Du svarer på indlægget:
@Black Spider

Så nej, jeg tror simpelthen ikke på en Chelsea-fremtid for AC hvis vi køber Stones. Det er enten eller.

Jeg kan godt forestille mig at Zouma, AC og Stones kunne være de bageste i en 3-5-2 uden vi skulle lægge os søvnløse over det?
Kan du uddybe, hvilke ændringer i truppen, der ville gøre dig komfortabel med 3-5-2? For mit vedkommende er det ikke så meget i forhold til spillerne, men mere i forhold til selve systemet, at jeg har et problem. At vi så heller ikke har spillerne til det gør det egentlig bare endnu værre.

Med 3 fysisk stærke, hurtige og anstændigt boldspillende stoppere (Zouma måske lidt afvigende) kan jeg godt se en 3-5-2 forme sig. Det efterlader dog Dave i en rolle, hvor han skal være all-round spiller og varetage en masse andre opgaver – eks. på midtbanen, hvilket jeg så godt kan være lidt tvivlende overfor.
En 3-5-2 opstilling kunne vel ligne noget som dette (under forudsætning af vi får de rette indkøb):

Courtois
Zouma-AC-Stones
Dave-RLC- Willian-Fabregas-Kenedy
Costa-Traore

Det fordrer faktisk kun 1 indkøb – så kan man diskutere om midtbanen bliver fysisk nok, men der kommer ihvertfald fart på kanten og angrebsivrighed samt Dave/Kenedy der ved hvad det vil sige at arbejde begge veje.
Angrebet med 2 meget forskellige typer vil give større variation og sikre at vi har nogle spillere i boksen på de tidlige indlæg – hvilket er en kæmpe mangelvare i dag som jeg ser det.
Vi kan så diskutere sammensætningen af den 5 mands midtbane med flere indkøb, der mangler stadig noget fysik midtpå og jeg så meget gerne at vi kunne beherske mere end den nuværende 4-2-3-1 opstilling, hvor mange af vores modstandere har læst lektien.

Kort svar – sidder på job 
0