Du svarer på indlægget:
@ Fribytter

Er du sikker på, at kompensation til Gladbach kan afskrives som en normal transfersum over længden af den kontrakt, CFC allerede har indgået med AC?

Jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle kunne, men selv hvis det er umuligt, så er ti mil betydeligt mindre end 40-50 og AC er betydeligt billigere i løn end Stones. Der er simpelthen ikke noget at komme efter, hvad angår pris.

Er det en irriterende situation? Jeg tror ikke, CFC har held med at lokke ret mange trænere til klubben, hvis det er sådan, man anskuer den slags situationer. Og Conte vil vel eks. gerne have mulighed for at spille med tre stoppere.

Ja, det er en irriterende situation, for det kan næsten kun ende med, at vi taber på det.

Kortsigtet er det selvfølgelig herligt at have tre fremragende midterforsvarere i den alder, men den eneste måde, alle tre kan spille, er hvis vi spiller med tre midterforsvarere eller alternativt misbruger en af dem på midtbanen.

Da jeg ikke tror på nogen fremtid for 3-5-2, så ender det sikkert med to midterforsvarere på banen og den sidste på bænken. Og så kan du få samme spørgsmål som Kemo: Hvem af Zouma, AC og Stones tolererer at sidde på bænken i mere end én sæson, og hvorfor?

Jeg tror ikke på, at Zouma bliver taberen, for hans fysik er ret unik, og så bliver det enten AC eller voldsomt dyre Stones, der taber den kamp. Og så meget hurtigt vil videre. Altså ender vi med at miste en af dem, enten det klubtrænede megatalent eller det vanvittigt dyre engelske håb. Hvem af dem synes du, det vil være fedt at miste?
0