Du svarer på indlægget:
@brætmand (svar på din besked fra 27.03.16 03:55)
Jeg kan ikke se den store bekymring som mange andre omkring 3-5-2. Vi skal uanset hvad, hente minimum 1 (helst 2, centerforsvarer) så for mig er det underordnet hvordan vi spiller.
Jeg kan se flere grund til at være bekymret. En back/wing kan ikke med et fingerknips spiller wingback og på nøjagtig samme måde, kan man ikke ændre taktik så radikalt uden af få ridser i lakken.
hvorfor skulle en motor som Azpilicueta ikke spille wingback?
Fordi som BS bl.a. skriver, er det ikke nok at kunne løbe meget i en hel kamp. Timingen og forudseenhed er utroligt vigtigt for en wingback. Det samme gælder, at en wingback ikke må have store mangler, hverken defensivt eller offensivt, for ellers falder korthuset sammen. Mangler der offensive evner eller taktisk forståelse, kan det nemt blive en defensiv 5-3-2 man ender med, som BS ligeledes påpeger.
Baba har tidligere spillet wing, så hvis han skal spille Wingback
Men det er jo netop ikke det samme, at kunne spil wing og spille back, som det er at kunne spille wingback. I Baba Rahmans tilfælde er det endnu værre, siden han ingen spidskompetencer har. Til gengæld har han en stor fejlprocent samt åbenlyse mangler.
Med 3 centerforsvarer har du også hele tiden opbaking hvis nu vi skulle blive fanget langt oppe, samt en 3 mands midtbane som også kan hjælpe til.
Men hvis alle 6 spillere skal regne med at vores wingbacks ikke kan klare deres defensive opgaver selv, bliver vores spillestil umådelig defensiv, i det de heller ikke kan tage chancer og føre bolden frem.
Vidal bliver hyppigt sat i forbindelse med Conte og han ville da være en spiller lige efter Contes hoved.
Vidal forlader ikke Bayern München foreløbigt, og slet ikke til fordel for en klub der maximalt, og med en vanvittig potion svineheld, kan nå Europa League kval.
2 nye midterforsvarer, gerne en erfaren - Hummels er et rigtig godt bud, Robert, og så måske en yngre en af slagsen. Miazga er der ingen der ved hvilken plan der er med og han ender sikkert som lejesoldat i en bosnisk klub i serie 5.
Jeg ville som sagt rigtig gerne se Laporte (venstrebenet og dygtig boldspiller) men efter hans skade er det vel tvivlsomt.
Jeg ser ikke Laportes skade som værende relevant for et evt. skifte. Chancen for det sker er så minimal, at skaden ikke har indflydelse. Efter dagens kamp vil jeg dog mene, at næste sæsons 4 centerbacks gerne må lyde på følgende Zouma-Hummels-Ivanovic-Miazga (i den rækkefølge), nu da Andreas Christensen nok ikke vender tilbage til sommer. Dette vil kræve at vi kun går efter Hummels, hvis transfersum må være lav siden hans kontrakt udløber i ´17. Kan vi samtidigt skaffe os af med Cahill, samt at Terry kontrakt udløber, vil der være plus på lønsiden i forhold til centerforsvaret. Dette er antaget efter at vi spiller med 2 centrale forsvarsspillere i en 4-2-4 eller 4-3-3.
Angrebet : Costa og Traore er ikke nok. VI skal ha 3 mand og især hvis vi skal spille med 2 angribere. Conte har jo udtalt at 4-2-4 er hans favorit opstilling så igen, 2 angribere vil simpelthen være for lidt. Det svære her er så om vi skal hente en stjerne angriber og skubbe Traore længere væk fra holdet, eller hente Solanke tilbage som 3 angriber, eller hente en ung angriber med potientale som kan acceptere at være 3 hjul.
Pato kunne lidt i dag, til trods for at det var i glimt og på en billig baggrund. Ud over det har vi så Costa og Traoré, samt boblerne Solanke og Bamford. Til en ChL-løs sæson, vil det i mine øjne være fint.
Jeg ser kun spændende ting i en 3-5-2.
Jeg ser en masse tabte kampe og 2-3 tidligere backs/wings der spiller langt under niveau i 4-5 måneder pga. de spiller en plads de ikke har kompetencerne til. Jeg ser samtidigt et beton-defensiv samt en umådelig ensom midtbanemand i den fremskudte rolle, alt efter hvordan de 3 pladser på midten fordeles.

Ivanovic bliver jeg aldrig fan af igen.
Der er noget der dog går mig på og det er den usmagelige illoyalitet der bliver vist overfor Ivanovic, det er dog ikke kun fra dig. Nuvel, han har set skidt ud i 1½-sæson på backen, men han har set fin ud i det centrale forsvar i denne sæson og i dag var endnu et eksempel på dette. Ser vi bort fra hans fortsatte brugbarhed, er det pinligt den måde han bliver svinet til herinde. Han var verdens 3. bedste højreback over en længere periode for os, kun overgået at Dani Alves og eminente Philipp Lahm. Han spillede så mange kampe i træk på et højt niveau og var sjældent skadet. Utrolig pålidelig og en vanvittig hovedstødsstærk back. Det er en af de åbenlyse forskelle på danske og engelske fans, hvor de danske har tendens til at glemme spilleres betydning som følge af en formnedgang eller andre ubetydelige faktorer (Lampard eksempelvis). Jeg forstår ikke den iver der er efter at vende de store Chelsea-spillere i ryggen. Han er ikke et ikon eller en legende, men fantastisk for os i hans tid i klubben, det har han i dén grad været.
0