber jeg absolut ikke James kommer til at indgå i en byttehandel, han er godt nok ikke min kop the.

Jeg er ikke som sådan uenig, men de sælger jo ikke Bale og Isco løser ikke problemet, hvis vi mister Haz. Der kommer simpelthen til at mangle en spiller, som kan løbe forbi en modspiller eller to, uden at have løbet sig ind i en blindgyde.

Jeg gætter på at selvom der ikke er en klausul i hans udlån, hvor vi kan hente ham tilbage at der samtidig også er en sikkerhedsventil der holder ham i klubben uanset hvad der kommer til at ske i hans karriere?

AC kan naturligvis ikke købes uden vi siger ja, men hvis han render rundt som lejesvend i Gladbach, hvor meget skal der så til for at give ham usunde tanker? Her tænker jeg noget i stil med Cesc og hans Barca-DNA. Og det vil være irriterende. Omvendt, hvis han stille og roligt bliver bygget op til at spille på vores førstehold, så kan han i det mindste dårligt føle sig ringeagtet af os.

Vi er enige om AC – jeg tror dog at AC sagtens kunne tage en sæson, hvor han eks. roterede lidt på holdet på position 2,4 og 6 uden at det ville skade hans karriere voldsomt.

Så et år mere i Gladbach og så derefter et år som breddespiller, før han måske bliver fast for os, alt imens Stones har to år til for alvor at spille sig frem og spille sig fast på holdet. Det ødelægger ikke ACs karriere, men det giver ham nok heller ikke indtrykket af, at vi faktisk har lyst til at satse på ham. Hvis vi skal give 40-50 mio for Stones, hvad er chancen så for, at vi bare lige lader unge AC spille ham ud af start-11?

Så nej, jeg tror simpelthen ikke på en Chelsea-fremtid for AC hvis vi køber Stones. Det er enten eller.

Min anke er lidt at Zouma stadig har sine åbenlyse svagheder i opspillet og i min optik er han endnu ikke færdigudviklet til at være den bærende i centerforsvaret

Jeg er sådan set helt enig. Jeg tænker, at Ivan og Cahill er førstevalget til at starte med, indtil Zouma er tilbage. Og mon ikke AC så stille og roligt kan presse sig foran de to gamle?

eg synes dog ikke at man bare skal udelukke 3-5-2 selvom det ville kræve voldsomme ændringer i truppen og lang indkøringstid.

Kan du uddybe, hvilke ændringer i truppen, der ville gøre dig komfortabel med 3-5-2? For mit vedkommende er det ikke så meget i forhold til spillerne, men mere i forhold til selve systemet, at jeg har et problem. At vi så heller ikke har spillerne til det gør det egentlig bare endnu værre.

Absolut ikke … men som du kan se på min opstilling kræver det maks. 3-4 indkøb for at have en på papiret både spændende og stærk start 11’er

Tja, men så har vi stadigvæk de problemer, jeg nævnte tidligere. RLC og Cesc i samme midtbane? Er RLC klar til det? 4-3-3 med Willian på højre kant? Bliver det ikke måske en anelse for indirekte? Hvad tænker du, der skal ske, i den etablerede offensiv?


0