Du svarer på indlægget:
Robert

Jeg mener nu Azpi har vist, efter han kom over i højresiden, at han sagtens kan gøre sig offensivt. Han har endda formået at lavet et par assist efter han kom derover. Defensivt har det ikke været ligeså godt som da han spillede i modsatte side, men det skal han nok få styr på. Det så vi også igår hvor han var god i mand-mand igen. Kan ikke se hvorfor han ikke skulle kunne spille en wingback. Men jeg tror faktisk nu hvor jeg har fået lidt tænketid, at vi ikke kommer til at spille på den måde. Tror det bliver 4-2-4 eller 4-3-3. Bare en fornemmelse.

At sige Baba ikke har nogen spidskompetencer synes jeg ikke jeg kan være enig i. Han har fart, rigtig gode indlæg og er en god takler. Selvfølgelig kan han blive langt bedre, bl.a i opdækning og det fysiske samt teknik. Men han har som jeg ser det, nogle gode spidskompetencer som på sigt vil gøre ham til en fremragende back/wingback.


Nu ved jeg også godt at det er på det mange kalder en billig baggrund, men jeg synes også Miazga viste at han sagtens kan være med. Han var rolig på bolden, god i luften, aggressiv i taklingerne og fysisk stod han godt imod. Ville da være intet mindre end fantastisk hvis vi kunne bruge ham fremover, frem for at leje ham ud eller bruge 500 mio på 1-2 nye.

Hummels tror jeg ikke på alligevel. Efter hans udtalelser om, hvorfor han skulle skifte til Chelsea når vi ikke spiller CL får mig til miste lysten til at se ham på holdet. Hvis det eneste der tæller er CL så vil jeg sgu ærligtalt hellere undvære. Spil for projektet, klubben og ja, hvad du end vil kalde det. Vi snakker om at vi er i den mest konkurrence-dygtige liga i verden og CL er ikke garanteret hvert år med så mange gode hold. Så må man spille for projektet som hedder ´Opbygning, at komme i CL, trofæer osv´ Hvis den eneste grund til at nogle spillere er i klubben er hvis vi er i CL hvert år og så snart vi ikke er (for første gang i Romans tid) med, så er vi pludselig ikke attraktive mere, så må de for min skyld gerne blive væk.


Okay, det skal ikke forståes som at jeg ikke husker hvad Ivan har gjort, for det gør jeg. Derfor jeg også siger jeg IKKE bliver fan af ham igen, da jeg har været kæmpe fan af manden siden han kom ind med et brag. Han har absolut været et boldværk i det forsvar og spillet på verdensklasseniveau, bare ikke længere. Havde han gjort det hæderligt men ikke som han gjorde engang, var det noget andet. Han gik fra at være verdensklasse til at virke som en der lige var kommet fra fodboldfitness. Jeg synes bare det er på tide at prøve noget nyt, ved mindre han selvfølgelig vil agere backup, hvilket jeg tvivler. Dog skal det siges til din og hans retfærdighed, at han har spillet langt bedre i midterforsvaret. Det er også der jeg altid har synes han skulle spille da han ikke virkede som nogen moderne back der var god begge veje. Han har klart spillet sig op, men ikke nok til at jeg synes han bør være starter mere. Og når jeg mener han skal væk, betyder det også at jeg tvivler på han vil affinde sig med at være backup og derfor vil et salg vel være det mest sandsynlige..

Ashley Cole var et andet eksempel. Han har været fremragende for klubben i mange sæsoner, gerne den bedste venstre back i verden, men som med Ivan, faldt hans niveau drastisk fra den ene dag til den anden og Azpi slog ham af. Jeg respektere dem for alt de har gjort, men man skal ikke spille for hvad man har gjort, men for hvad man gør nu.
0